Efter en ombygning og lukke dage lagde Suri igen fra land med et brag af en oplevelse i de smukke renoverede lokaler Vi snuppede en aften på Suri 4 retter og vin meny……FANTASTISK Selv om der var... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Pris og kvalitet hænger ikke sammen. Vi havde bestilt bord til Påske menu med 3 serveringer til en pris af 345 kr. pr. person. Så forventer vi at man som minimum får lidt på sin tallerken. 1. serverin... Mehr ansehen
3 × Take Away - Gourmet Juletapas: En skuffende oplevelse. Flere retter var temmelig blege og smagsløse. "Citrus Kylling", som iflg. instruks blot skulle "lunes", skulle reelt færdigsteges, idet nog... Mehr ansehen
Vi fik en sharing menu, fire ultra små retter. Først en grillet kammusling derefter Grillet haler af jomfruhummer,de var sandet og knaste i tænderne. Hovedretten iberico gris,meget lille stykke kød... Mehr ansehen
Virkelig skidt betjening
Vi bestilte to frokosttallerken. Frokosttallerknen er en servering i to omgange. Efter at have spist 1. omgang kommer der en tjener og fjerner min mands tallerken, og spørger om han er klar til 2. omgang. Jeg sidder tilbage med min tomme tallerken. Efter lang tid kommer vores egen tjener og tager min tallerken, og spørger samtidig min mand om han har fået 2. omgang. Han svarer at ingen af os har fået 2. omgang. Jeg er nu lidt i tvivl om, om jeg skal have dårlig samvittighed over som kvinde at kunne fortære en hel frokosttallerken, eller om jeg skal føle mig beæret over, at jeg åbentbart ikke ligner en der kan spise et så stort måltid?
Kan ikke anbefales
Besøgte SURI i går aftes og bestilte dagens fisk samt hel stegt rødspætte.
Prisen henholdsvis 265 og 295 kr. Hverken dagens fisk (rødfisk) eller rødspætten levede op til vores forventninger. Begge retter var tørre og rødfisken decideret indtørret. Nærmest uspiselig. Skuffende oplevelse. Da vi gjorde opmærksom herpå fik vi blot kommentaren “ Det skal jeg give videre til køkkenet”. Intet andet.
Kan ikke anbefale restaurantens aftenserveringer.
Kedelig oplevelse og ikke pengene værd.
Overvurderet restaurant og mad
Det var en ældre dame, som var tjener for bordet. Til at starte med virkede hun professionel og immødekommende, selvom hun bandede utroligt meget. Der blev fortalt om dagens fisk og vi fik alle ved bordet fik bestilt mad og vin. Portionerne var ret små selvom tjeneren havde sagt at det var store forretter. Vinen, som vi bestilte, var ikke den vin der ankom ved bordet.
Fisken kunne godt have brugt 30 sekunder mere.
Jeg ved ikke, hvad der skete, men pludselig var hendes humør ændret. Hun blev næsten ubehøvlet og snærrende, og endte med ikke at komme tilbage til vores bord, men i stedet sende en ung mand. Han var heldigvis professionel hele vejen igennem.
Fik en skøn frokost
Fik en skøn frokost. Dejlig udsigt til vand og lystbådehavn. Har tidligere spist her og fået takeaway. Alle 3 gange var maden skøn og lækker
Ubehøvlet betjening og kedelig…
Ubehøvlet betjening og kedelig madoplevelse
Vi havde glædet os til en hyggelig dag i Holbæk med frokost på Suri, der reklamerer med en madoplevelse baseret på friske råvarer og også koster derefter. Det var en tam oplevelse, der særligt blev dårlig af en utrolig ubehøvlet service, der var krydret med lange ventetider ved alle henvendelser. Selv ek kande vand og sågar regningen kunne det tage enorm lang tid at få. Samtidig er en del af menuen uspecificeret med en opfordring til at spørge tjeneren om detaljer, hvilket er uheldigt, når det tydeligvis irriterer vedkommende at skulle tale med kunderne. En rigtig ærgerlig og lang oplevelse. Øv
Min kæreste og jeg besøgte i dag Suri
Min kæreste og jeg besøgte i dag Suri. En fantatisk god og smilende betjening, maden var utrolig lækker og gennemført, og det var extra plus at tjenerne kom og fortalte om hvad det var der blev serveret. Lækker restaurant, rent, hyggeligt indrettet. Vi var så heldige at vi kunne sidde ude på den dejlige terasse og nyde det gode vejr , den dejlige mad og den dejlige vin. Absolut ikke sidste gang at vi kommer der.
Lever ikke op til forventningerne
Lever ikke op til forventningerne.
Smuk restaurant og fantastisk beliggenhed.
Selvoptaget og uengageret personale.
Kedelige snacks, som havde stået alt for længe. Sten hårde boller som tjeneren oplyste havde stået oppe over ovnen det meste af dagen for at holde sin lune.
Kedelig og utjekket tur igennem den store skalddyrsservering, heldigvis var råvarerne gode, men det er vidst også det eneste pæne der var at sige om den serveringen.
Plattenslageri.
Vi besøgte Restaurant Suri 29.6.21. Restauranten har en fremragende beliggenhed på kanten af Holbæk Havn, og indretningen er meget smagfuld. Desværre lever maden og servicen ikke op til de flotte rammer.
Vi bestilte kammuslinger med trøffel og hvidløg. Kammuslingerne var så salte, at vi ikke kunne smage de øvrige ingredienser. Som hovedret havde vi bestilt smørstegt rødspætte. Ind kom en multe - det var dagens fisk og den var 30 kr billigere. Vi fik ikke nogen forklaring. Men på regningen var skrevet rødspætte og rødspættens pris. Den behandling er uacceptabel. Rabarberdessert med hvid chokolade og marengs - OK.
Prisniveauet på Suri er temmelig højt. Servicen og maden derimod på kanten af plattenslageri og bestemt ikke pengene værd.
Vi kommer ikke på Restaurant Suri igen.
Kun gode ting at sige!
Sådan et sødt personale, meget åbne og ved, hvad de snakker om. Jeg har kun gode oplevelser!
Den bedste restaurant!
Den bedste restaurant - søde tjenere og rigtig god betjening. Jeg forstår ikke anmeldelser om, at alle ikke er velkomne; jeg har kun oplevet fantastisk betjening og virkelig god mad. Største anbefaling herfra!
Fantastisk restaurant🍷 sjældent har vi…
Fantastisk restaurant🍷 sjældent har vi fået så skøn mad. Og Personalet er i topklasse. Smilende og imødekommende.
Familien og jeg vender tilbage.
🌟🌟🌟🌟🌟
Så lækker mad
Så lækker mad, super service og altid en sand fornøjelse at besøge Suri!
Den måde de behandler folk på er…
Den måde de behandler folk på er direkte diskriminerende, og ikke alle er velkomne hos dem ! De havde fået enormt mange dårlige anmeldelser på deres facebook-side, men valgte så bare at slette sektionen hvor kan kan anmelde dem. Det er ikke maden værd at støtte op om sådan et sted!
Overholder ikke lovgivningen!
Min autistiske søn og jeg blev afvist fra suri af restaurantchefen Berit, fordi at min søn ikke havde coronapas. Grundet hans autisme er han fritaget fra mundbind og test da han ikke kan klare det psykisk. Vi havde skrevet en mail til dem inden ankomst og gjort opmærksom på dette, her fik vi at vide det ikke var noget problem og vi var meget velkomne alligevel. Berit råbte og skreg af os og vi måtte finde et andet sted at spise, det var en traumatiserende dag for min stakkels dreng.
Maden er kedelig og under middel
Sku stå i regnvejr og vente på personalet holdte pause
Ankommer 13 min før vi har bord , hvor vi bliver bedt om at gå ud af restauranten og vente 10 min i regnvejr da personalet ikke har holdt pause endnu...... vi måtte heller ikke få en plads i baren mens vi ventede........ik en go start at blive gennemblødt når man skal sidde og spise i 3 timer
Helt perfekt 4-retters gourmetmenu som…
Helt perfekt 4-retters gourmetmenu som take-away. Lækkert og fantastisk velsmagende. Fine portionsstørrelser. Angus bøffen var mør som smør. Og desserten var genial👍😄 Nemt at anrette maden til servering. Superfin service ved bestilling og afhentning. Kan varmt anbefales.
God beliggenhed og betjening
God beliggenhed og betjening. Maden var dog alt dyr i forhold til hvad vi fik for pengene. Vi bestilte to middagsretter, hver sin fiskeret, den ene var alt for tør og den anden ikke færdigstegt. Rigtig fint med de små velkomstretter som vi ikke betalte ekstra for. 55 kr. for en flaske danskvand synes jeg er at stramme den, og sidst men ikke mindst en dankortbetaling hvor man skulle trykke ja eller nej til drikkepenge, hvilket er noget pjat. Drikkepenge er inkluderet i priserne i DK.
Meget skuffende
Meget skuffende.
Ikke en eneste gang spurgte tjeneren om maden smagte godt samt om vi manglede noget.
Skald ikke fjernet ordentligt på fjord” rejerne.
Man kunne godt mærke de ikke kunne følge med ude i køkkenet flere fejl på retterne samtlige, f.eks Brændt creme brulee.
Når man knap og nap bruger 3000 kr på en middag kunne man godt have ønsket mere styr på maden samt service. Ærgerligt
Igen en bragende succes 6 gæster til…
Igen en bragende succes 6 gæster til den nye gourmet ment - fuldstændig fantastisk - alt blev spist og der var blanke tallerkener
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.