It was an unpleasant experience. I was rushed to wash basin, no introduction...i dont know her name amd she doesnt know my name. The quickest wash in history. Showed to chair...no discussion on cond... Mehr ansehen
Verschrikkelijke ervaring. Ik ben bij team kappers op de Fahrenheit straat in Den Haag geweest en heb een hele slechte ervaring gehad. Ze luisterde niet naar wat ik wilde en knipte zo een stuk haar er... Mehr ansehen
The owner from teamkappers Eindhoven is a thief and steals from her colleagues and is a bad face for the company and now she has pushed all her workers away. I hope team kapper Eindhoven gets closed... Mehr ansehen
Een heel fijne ervaring met Team Kappers in Stadspoort-Ede. En wel vanuit een ander oogpunt : ik mocht bij Esther een "herenmodel" zijn op 15 oktober j.l. Een echte "win-win-win"-situatie : Esther le... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kies je look, wij doen de rest! Wij werken zonder afspraak en zijn vaak open op zondag en in de avonduren.
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichting Haarkleuren/Highlights
Ga hier nooit heen voor kleuring OF highlights. Mijn ervaring nam plaats in Tilburg. Wilde mijn haar een algemene lichtere blond laten kleuren zodat het grote kleurverschil tussen mijn donkerblonde lagere lagen en lichte hogere lagen afneemt. Werd afgeraden, ik hamerde erop dat ik een kleuring wilde doen, maar ze bleven hoog en laag beweren dat dat ONMOGELIJK zal zijn omdat ik maanden vooraf een blondspray heb gebruikt bovenop. Ze beweren dat niet te kunnen repareren met kleur en dat het enorm mijn haar zeer zou beschadigen, en in plaats daarvan kon er selectieve highlights aangebracht worden. Uiteindelijk dan toch highlights laten doen tegen hun torenhoge prijs van 169 euro hopend dat het waard was. Ik merkte zelf dat ze er veel te lang inzaten en zei daar iets van tegen de kapper. Kapper zegt dat het vanzelf uitwerkt en dat er niks is om zorgen over te maken. Eenmaal gedaan waren de voorheen donkerblonde highlights niet eens meer blond maar gewoon echt WIT "geen zorgen, daar gaat nog een toner overheen" ja leuk, maar hoe kan dit doodbleken aanbevolen worden voor de gezondheid van mijn haar over een simpele kleuring? Afijn, eenmaal thuis met elke wasbeurt voelt mijn haar aan als plastic, zo goed als dood aan en met borstelen breken de highlights specifiek allemaal zo af. Ben nog terug gegaan hierover en kreeg te horen dat dit HOORT. Mijn haar HOORT dood te zijn?! Dat meen je toch niet?! Nog nooit zoveel spijt gehad, wat een stomme dure grap, en mijn kleurverschil probleem was niet eens verholpen! Heb na maanden wachten om de gezondheid terug te laten keren tegen hun advies in gewoon 2 kruidvat kleuring van 6 euro gebruikt en precies het resultaat gekregen wat ik bij deze kapper eigenlijk wilde hebben. Maar het belangrijkste is dat mijn haar niet als plastic voelt en het breekt echt totaal niet af van deze simpele kleurbehandeling. Waarom een simpele kleurbehandeling behandeling werd afgeraden bij de kapper met hun zogenaamde expertise vooral voor dat geld, snap ik voor geen ene meter. Ik kan daaruit alleen concluderen dat oplichters zijn.
Super slechte ervaring op locatie…
Super slechte ervaring op locatie Harderwijk. De laatste twee keer 45 minuten moeten wachten (afspraak gepland vantevoren). Geen excuses… slechte service, lage kwaliteit. Klacht ingediend maar nooit reactie gehad. Nog nooit zoiets meegemaakt! Vervolgens naar Goodlooking in Harderwijk gegaan. Wat een verademing. Afspraak is afspraak, wel zo makkelijk als er drie kids geknipt moeten worden. Team, komen wij nooit meer terug!
Ik kom nooit meer terug bij Team…
Ik kom nooit meer terug bij Team Kappers in Dronten. Midden December had ik een afspraak om mijn haar te kleuren, zodat deze zouden matchen met mijn nieuwe hair extensions. Echter besloten de kapsters een tint donkerder in mijn haar te zetten dan afgesproken met de reden dat ik er langer plezier van zou hebben. Deze tint pakte helaas zeer donker uit waardoor deze totaal niet matcht met de extensions. Toen ik thuis kwam besloot ik de kapsalon terug te bellen waarop werd geantwoord dat ik een aantal dagen later wel kon terug komen. Na veel stennis, aangezien ik de extensions altijd draag, mocht ik dezelfde dag nog terug komen. Toen ik terug kwam in de kapsalon was de sfeer niet heel fijn. Uiteindelijk zijn er twee wassings gedaan, wat het haar niet lichter maakte maar wel zorgde voor een oranje gloed. Dit viel door het kunstmatig licht in de kapsalon niet op. Daarnaast kwam ik met gezond haar de kapsalon binnen, en voelde het na de wassings als touw. Daarom besloot ik een klacht in te dienen via de website. Deze klacht werd pas na twee weken behandeld, waarbij ze aangaven dat ik terug mocht komen in de salon. Helaas is het voor mij geen doen om twee weken lang geen extensions te dragen dus heb ik het met spoed bij een andere kapsalon moeten oplossen. Ook had ik er weinig vertrouwen meer bij Team Kappers. Nu willen ze het geld voor de service niet terug geven aangezien ik hun de kans heb “ontnomen” om het op te lossen. Zeer teleurgesteld in de service van deze kapsalon.
Altijd naar team geweest
Altijd naar team geweest, maar de laatste 2x voor mij en de laatste keer voor mijn dochter was het écht niet goed, ook al hadden we verschillende kappers. Pony te kort, balayage te oranje, niet mooi geknipt aan de achterkant, nee. Voor mij geen Teams meer!
Me zoontje is hier geknipt
Me zoontje is hier geknipt, en was niet echt goed geknipt. Erg scheef en erg veel pieken. Helaas naar een andere kapper moeten gaan om het te redden. Ik ga hier niet meer.
Kwam voor een simpele bob met pony en…
Kwam in Hoorn voor een simpele bob met pony en wilde een assige haarkleur. Eerst is de aanzet gekleurd en deze is prima! Balayage omdat ik geen "geverfd" hoofd wilde en een toner om het nog assiger te krijgen en een masker. Bob is voor korter dan achter geknipt dus rond en is dus supertruttig! Een erg warme kleur met een soort blond koperen strepen. Direct aangegeven dat ik niet tevreden was met kleur maar daar kon niks meer aan gedaan worden! Los van het feit dat....ze met zijn 3en tegelijk gaan lunchen en je dus moet wachten op je knipbeurt en zo'n beetje alle kapsters aan je hoofd hebben gezeten, heb ik na 3,15 uur daar te zijn en ruim 200 euro lichter een rotkapsel inclusief humeur met kerst. Een klant zijn ze kwijt!
Nog nooit zo slecht geknipt
Nog nooit zo slecht geknipt! Asymmetrich, uitstekend plukje; slaat nergens op. Geef liever iets meer uit bij een goede kapper
Kerstboom?
Op het laatste nippertje besloten om toch nog even naar de kapper te gaan. Weer lekker fris voor de feestdagen. Nu kom ik al meer als 25 jaar bij team kappers Nijmegen. En altijd een goede ervaring. Ook deze keer. Aangezien er geen kerstboom in de salon aanwezig was had 1 van de dames zich uitgedost als Kerstboom. Met lampjes en alles. Heel bijzonder om door een kerstboom geknipt te worden. Maar zoals altijd weer tip top in orde. Dank je wel Kerstboom en fijne feestdagen gewenst aan het hele Team..
Groet Roy
Mijn vrouw is bij Team-kapsalon…
Mijn vrouw is bij Team-kapsalon Ziekerstraat Nijmegen geweest en zeer teleurgesteld en 202 euro lichter voor wassen, knippen, föhnen en het zetten van highlights.
Het modelknippen is weliswaar goed gegaan, echter de highlights ( 50 stuks) zijn na het zetten niet te zien. De betreffende kapster beweerde dat dat kan gebeuren, maar had het advies moeten geven om ze niet te zetten. Helaas is er van tevoren ook geen prijsafspraak gemaakt en na het mislukte resultaat geen vergoeding gegeven, want 202 euro is toch een behoorlijk bedrag. Na deze zeer negatieve ervaring bij deze kapsalon, hebben we ons ook voorgenomen geen gebruik meer te maken van hen diensten.
Verdiend geen ster
De team kapsalon in Hoogvliet rekend gewoon volwassen prijzen voor een kind van 3 jaar. Daarna het geld niet terug willen geven. Verdiend geen ster!
Mijn kind is totaal verknipt in Utrecht…
Mijn kind is totaal verknipt in Utrecht - op Haroekoeplein. Van halflang haar dat iets korter moest naar een playmobiel model met allemaal happen en scheef en nou, weet niet eens hoe te omschrijven. Vervolgens heeft mijn eigen kapper het kort moeten knippen bij hem omdat er niks meer mee te beginnen was. Ongelofelijk echt!
Slecht
Ze knippen mijn haar altijd korter dan dat ik wil en doen er altijd zoveel producten in dat ik met vettig haar thuis kom.
Mijn zoontje is een paar keer goed…
Mijn zoontje is een paar keer goed geknipt in Vlaardingen in de Fransenstraat, maar is vlak voor de zomervakantie echt 'ver-knipt'. Het zag er niet uit, met allemaal tondeuse krassen in zijn nek. Bij terugkomst is er niks aan gedaan, we moesten maar een goede foto zoeken van wat het moest worden. Say whut?! Nooit meer.
Prijzig voor halve service
Ik heb mijn dochter van 7 laten knippen op de website staat een prijzenlijst 25 euro wassen knippen en drogen. Echter hebben ze alleen geknipt ik heb, en op de algemene prijslijst gekeken en op de pagina van de betreffende team kapper Nederlandplein Eindhoven
Ben super goed geholpen in Hoogvliet…
Ben super goed geholpen in Hoogvliet door Jennifer. Probleem opgelost wat door een andere kappersketen is veroorzaakt. Ben heel erg blij met het resultaat. Ook word er goed de tijd genomen voor je, en met je meegedacht. Echt top! Voor mij geen andere salon meer.
Al weer wat jaren Klant bij Team…
Al weer wat jaren Klant bij Team -Kappers
Tilburg. Ik word altijd netjes geholpen door dezelfde Kapster ( Manon ) en ook eens tussendoor door Andere Kapsters. Altijd weer keurig uit de kappersstoel en mooi voor de dag. Elke keer is het weer prachtig,2x wat gehad,maar dat werd toen keurig netjes opgelost. Ik heb dit weleens met andere kappers anders meegemaakt. Ik laat mij altijd door dezelfde Kapster behandelen ivm diverse lichaamlijk en omdat Zij mijn moeilijke haar het allerbeste kent. Ook de laatste keer voor Mijn Verjaardag 17Juni '23 is Mijn Kapsel & Kleur Ontzettend Mooi geworden met 1 Extratje. Ik heb hier Ontzettend Veel Goede Complimenten over gehad Iedereen vind het ontzettend mooi echt prachtig en zegt wauw geweldig. Ik wil ook hierbij bedanken voor de prettige jaren en mooie gekleurde kapsels waarmee ik elke keer erg happy ben 😊🥰😊 Dankjewel hiervoor 💐😃
Team Kappers Nieuwegein rookt in hal woonflat schakelstede en dumpt peuken voor de deur op straat…
Personeel van Team Kappers Nieuwegein rookt sigaretten in de hal van de woonflat aan de schakelstede naast hun filiaal en dumpt de peuken voor onze voordeur en die van de woonflat er naast aan de raadstede.
Dit gebeurt meerdere keren per dag en zeven dagen per week door meerdere vrouwelijke personeelsleden. Wij moeten dus letterlijk door een stroom peuken waden om bij onze voordeur te komen en velen met ons.
Ongelooflijk asociaal gedrag dat al zes jaar speelt.
Na eerdere problemen duurde het erg…
Na eerdere problemen duurde het erg lang voordat er contact kwam, maar toen TK contact opnam namen ze mijn eerdere klachten serieus, en deden hun uiterste best om een oplossing te vinden die mij gelukkig maakt.
Scheef
Ontzettend scheef geknipte lagen (op 2 stukken meer dan 7 cm. Ze was ook met 15 min klaar met wassen knippen en drogen. Teruggegaan en m’n klacht uitgelegd. 1 knipje in het haar en ze was alweer klaar. Niet nameten (zoals gebruikelijk). Ben opgestaan en heb een andere kapper gebeld. Die wou het wegens het ontzettend zichtbare mislukte kapsel mij gratis helpen.
Slechte communicatie
Ik had het basic pakket gekozen van knippen wassen drogen voor 32,50. Tijdens het wassen vroeg ze of er conditioner bij moest ik zei is goed. Op de site 3.50 extra. Een masker wilde ik niet. Ze wilde mijn haar een boost geven met een zoutspray, want dat zou het zoveeel mooier maken.. twee spraytjes in mijn haar tijdens het föhnen en ik heb afgerekend 46,50. Ik was verbaasd en zei niks en heb betaald. Maar achteraf slecht voorgelicht en spijt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.