Har bedømt tandlægeklinikken i 2022, men vil ikke undlade at gøre det igen. Super behandling, hvor man som patient bliver godt orienteret undervejs i behandlingen, fantastisk teamwork, venlige smil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I'm in my 50s and have seen many dentists in the world, and could tell stories both good and bad about many. In all honesty, this is the best dentist I have ever visited; only super good stories to t... Mehr ansehen
Jeg kan desværre bekræfte de dårlige anmeldelser ang. ekstra og mærkelige gebyrer. Efter en behandling ringede jeg og spurgte ind til de ekstra behandlinger de havde fortaget sig. Dog med samme sva... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Har bedømt tandlægeklinikken i 2022, men vil ikke undlade at gøre det igen.
Super behandling, hvor man som patient bliver godt orienteret undervejs i behandlingen, fantastisk teamwork, venlige smil, tid til "small-talk", ingen spildtid.
Og så er der en god stemning personalet imellem.
Har været virkeligt godt tilfreds som kunde.

Antwort von Tandlaegerne No68
Jeg har tidligere fået en rodbehandling hos en anden tandlægeklinik, og det var en utrolig smertefuld oplevelse, som efterlod mig med en stor tandlægeskræk.
I det sidste års tid har jeg gået rundt med smerter i en kindtand, men jeg har simpelthen ikke turdet gå til tandlægen. Til sidst besluttede jeg, at nu måtte det være – og efter at have hørt mange positive ting om Tandlægerne No68, valgte jeg at give dem en chance.
Det viste sig, at jeg havde et stort hul i tanden, og at det krævede en ny rodbehandling. Jeg var virkelig nervøs, men det blev den bedste tandlægeoplevelse, jeg nogensinde har haft!
Hele personalet var utroligt imødekommende, og behandlingen blev udført ekstremt professionelt og nænsomt. Jeg mærkede ingenting – og i dag er jeg helt smertefri. Det føles simpelthen fantastisk!
Jeg kan KUN anbefale Tandlægerne No68 – de har virkelig ændret min opfattelse af at gå til tandlægen!

Jeg blev behandlet af Tandlægen Dorte
Rolig og meget kompetent og faktisk blev jeg spurgt af klinikassistenten om jeg godt kunne lide at være ved tandlægen. Hvor mit svar var. Jeg føler mig utrolig tryg.
Alt personalet var smilende og jeg følte mig velkommen🙏

Antwort von Tandlaegerne No68
Jeg endte på operationsstuen på Rigshospitalet efterfuldt af fire dages indlæggelse efter et besøg hos Tandlægerne no. 68.
Jeg fik fjernet to visdomstænder operativt i min kæbe d. 16. januar (2025). Fire dage senere er jeg i så mange smerter, at jeg hverken kan spise eller sove og kontakter klinikken. Jeg får af vide, at jeg kan ringe igen tre dage efter, hvis det ikke er blevet bedre.
Min tilstand bliver kun værre. Jeg kontakter klinikken igen torsdag (her en uge efter fjernelse af tænderne), hvor jeg bliver tilset af en klinikassistent. Jeg spørger, om det er normalt at min ene side er stenhård og hævet en uge efter operationen samt at jeg er i så mange smerter. Dette svares der bekræftende på. Jeg fortæller, at det ikke er i såret inde i munden, at det gør ondt, men i hævelsen. Alligevel får jeg lagt en nellike i såret, som jeg får oplyst skal tage smerterne øjeblikkeligt. Jeg kan ikke mærke nogen forskel. Jeg går derfra med en besked om, at jeg nok skal have lagt en ny nellike ned den følgende dag. Da jeg spørger, hvor længe jeg kan forvente hævelse og smerter, svares der 1-2 dage.
Jeg venter disse to dage med at kontakte yderligere tandlæge eller læge, da jeg jo er blevet oplyst herom. Lørdag aften er jeg akut på skadestuen, hvor jeg bliver sendt hjem med stærk antibiotika og morfin. Aftenen efter - 10 dage efter fjernelse af tænderne - tager jeg til Tandlægevagten, der straks henviser mig til Rigshospitalets Traumecenter. Her bliver jeg indlagt med et infektionstal på 262 og bliver opereret dagen efter, hvor der ialt drænes 110 ml. betændelse fra mine kæber.
Jeg er dags dato stadig udfordret: min tunge er delvis følelsesløs og jeg kan endnu ikke åbne munden helt.
Jeg er klar over, at risikoen for infektion er til stede under alle operationer. Jeg betvivler heller ikke selve fjernelsen af mine visdomstænder.
Jeg er dog forarget over, at jeg ikke bliver taget alvorligt og ikke undersøgt behørigt de to gange, jeg har været i kontakt med dem efter de har fjernet visdomstænderne.
Jeg har kontaktet Tandlægerne no. 68 og forklaret dem hele forløbet. Jeg er blevet mødt med uforståelse og har ikke på noget tidspunkt modtaget en undskyldning. Der er ikke blevet anerkendt ansvar fra deres side, selvom de netop bærer dette for at forlænge min smerteproces og lade min infektion vokse sig større end den havde behøvet.

Antwort von Tandlaegerne No68
Jeg vil gerne sige tusind tak for rigtigt god behandling. Tak fordi i tog jer tid til, at jeg kunne få styr på min angst. Det ikke sådan er have tandlægeskræk. Jeg har kun rosende ord til jer alle, som jeg mødte i dag. Alting blev ordnet hurtigt og professionelt. Tak for jeres forståelse og empati, og ikke mindst behandling. Jeg er meget glad. Kan varmt anbefale jer til alle...

Antwort von Tandlaegerne No68
Tryghedsskabende, behagelige og lydhøre ift nervøsitet og angst. Fagligt dygtige.
Jeg er meget glad for at komme hos tandlægerne nr 68. God behandling også med tænderne :)
I was quite nervous about my dentist appointment, since it's been some time I had my teeth fixed the last time, however, tandlæge Dorte was comforting and incredibly professional, very synchronized with her nurse. During the consulting appointment she explained the issue and gave adice how to fix it the best way, the full cleaning of teeth was also done smoothly. I am very satisfied with her work and will definitely stay as a patient at this clinic.

2 besøg hos Marie.
Havde knækket en tand. Marie er dygtig og meget empatisk hvilket er dejligt, når man som jeg har vild tandlægeskræk.
Men hvor er det blevet dyrt 😫

Antwort von Tandlaegerne No68
Jeg har Marie som behandler. Kan 100 % anbefale hende.

Antwort von Tandlaegerne No68
Mine to seneste besøg har været med Marie som behandler og det har været nogle meget positive oplevelser. Marie er meget professionel og dygtig og man føler sig tryg ved det arbejde hun udfører. Meget betænksom og forklarende også, som bare understøtter den positive oplevelse.

Antwort von Tandlaegerne No68
Venligt og behageligt personale og professionelle. Altid god behandling.

Antwort von Tandlaegerne No68
Jeg havde en Akutskade, hvor jeg blev taget ind samme dag.
Marie og Nera tog rigtig godt imod mig, og var udover at være serviceminded, var de utrolig dygtige.
Helt klart et sted jeg kan anbefale andre.
5 stjerner herfra!!

Antwort von Tandlaegerne No68
Jeg startede hos Marie i slut 2023. Jeg har fået lavet en række behandlinger henover nogle måneder som har været meget professionelt håndteret af Marie fra start til slut. Marie er meget omhyggelig, informativ, sød og forsigtig og jeg har ikke haft noget at sætte en finger på. Lokalerne er ordentlige, rene og hyggelige. Jeg har fået lavet paradentose behandling, huller og trukket en visdomstand ud og alt er gået som det skulle og uden nogle gener. Jeg fortsætter her hos Marie. 5/5 og en varm anbefaling.

Antwort von Tandlaegerne No68
For første gang var jeg forbi en tandlæge der ville høre på mig tog imod mig faktisk som et familie medlem. Men wow nogen søde rare mennesker de skal klart anbefales til alle mine tætte bemærket faktisk ikke engang behandlingen ingen smerte overhoved og de er nogen der ved hvordan arbejdet skal udføres takker denne gang

Antwort von Tandlaegerne No68
Super rare, dygtige og effektive mennesker, man føler sig godt tilpas, og er ikke skræmt ved at skulle en tur til tandlægen. Stor ros til alle lige fra tandlæge, til plejer, til administration. Kan varmt anbefales.

Antwort von Tandlaegerne No68
Super god oplevelse. Fik fjernet to visdomstænder og selvom jeg var nervøs var det et meget kompetent, professionelt og nærværende personale der tog hånd om mig. Kan varmt anbefales

Antwort von Tandlaegerne No68
Det blev en meget fin oplevelse ! jeg skal komme igen om en uge. Så jeg fik en ny tid og ca. prisen !
Jeg er meget tilfreds med personalet hos
Tandlægerne No68
Med venlig hilsen Per Brømsø

Antwort von Tandlaegerne No68
Følte mig virkelig godt tilpas.. kan anbefales.

Antwort von Tandlaegerne No68
En stor tak til Fie som har været der for mig, jeg har tandlæge angst men må sige det har jeg ikke mere takket Fie har været igennem et forløb uden smerter så gå trykt til tandlægen hun er den bedste👋👍

Antwort von Tandlaegerne No68
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.