Jeg handlede en brugt Toyota Yaris hos Stubbe automobiler i Måløv Februar 2026. Det var en super god oplevelse, hvor jeg blev modtaget meget venligt og imødekommende af Jan. Efter kort tid havd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tak for en super service da jeg skulle bestille og få udleveret min nye Toyota Urban Cruiser. Tæt kontakt, god opfølgning og service. Vil helt klart anbefale jer. Man kan altid få fat på jer, og tonen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er utrolig glad for min nye Toyota BZ4X, som jeg har købt hos Arne Stubbe Automobiler. Hele oplevelsen har været helt i top – fra første kontakt til levering af bilen. Bilen kører fantastisk, e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid venlig tone i telefonen, altid et venligt hej når man kommer ind i deres butik. Ringer tilbage som aftalt.... Selvfølgelig lidt dyrere end et uautoriseret værksted, men idet det lige har kos... Mehr ansehen
Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!
Måløv Byvej 7, 2750, Ballerup, Dänemark
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Sælger lyttede til hvad vi ønskede, og viste flere muligheder. Var meget hjælpsom. Behagelig atmosfære.

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg havde en meget skuffende oplevelse, da jeg besøgte Måløv Toyota for at få repareret en skade på min bils kofanger gennem en forsikringssag. Jeg betalte ikke noget for reparationen, da det blev dækket af min forsikring, men det ændrer ikke på den elendige service, jeg modtog.
Værkfører Michael var utroligt ligeglad med mig som kunde. Jeg fik næsten ingen information om, hvad der skulle ske med min bil, og kommunikationen var helt mangelfuld. Når jeg stillede spørgsmål, blev jeg mødt med manglende svar eller undvigende svar. Michael virkede overhovedet ikke interesseret i at hjælpe mig, og det føltes som om min sag ikke var vigtig for ham.
Der var heller ingen opfølgning, og jeg blev aldrig informeret om, hvornår reparationen ville være færdig. Jeg fik ikke den hjælp eller den vejledning, man burde kunne forvente, når man bruger et værksted til en forsikringsreparation.
Jeg kan på ingen måde anbefale Måløv Toyota, hvis du ønsker en professionel og kundeserviceorienteret oplevelse. Michael gjorde intet for at gøre min oplevelse lettere eller mere tilfredsstillende.

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Kan kun anbefale Toyota Målev.
Kontakt Nicklas i Erhvev afdelingen han redde mig lige da jeg stod uden bil. På under en uge var jeg godt kørerende igen til en fornuftig pris 👍🏼

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg oplevede en mislyd fra bilens bremser, som værkstedet undersøgte ved to separate problemfindingsbesøg uden at identificere årsagen. En måned efter mit sidste besøg blev bilen erklæret for ikke-kørselsdygtig af synscenteret på grund af en fejl på bremserne.
Efter at have kontaktet værkstedet igen, blev min bil prioriteret, og jeg fik stillet en lånebil til rådighed uden beregning – hvilket jeg sætter pris på. Desværre blev bilen ikke omsynet som aftalt, hvilket betød, at jeg kørte derfra uden at være klar over, at den stadig havde kørselsforbud.
Jeg kontaktede værkstedet tre gange (telefon og e-mail) for at få bekræftet, om omsynet var udført, men modtog ikke svar. Først da jeg udfyldte en klageformular, fik jeg en tilbagemelding, hvor tonen dog var mere defensiv end imødekommende.
Jeg værdsætter, at værkstedet prioriterede min bil og gav en lånebil, men kommunikationen omkring omsynet kunne have været bedre, og det havde været ønskeligt, at fejlen var identificeret ved de første besøg.
Professionelt, kompetent og altid særdeles serviceorienteret forhandler, værksted og personale. Mvh loyal kunde gennem 14 år med samme bil/>250.000 km. Tak!

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
De er det bedste værksted og den klogeste mekaniker i Danmark
M v h Mohammad

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Der fås ikke bedre kvalitet end det stubbe levere og altid til den aftalte pris og tid .
Har handlet mange biler gennem mit liv men en ting er sikkert min næste bil bliver også købt hos stubbe

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Altid god og grundig information i et sprog, som man kan forstå, selvom det handler om tekniske ting.

Den bedste og
mest behagelige oplevelse med både salg og værksted toyota Roskilde

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Hele vejen fra “gulv til loft”

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
De er altid så flinke på værkstedet. Og mens man venter på service og/eller hjulskift, kan man sidde i et hyggeligt hjørne og drikke gratis kaffe. Eller se på de nye biler. Er der specielle problemer, spørger de lige først, inden de udskifter noget større

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Vi havde en rigtig god oplevelse da vi skulle vælge bil model. Sælgeren, Rasmus, gav fin hjælp med at forstå finansiering samt hjælp med at vælge udstyr som gav en god løsning til vores køb. Alt i alt er vi meget tilfredse med købs situationen.
Mvh Søren

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Virkelig fedt sted at handle bil. Vi havde en sælger, der hed Rasmus, som virkelig gjorde handlen til en god oplevelse, og vi har nu en bil, vi er utroligt glade. Stor tak til Rasmus og hans kollegaer:)

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
I recently had my Toyota Verso serviced at Arne Stubbe Toyota, Roskilde. unfortunately, my experience was far from satisfactory.
First, there were confusions and uncertainties surrounding the appointment booking. I had called two weeks in advance and specifically booked a time slot for 7:30 AM. However, the day before my appointment, I received an SMS from the service center confirming the time as 12:30 PM. This left me unsure about the scheduling, and it was inconvenient to have to adjust my plans on such short notice.
After the service was completed, I was disappointed to see that my car had not been washed or vacuumed inside. When I pointed this out to the service representative, they took a photo and assured me that their service leader would follow up with me. It has now been two weeks, and I still haven’t heard back from anyone. The lack of communication and accountability is disheartening, and the experience overall left me questioning the quality of service provided.
I hope this feedback will be taken seriously to improve future customer experiences.

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
God og ærlig betjening og har altid følt min bil i trygge hænder hos Arne Stubbe.
Vil selvfølgelig gerne have priserne oplyst incl. moms og ikke omvendt. Så giver det mere mening for en privatperson. Ellers er alt godt på dette værksted og kan klart anbefale stedet.

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Vi har i forbindelse med køb af El bil hos Stubbe i Måløv, fået en 1 klasses kundeservice. Det har været en super god oplevelse. Tak til en super god sælger.
Oplevelsen har varet over et længere forløb, og vi er blevet godt behandlet i hele forløbet.

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Kort tid efter at jeg havde købt min bil, opdagede vi at bilen havde en skjult skade i hele bagerste bund panelet samt højre front.
Skaden er nu blevet udbedret til UG, og jeg har fået er rigtig god og behagelig service og behandling.
Jeg kan dermed varmt anbefale værkstedet og vil fremover anvende stedet.

Antwort von Arne Stubbe Automobiler A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.