Livlimo Bewertungen

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

MISLEIDING: Namaak Product

UPDATE 31-03:
Afgelopen week heb ik herhaaldelijk contact gezocht met de klantenservice van LivLimo. Ik heb LivLimo gewezen op de fout die is gemaakt inzake mijn bestelling; vervolgens heb ik bewijs aangeleverd waaruit blijkt dat LivLimo niet voldoet aan de conformiteitseis; ik heb LivLimo herhaaldelijk gewezen op mijn rechten als consument en in lijn met die rechten LivLimo verzocht het volledige aankoopbedrag te restitueren. Helaas moet ik constateren dat ik geen medewerking ondervind. Er wordt niet inhoudelijk ingegaan op mijn berichten. In plaats daarvan worden allerlei obstructies en cirkelredenaties opgeworpen die in strijd zijn met de voorwaarden die nota bene op de website verkondigd zijn. Tenslotte poogt LivLimo mij verantwoordelijk te maken voor de terug verzendkosten (hoewel zij een verkeerd product geleverd hebben) en weigert men het aankoopbedrag terug te betalen.

ORIGINEEL BERICHT 23-03:
Onlangs heb ik via de Livlimo website een Karlsson Flip Clock besteld. De website zag er legitiem uit en het bestelproces wekte geen argwaan op. Helaas heb ik, na enkele weken wachten, een namaak product uit China ontvangen. Ik heb een klacht ingediend en een verzoek tot terugbetaling. Momenteel ben ik in afwachting van een reactie van Livlimo.

23. März 2026
Livlimo-Logo

Antwort von Livlimo

Hallo Tom,

Het spijt ons te horen dat u een product heeft ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker na een wachttijd. We raden aan om uw verzoek tot terugbetaling goed op te volgen. Mocht u nog geen reactie ontvangen, neem dan opnieuw contact op met de klantenservice met uw bestelgegevens, zodat uw klacht verder onderzocht kan worden.

Was al te mooi om waar te zijn - oplichters!!!!

Update: na ontvangst van de bijzet tafel uit china ??? Wat een oplichting. Niets Leimotiv - maar een slechte, hele , hele slechte dupe uit China. Ik bedoel als je dan namaak verkoopt - doe het dan juist. Kleurstelling verkeerd, afwerking verschrikkelijk. Afschuwelijk slecht product en dus weggegooid geld. NOOIT bij bestellen. Deze gaat direct naar het grofvuil. Schandalig dit.
——
Was al te mooi om waar te zijn. Vonden een Leimotiv tafel voor echt een koopje. Site was ok,, kvk bestond, geen negatieve reviews - dus dacht laat ik de gok wagen, Betaald. Na een week niets, email na email, na voicemail- mobiel nummer. Geen gehoor, geen reactie. Kan fluiten naar mijn geld. OPLICHTERS. update Na mijn review hier geplaatst te hebben : Vandaag een email ontvangen in het Duits met daarin: excuus uw levering heeft vertraging opgelopen en 2 uur daarna : Hoera uw bestelling is verzonden... Keep you posted of ik het product ook ontvang.

1. Juni 2025
Livlimo-Logo

Antwort von Livlimo

Beste G,
Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We begrijpen dat dit frustrerend is. Ons team doet altijd zijn best om bestellingen en communicatie goed te laten verlopen. Als je ons mailt, kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.