Tandlaegerne No68 Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bedømt tandlægeklinikken i 2022, men vil ikke undlade at gøre det igen. Super behandling, hvor man som patient bliver godt orienteret undervejs i behandlingen, fantastisk teamwork, venlige smil... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre bekræfte de dårlige anmeldelser ang. ekstra og mærkelige gebyrer. Efter en behandling ringede jeg og spurgte ind til de ekstra behandlinger de havde fortaget sig. Dog med samme sva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede hos Marie i slut 2023. Jeg har fået lavet en række behandlinger henover nogle måneder som har været meget professionelt håndteret af Marie fra start til slut. Marie er meget omhyggelig, i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

En deleværdig WOW-oplevelse!

Var hos Tandlægerne68 forleden og havde en WOW-oplevelse, som jeg bare må dele med andre, der ligesom jeg, gruer for at blive bedøvet, boret mv.
Til min store ærgrelse havde jeg et hul i kindtanden. Til min store glæde, og tilsyneladende som de eneste i DK, har klinikken fået en 100% smertefri bedøvelse, der virker lige så effektivt. Et lille apparat, der på ca. 3 min. erstattede den trælse nålebedøvelse og fik mig smertefrit gennem hele behandlingen. Tre kvarter senere, var plastfyldning klaret og bedøvelsen gået over.
Anbefaler varmt denne klinik, der investerer i at forbedre patienternes oplevelse. Derudover en dygtig tandlæge og altid en varm modtagelse i receptionen.
Tandlægeskræk er hermed markant reduceret😀 Tak🙏🏻

31. Januar 2023

Hej Anita.
Tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :-)

Personlig og hurtig hjælp

Personlig og hurtig hjælp
Har normalt kun behov for tandrensning (som forløber godt)
Men tyggede i et hagl i en fasan
Fik på kort tid tjekket bisserne af Fie som konstaterede at det gode arbejde den tidligere tandlæge havde udført gjorde at tændernes guldkroner holdt til det Selom jeg hader at komme til tandlæge - glæder det mig igen at komme her på 1.sal hos pigerne

15. Dezember 2022

Hej Flemming.
Tak for den søde anmeldelse:-)
Vi er glade for vi kunne hjælpe dig inden jul.
Godt nytår.

Utrolig god oplevelse

Utrolig god oplevelse , har stærk tandlæge skræk men bliver altid mødt af ro og super kompetente tandlæger og personale.

3. Oktober 2022

Hej Randi.
Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre bekræfte de dårlige…

Efter en behandling ringede jeg og spurgte ind til de ekstra behandlinger de havde fortaget sig. Dog med samme svar, som jeg ser her på trustpilot. (De har kigget på sagen, det hele stemmer over ens… etc.)
Jeg endte med at skifte tandlæge kort efter behandlingen da jeg stadig havde voldsomme gener - det nye tandlægehus bekræfter at jeg ikke havde fået lavet de behandlinger der stod i Tandlægerne no.68’s kvittering.

7. März 2022

Opkræver mystiske ekstra-tillæg

Jeg var meget utilfreds med min oplevelse. Fik et almindeligt tandeftersyn, og det var langt dyrere end hos min tidligere tandlæge.

Jeg kunne se på regningen efterfølgende, at det skyldtes at jeg var blevet opkrævet penge for både corona-værnemidler (hvilket ikke er lovligt) og for en "individuel forbyggende behandling” (IFG).

Jeg fik ikke svar på, hvad denne IFG var, men jeg gætter på, at det i dette tilfælde var en forklaring af, hvordan man bruger en tandstik, hvilket jeg ikke havde bedt om.

Jeg skrev en mail til klinikken med mine spørgsmål, men det svarede de aldrig på.
__________
Til svar fra klinikken: Det er korrekt, at jeg var hos jer senest den 16. juni 2020 (regning nr. 00230604). Jeg skrev en mail til jer 17. juni, men har ikke hørt fra jer siden (I har heller ikke indkaldt mig til eftersyn).

15. Januar 2022

Hej Magnus.
Nu har jeg set i mit system og kan ikke finde nogen mail. Vi har kun én med dit navn i vores system og er over et år siden vi har set ham. Hedder du mere end Magnus Jensen?
Vi opkræver heller ikke Corona værnemidler, så er du sikker på, at du har skrevet til den rigtige tandlæge?
Du må gerne kontakte os på 32545674, så vi kan prøve at finde frem til dig.
Hej Magnus.
Da Corona kom var retningslinjerne, at at vi tandlæger gerne måtte tage tillæg for Corona midler. Dette blev senere lavet om, men da du var her, var vi berettiget til at tage tillægget.
At vi ikke har besvaret en mail i Corona tiden, da vi var hjemsendt i flere måneder, kan jeg da kun beklage, men måske du kunne have ringet til os!
Du er ikke blevet indkaldt til eftersyn, da du har valgt at skifte tandlæge i juli 2020 ca tre uger efter, at du var her første gang.
Vi kan dermed, som du ser, tilbagevise dine klagepunkter og det kan undre os, at du ikke har ringet og taget en snak med os, så vi simpelt kunne have forklaret dig sammenhængene dengang for 1 1/2 år siden.
(Ærgerligt at du syntes det var bedst at lave en et-stjernet anmeldelse på Trustpilot først)
Vi kommer ikke til at bruge mere tid på denne anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

No more fear of dentists

I'm in my 50s and have seen many dentists in the world, and could tell stories both good and bad about many. In all honesty, this is the best dentist I have ever visited; only super good stories to tell. Professional yet personal, empathetic and understanding. Over some time now, I had them pull my wisdom teeth, crown a tooth, fill a tooth, clean a few times and always with good advice, suggestions and open and great discussion. I lost my fear of dentists with these great people. I actually wish I could give more stars :)

26. November 2021

Forfærdelig oplevelse tilbage i 2018

Forfærdelig oplevelse tilbage i 2018. Først blev jeg som ny patient tvunget til at få taget dyre røngtenbilleder - det var ikke muligt at overføre fra tidligere tandlæge. Dernæst sagde tandlægen at jeg havde et hul, hvilket undret mig da aldrig har haft nogen huller i tænderne. Hun spurgte mig om jeg ville have det lavet med det samme, hvilket jeg i hvert fald ikke skulle, det har jeg aldrig nogensinde hørt om en tandlæge der tilbyder før. Et par uger efter tog jeg til min gamle tandlæge, som godt nok lå langt væk, men som jeg havde stor troværdighed til. Han sagde der INGEN huller var at se.

Man skal da kunne stole på sin tandlæge? Hvad er det her for noget fup? Derudover reklamerer de med studierabat, men giver kun studierabat på behandlinger, ikke eftersyn eller røngtenbilleder.

Opdatering efter svar fra Tandlaegerne No68: Jeg har skrevet en anmeldelse nu, da jeg opdagede at I havde slettet min oprindelige anmeldelse. Jeres tandlæge fortalte at jeg skulle have taget røngtenbilleder som ny klient, og det var sådan set slet ikke oppe for diskussion. Jeg spurgte om I kunne hente røngtenbillederne fra min tidligere tandlæge, og der var svaret prompte nej. Mit bookingnummer i jeres system er HKIBBX.

21. September 2021

Hej Christian.
For det første tvinger vi ikke vores patienter til røntgenbilleder.
For det andet er priserne på eftersyn faste ydelser, som er styret af en overenskomst, og som der står omkring vores studierabat giver vi og må kun give studierabat på frie ydelser, som et røntgenbillede nu engang er, hvis du oplyser os om, at du er studerende.
For det tredje virker det en anelse useriøst, at du laver en anmeldelse 3 år efter og vi kun har dit fornavn-så svært for os at vide hvem du er.

Hej igen Christian.
Til oplysning kan vi ikke slette dårlige anmeldelser-hvis vi kunne havde vi da slettet din nu!!
Så alle de påstande omkring os, gider vi egentlig ikke bruge mere tid på. Men vi er da smigret over, at du 3 år efter vender tilbage på vores side :-)
Mvh Tandlægerne No.68

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her for man den bedste service og…

Her for man den bedste service og Tandpleje godt humør fra alle 10 Damer på Amagerbrogade 68 !! Man føler sig godt til pas!! Godt fællesskab Der for 5 stjerner fra mig Du går ikke forgæves!!!!

8. April 2021

Antwort von Tandlaegerne No68

Tak for den fine anmeldelse Per :-)

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Søde og rare mennesker, god pris og meget grundig tandrensning.

Kan VARMT anbefales.

1. März 2021

Antwort von Tandlaegerne No68

Tak for den fine anmeldelse Mathias :-)

Bookede en tid online til lørdag 09.45

Bookede en tid online til lørdag 09.45
Der er så ingen på klinikken og det er umuligt at komme i kontakt med dem.

Kan bestemt ikke anbefale jer til nogen.

7. November 2020

Kære Mathias.
Som sagt i telefonen beklager vi meget.
Der har været en fejl i vores system, som har gjort, at du kunne booke en tid på en lørdag.
Vi har ikke haft åbent om lørdagen de sidste 2 år.
Mvh Tandlægerne No.68

Super søde

Super søde, både tandlægen, receptionisten og tandplejeren!!! God service. Her kommer jeg gerne igen

20. März 2020

Er super godt tilfreds

Er super godt tilfreds, jeg har været hos Dorte flere gange, og hun udfører et virkelig godt stykke arbejde.
De er søde og meget fleksible med at finde tider som passer ind i en travl hverdag, så jeg kan varmt anbefale dem.

27. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bliver utrolig glad når Professionelle…

Bliver utrolig glad når Professionelle levere mere end man kan forvente. Under de flere besøg jeg nu har haft, har de hver gang være dygtig og utrolig behagelige, samt forklare hvad der skulle ske undervejs. Varmeste anbefalinger til Tandlægerne no.68

8. Oktober 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tandlægerne er profesionelle og søde!

Tandlægerne var virkelig dygtige, og var meget behagelige. De tog hensyn, og forklarede undervejs hvad de gjorde( havde hul i tanden) Yderst professionelle og dygtige. Kan kun anbefale Tandlægerne no.68! receptionisten er sød, og lokalerne er behagelige.

9. August 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr