Tantilly Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Slecht retourbeleid

Shirt besteld maar stond voor geen meter. Wilde het retourneren en dan gaan ze me toch een potje moeilijk doen!!!
Je krijgt je geld dus niet terug.
Ik vind de rest van de kleding totaal niets aan. Hou helemaal niet van bloemetjes oma jurken.
Stond overigens bij het bestellen niet bij dat dit item niet geretourneerd kon worden.

23. Juli 2026

Wat een mooie kleurrijke kleding

Wat een mooie kleurrijke kleding. Eerlijke handel. Hoge kwaliteit. Wat fijn dat er zowel ee fysieke winkel is als een webshop en dat je gewoon iemand kan bellen met vragen.

Aanbevolen!

Joanne

12. Februar 2025

Kleurrijke koopervaring

Wat een kleurrijke winkel. We werden er helemaal vrolijk van! Een vriendin en ik hebben onszelf er goed verwend. We zijn superblij met onze kleurige bloesjes en jurkje. De kleding zit fijn en is van goede kwaliteit. Er zijn ook leuke bijpassende accessoires te koop. We werden heel kundig en vriendelijk geholpen door de enthousiaste verkoopster. We liepen met een grote glimlach en een mooie tas vol aankopen weer naar buiten. Echt een aanrader!!

9. Februar 2025

Super persoonlijke service

Prettig contact. Op maat gemaakt te hulp bij het maken van juiste keuze qua maat door het persoonlijke contact via mail of messenger. Mooie kwaliteit kleding en zeer prettig draagcomfort. Je bent altijd een vrolijkheid ook op sombere dagen.

16. November 2024

Een prettige fijne winkelervaring

Een prettige, gezellige winkel, met een goede eerlijke producten en een mooie gedachte/doelstelling. Goede kwaliteit en unieke producten in kleine oplage, handgemaakt in ateliers onder goede werkomstandigheden die ook door de eigenaresse worden bezocht en gecontroleerd. In de winkel fijn en kundige medewerkers met vriendelijke benadering.

10. März 2024

Fijn, positief en kleurrijk

Sowieso een heerlijke, kleurrijke vrolijke winkel. Verkoopsters helpen je echt met kiezen en praten niet alleen maar met je mee. Nu paar keer iets gekocht via messenger, mail maar ook fysiek en ik word altijd keurig geholpen

27. Dezember 2023

Slechte klantenservice

Na bestelling kreeg ik geen bestelbevestiging, maar wel een betaalverzoek in Klarna. Telefonisch contact met de webwinkel loopt via de fysieke winkel of via mail. Op mijn mail kreeg ik geen reactie. Diverse malen telefonisch contact leverde niets op. Het betaalverzoek in Klarna werd niet verwijderd. Wel kreeg ik via de mail het aanbod dat het bestelde produkt alsnog geleverd zou kunnen worden. Ik had al aangegeven dat ik dit niet wilde. Inmiddels gaat Klarna voor mij contact opnemen met de webshop. Hopelijk gaat dit helpen.
Ik ga in ieder geval niet meer bestellen bij deze webshop met een slechte klantenservice.

30. November 2023