Suri Bewertungen 151

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en ombygning og lukke dage lagde Suri igen fra land med et brag af en oplevelse i de smukke renoverede lokaler Vi snuppede en aften på Suri 4 retter og vin meny……FANTASTISK Selv om der var... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pris og kvalitet hænger ikke sammen. Vi havde bestilt bord til Påske menu med 3 serveringer til en pris af 345 kr. pr. person. Så forventer vi at man som minimum får lidt på sin tallerken. 1. serverin... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

3 × Take Away - Gourmet Juletapas: En skuffende oplevelse. Flere retter var temmelig blege og smagsløse. "Citrus Kylling", som iflg. instruks blot skulle "lunes", skulle reelt færdigsteges, idet nog... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi fik en sharing menu, fire ultra små retter. Først en grillet kammusling derefter Grillet haler af jomfruhummer,de var sandet og knaste i tænderne. Hovedretten iberico gris,meget lille stykke kød... Mehr ansehen

3,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var 5 til nogen påske frokost maden…

Vi var 5 til nogen påske frokost maden kom fra suri Holbæk det var så elendig dårligt aldrig har jeg været så skuffet en lille rødbede var blive delt i 5 stykker fiskefilet var på størrelse med en tændstikæsker et åg til vær og 2 stykker sild og jeg kan bilv ved til 249 kr pr næse måtte forbi MD PÅ VEJ HJEM 😣😣

5. April 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi bestilte årstidsmeny til 3 personer.

Vi bestilte årstidsmeny til 3 personer.
Forretterne var superlækre. Hovedretterne: kalvekødet var virkelig dejligt og salaten også. Men kyllingen var kritisabel. Der lå 2 lår. Øhh deleligt med 3??
Desserterne var ok.
Men da en af hovedretterne ikke var som forventet kan det kun blive 3 stjerner

4. Februar 2021

Flot Nytårsmenu

Flot Nytårsmenu. Og god ide at farveindele retterne, så man meget let kan anrette hjemme. Lækker mad:-)

1. Januar 2021

Lækker mad-ud-af huset

De mange negative anmeldelser stemmer på ingen måde overens med min oplevelse med Suri’s ud-af-huset tapas. Fordelen ved Suri er, at de gerne leverer under 10 kuverter og vi bestilte med blot to dages varsel. Maden var super lækker, smukt anrettet og der var rigeligt af den. Tapas-menuen kommer med forretter, hovedretter og en dessert. Kan ikke sætte en finger på noget som helst. Lækkert med lækkert på. Og alle pengene værd.

30. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent frokost i Holbæk!

Vi var 5 mennesker til frokost en flad mandag, hos restaurant SURI i Holbæk. Vi fik bla. To frokosttallerkener. Maden var excellent, simpelthen. dansk smørrebrød med et moderne twist. Så godt. Også en gang moules frites levede op til forventningerne, og en efterfølgende creme brûlé ville jeg køre langt for!
Betjeningen sød, venlig og meget hjælpsom og opmærksom.
SKAL jeg sige noget, er det at man måske kunne være lidt mere rundhåndet, når man skænker i glasset. Et glas hvidvin til 70kr skal fylde mere end et halvt glas.
Mvh. Bente Krüger

31. August 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mad, betjening og pris hænger ikke sammen

Vi var 6 personer til frokost lørdag den 22. august 2020. To valgte muslinger, som var kolde, da de blev serveret. To valgte pankostegt rødspætte, og det er uden sammenligning de mindste rødspætter, jeg har fået på nogen restaurant. En af mine gæster fortalte det til tjeneren. Jeg fik opfattelsen af, at tjeneren ville tale med køkkenpersonalet, men da jeg talte med tjeneren i forbindelse med betalingen, fik jeg at vide, at tjeneren ikke turde sige det i køkkenet, fordi de så ville blive sure. Personalet for rundt som fluer i en flaske. Få smil og meget stress. For lidt personale eller for mange gæster. Ikke nogen stor restaurantoplevelse. Pris, mad og betjening hænger ikke sammen.

23. August 2020

Besynderlig og uforskammet betjening

Ok mad, hyggeligt sted i dejlige omgivelser ved havnen.
MEN betjeningen er under AL kritik! Den kvindelige ældre tjener, var direkte uforskammet og vrissende.

Hele episoden var som taget ud af en Monthy Python sketch.

Da vi ankom kl. 16.30 blev vi afvist, fordi der var frokost pause for personalet med besked om at komme tilbage senere. Fair nok.

Vi vender tilbage 17.30 til en fuldstændig tom restaurant og bliver igen mødt af den sure, vrissende kvindelig tjener, måske ejeren, som det første kigger på os og spørger om vi har bestilt bord.

Lidt forvirrede svarer vi nej og kigger os rundt. Hun siger så overbærende “at nu skal jeg se om der er noget ledigt”. Der er ingen gæster på det tidspunkt overhovedet.
Hun går ind i restauranten og kommer ud næsten med det samme og fortæller os “at der var I vel nok heldige”, som om vi havde gjort noget forkert og hun gjorde os en gevaldig tjeneste.

Vi får at vide at vi kan sætte os hvor vi vil og hun tager i mod vores drikkevare bestilling. Da hun bevæger sig væk, med ryggen til os imens hun går, slynger hun ligegyldigt hen over skulderen at “dagens fisk er kulmule”.

En sød yngre tjener bringer os drikkevarerne, dog det stik modsatte af hvad vi bestilte, men hun overtog betjeningen og derfra var det behageligt.

I den tid vi sad i restauranten, blev den fyldt knap halvt op.

Men føj en utrolig dårlig måde at behandle sine gæster så uforskammet og nedladende, som om vi er til for hendes skyld og ikke omvendt.

Ikke et sted vi vil lægge vores penge igen eller anbefale andre.

15. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ærgerlig oplevelse til fødselsdagsmiddag…

Dårlig oplevelse til fødselsdagsmiddag i juni. Jeg fik serveret en forkert forret, og hovedretten ventede vi på i 1,5 time. Da den endelig ankom tabte tjeneren den trøffel som efterfølgende blev revet ud over anretningen - ikke særlig lækkert. Desværre fandt min kæreste også er hår på hans tallerken. Ærgerlig oplevelse, specielt til sådan en pris og vores ellers høje forventninger til stedet.

7. Juni 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bad service with snobby staff

We had the doubtful delight of eating at Su-Ri (Suri) in Holbaek, Denmark.

First off, the food was quite good and we were given "complementary" hors d'oeuvres. No complaints there.

However, the service was appalling and the concept flawed. The menu was "short and sweet", but with no indication of what dish was starter, main or dessert other than the price. And the waiter was not in any mood to try to explain or understand, which led to some confusion on our order.

When we later tried to get some clarification from the waiter in regards to our order, we were simply met by a snobbish and derogatory attitude. And we even had to wait a while after that for the check.

We are used to fine dining, and we spend quite a pretty penny when we are out. But 90% of the experience is all about service. Bad service = Bad experience. This place left a sour taste that won't be bringing us back any time soon.

2. Juni 2020

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Tapas ud af huset. Rigeligt mad mad, veltillavet og smukt anrettet. Supers sød og imødekommende betjening!

27. Mai 2020

Tommel op

Var til diningweek og fik 10-retters menu. Alle retter med god smag, var stopmæt da vi kørte derfra.
God betjening fra start til slut.

17. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kone og jeg er netop kommet hjem…

Min kone og jeg er netop kommet hjem fra en dejlig oplevelse på SuRi.
Vi blev modtaget af tjeneren der tog vores overtøj og herefter anviste et bord.
Der blev herefter indtaget en 10 retters menu med der tilhørende vinmenu. maden smagte fantastisk og betjeningen var i top.

12. Februar 2020

Bestilte julefrokost til 16 personer

Bestilte julefrokost til 16 personer, der var mad til 10. Det eneste der var rigeligt af var dressinger i små skåle.
Ingen smag, kedeligt anrettet. Risalamande var sur.
Jeg kan desværre ikke anbefale Jeres Julefrokost ud af huset.

27. Dezember 2019

Blandet oplevelse

Blandet oplevelse
Maden smag var en klar 5*, men der er sørme ikke meget på en tallerken, derfor 3*.
Andre steder gør en hovedret at jeg knap kan klemme dessert ned, men her er hovedretten lille og desserten den mindste kugle is med tilbehør jeg længe har set. Jeg vil hellere give lidt mere pr ret og så at størrelserne passer til “normale” størrelser.
Og ellers bør de overveje at skrive at de anbefaler man tage 1 ret mere end normalt, da det er en sanse oplevelse hos dem og derfor mindre portioner, så der er plads til flere oplevelser. Det er set på andre restauranter.
Personalet var rigtigt godt.

3. November 2019

Dyr oplevelse på Maskinværkstedet;(

Dyr oplevelse på Maskinværkstedet;(

285kr for to retter lyder rimeligt. Men ikke når hovedretten kun består af bøf og bearnaise smør. En lille skål med 7 stegte kartofler 45kr en skål med 5 asparges 45kr en skål med blomkål 45kr. Da vi kom hjem så vi at vi har betalt 110kr for postevand til 3 personer. Ikke Evian i flaske men postevand på kande. Helt ærligt. Det er ikke i orden. Kammuslinger var gode og alt smagte fint. Men lidt for smart tænkt. To kammuslinger og en bøf til 285kr🙄?

10. Juni 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr