Snelle levering en heerlijk slapen.
Fijne topper! heeft wel even nodig om in model te komen maar het komt goed. Aanrader!
Snelle levering en heerlijk slapen.
Zaterdag een matras mogen ontvangen en even twee dagen laten luchten
Maandagavond voor het eerst erop geslapen en het matras is super.
Harde en een zachte kant dus je kan kiezen welke je prettig vindt om op te slapen
Echt waar TOP toppers vooral TOP service! deze man maak zicht zorgen om jou als klant , denk aan jou na aankoop. Van je topper , Tot je goed ligt op de juiste matras of topper. Ik had veel te Zacht topper gekocht, die heeft hij netjes opgehaald en special de goeie laten maken. En contact met hem is zo fijn hij reageert altijd en denk met klant mee. Ongelooflijk a.u.b. mensen besteld je topper of matras bij deze man en 100% krijgt je geen spijt van. Hij stop pas echt als je aanheeft dat je lekker hebt geslapen.
Ja waarom is dit zo’n goede ervaring? Mijn opa en oma sliepen al tijden niet goed. Opa heeft al 10 jaar niet doorgeslapen en oma atrose. Dus kleindochter op zoek! En de goede reviews liegen er niet om. Opa slaapt weer heerlijk de hele nacht door zonder pijn en zelfs mijn oma staat weer het hele huis te poetsen zonder pijn! Zo zie je maar wat goede nachtrust en de juiste topper kan betekenen. 5 sterren is eigenlijk te weinig, voor deze mensen heeft dit hun wereld veranderd ❤️
Afterservice was top. Werd na de levering gebeld met de vraag of alles naar wens. Thnx!
Hotel xl traagschuim topper gehaald. Goede topper en hele goede servicr
De topper van Stella is een goede keus. Vanmiddag al op geslapen en voelde erg goed. De service is ook goed. Zijn goed bereikbaar 👍🏻👍🏻👍🏻