Tandlægecentret Nørreport Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var i dag oppe hos min nye tandlæge (hos Tandlægecenteret Nørreport) for at få lavet en pladsfyldning og taget en tand ud, og jeg har ikke andet end godt at sige om det her sted. Personalet er meg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var for første gang hos tandlægecentret ved Nørreport. Og jeg må sige det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Meget blid og meget empatisk. Kan varmt anbefale Tandlægecentret ved Nørreport �... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It was my first time here and the experience was great. When I called I explained the issue I was facing and got an appointment for the next day. I called 2 other dentists before and they said co... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet en tandrensning i sidste uge og havde en rigtig god oplevelse. Personalet var utrolig søde, imødekommende og fik mig til at føle mig tryg fra start til slut. Behandlingen var meget grund... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahnarzt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tandlæge København - Nørreport. Vi udfører alle former for tandbehandlinger og samarbejder med dygtige specialtandlæger. Kontakt os og bestil en tid

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

TUSIND TAK VIAN

Jeg vil gerne sige tusind tak til tandlæge Vian og hele teamet på klinikken for den fantastiske behandling og venlige service. Alle var meget professionelle, imødekommende og hjælpsomme. Jeg følte mig tryg og godt taget imod hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Vian og hendes dygtige medarbejdere til alle, der søger en tandlæge, man virkelig kan stole på.

12. Oktober 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig imødekommende og kompetente…

Virkelig imødekommende og kompetente medarbejdere. De virker ærlige og giver en tryg oplevelse – uden at forsøge at sælge unødvendige ydelser, som jeg har oplevet andre steder.

22. September 2025

Rigtig god dag :)

Mega god oplevelse

Stor anbefaling efter mit første besøg her. Personalet er søde, friske og dygtige. Der bliver både lyttet og forklaret.
Aldrig før er jeg taget hjem med et smil på efter tandlægebesøg 😁

7. September 2025

Kære Ism
Tusind tak for din anmeldelse,
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget!

Med venlig hilsen
Tandlægecenteret nørreport

Super professionelle

Dygtige, super professionelle, punktlige og rimelige i pris.

20. August 2025

Rigtig god dag :)

Kan kun anbefales.

Muligvis byens bedste tandlæge,
kan kun anbefales.

7. Juli 2025

Kære Steen
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget.

Super friendly and helpful

Super friendly and helpful. Fixes the issue in no time:)

26. Juni 2025

Hi Ole

Thank you so much.

Best regards^

Rigtig behagelig oplevelse

Rigtig behagelig oplevelse, sødt personale!

26. Mai 2025

Kære Maja

God oplevelse

Rigtig god service og søde mennesker.

21. Mai 2025

Kære Lene

Så søde

Så søde, rolige, professionelle og dygtige tandlæger og klinikassistenter ⭐

13. Mai 2025

Antwort von Tandlægecentret Nørreport

Hej Helle. Mange tak for din anmeldelse. :)

Safe and professional

Nice, professional and safe.

25. April 2025

Dear Julie
Thank you so much for your review it means a lot!

Super dygtig tandlæge

Super dygtig, seriøs og serviceminded tandlæge. Et meget rart sted at komme. Det føles trygt og godt

23. April 2025

Kære B
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes det er et rart sted at komme og at du føler dig tryg hos os. Det betyder meget!

Highly professional and modern

Wonderful clinic with excellent friendly professionals. I switched after years with the same dentist and I am so happy with the results of their work. I highly recommend them!

Dear Shouka
Thank you for your kind words and recommendation. We’re delighted to hear you’re happy with the results and your experience with our team!

Den BEDSTE tandlæge

Den BEDSTE tandlæge. Vian 'tuner ind' på sin patient. Dygtig, lydhør og empatisk. Det gælder i øvrigt for hele personalet. Har været 'kunde' i over 10 år - og skifter ikke!

Kære Bente
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og din loyalitet gennem så mange år! Det betyder enormt meget for os at høre, at du føler dig godt taget imod og tryg hos teamet. Vi glæder os til mange flere år sammen:)

Super professionelle

Super professionelle, god pris, mega søde!

Kære Filip

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er den bedste tandlæge

Dette er den bedste tandlæge. Meget sødt personale, jeg ønsker dem det bedste fremover.
varmt anbefale herfra

9. April 2025

Kære Hussam,

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på dine anbefalinger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Føler de er grundige og opmærksomme på…

Føler de er grundige og opmærksomme på hvis der er det mindste, de er gode til og guide en hvis der er noget man skal gør ekstra eller anderledes.

9. April 2025

Kære Simone,

Tusind tak for din feedback. Vi er meget glade for at høre, at du føler vi er grundige og opmærksomme på detaljerne. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at vi har kunnet guide dig på den bedst mulige måde.

Professional and accomodating staff

4. April 2025

Hej Flavius
Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi sætter stor pris på dine anbefalinger.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr