Sveland Djurförsäkringar Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,8

Enkelt att anmäla vårdärendet. Syntes på mina sidor att ärendet hanterades. Tog lite längre tid än lovat. När det var klart kom tydligt besked i ärendet. Nöjd pga tydligheten och att försäkringen fun... Mehr ansehen

Jag har haft mina hundar försäkrade hos Sveland i drygt 20 år. Alla medarbetare jar varit så trevliga och hjälpsamma. Likaså lätt och snabbt få direktreglerat hos veterinär eller ersättningen inbetald... Mehr ansehen

Har haft och har våra älskade katter försäkrade hos Sveland. Vår fina Simon är nu 19 år och behöver lite omvård av veterinär och ni skickar ersättning fort och utan krångel. Det betyder mycket för os... Mehr ansehen

1. Haustierversicherung
  2. Versicherungsagentur
  3. Versicherungsgesellschaft

Sveland Djurförsäkringar är ett svenskt ömsesidigt försäkringsbolag som i över ett sekel har fokuserat helt på djurens trygghet och välmående. Bolaget bildades år 1911 som en kreatursförening, och har sedan dess utvecklats med brett utbud av djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och smådjur. Det som gör Sveland unikt är att bolaget är kundägt, vilket innebär att försäkringstagarna också är företagets ägare. Ingen vinst plockas ut, utan alla resurser återinvesteras i verksamheten för att gynna kunderna och deras djur. Detta syns i både premiehantering och i vårt fokus på service, där premierna sätts efter faktiska skadekostnader och målet är att hålla en sund ekonomi med en rimlig vinstmarginal för vidare utveckling.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Alle Bewertungen

814 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Överlag nöjd med hundförsäkringen

Har haft Sveland till mina hundar i över 20 år. Smidigt att anmäla försäkringsärende online. Ersättningen kommer oftast in på kontot inom en vecka. Vid behov går kundtjänst att nå via både telefon och mejl. Bra att försäkringen ersätter vid MR-röntgen. En mindre bra sak var att vi tog bort en knöl på ena hunden och sökte ersättning via försäkringen. Det var inte särskilt dyrt, men när veterinären frågade om vi ville direktreglera sa vi automatiskt ja. Knölen var ofarlig, men efter det infördes en "spärr" på försäkringen så att den i framtiden inte täckte ev nya knölar. Hade jag vetat det hade jag aldrig ansökt om ersättning vid detta tillfälle.

15. Juli 2026

Pålitliga, prisvärda och väldigt hjälpsamma

Jag har haft Sveland åt min hund sen hon var 8 veckor och hon är 10 år nu. Sveland har alltid varit hjälpsamma och stöttande i alla frågor och har aldrig strulat efter veterinärsbesök. Jag har bara använt dom men känner inte att jag skulle vilja byta

10. Juli 2026

Bra rådgivning alla dagar och råden i mailen direkt efter samtalet

Ny som hundägare och har fått mycket bra rådgivning av Sveland, har ringt några gånger. Perfekt att kunna ringa alla dagar kl 8-20 och bra att få råden i sin e-post direkt efter!

20. Juli 2026

Antwort von Sveland Djurförsäkringar

Tack för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att du som ny hundägare uppskattar vår rådgivning och tillgänglighet. Det gläder oss att vi kunnat vara till hjälp. 💚

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt. Snabb handläggning vid skada.

10. Juli 2026

Antwort von Sveland Djurförsäkringar

Vi är glada att höra att ni uppskattar vår smidiga service och snabba hantering vid skador. Tack för er positiva feedback! 💚

Ett vänligt bemötande med proffsiga…

Ett vänligt bemötande med proffsiga frågor och tips, jag kommer gärna höra av mig igen om det skulle behövas.
Mvh
Charlotte

20. Juli 2026

Antwort von Sveland Djurförsäkringar

Tack för de vänliga orden! Vi är glada att ni uppskattade vårt bemötande och våra tips. Vi ser fram emot att höra från er igen vid behov. 💚

Snabbt och bra svar

Snabbt och bra svar. Jag visste hur jag skulle hantera det hela sedan

17. Juli 2026

Antwort von Sveland Djurförsäkringar

Vi är glada att höra att vi kunde ge dig snabba och bra svar. Tack för din positiva feedback! 💚

Smidigt.

Djursjukhuset reglerade med försäkringsbolaget. Snabbt och smidigt.

16. Juli 2026

Antwort von Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att regleringen gick snabbt och smidigt. Tack för de vänliga orden! 💚