Sporttrader Bewertungen 16

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 10 oktober heb ik een bestelling nog steeds geen levering na een aantal klachten te hebben ingediend nog steeds GEEN reactie

Op 10 oktober heb ik een bestelling geplaatst en Klarna aangeduid als betaalmiddel - 10 dagen later kreeg ik een mail dat mijn betaling niet was doorgegaan (blijkbaar aanvaarden ze geen Klarna) waarom staat deze app dan op hun webside als betaalmiddel???- dus heb ik onmiddellijk betaald - ondertussen zijn we reeds 27/10 en nog steeds geen levering - ik heb reeds 2 klachten ingediend en enkele mails gestuurd + proberen te bellen maar hun gepubliceerde tel nrs werken niet - Ik ben NIET te spreken over de Fitwinkel - het is de eerste EN laatste keer dat ik bij de fitwinkel bestel - hopelijk krijg ik mijn levering - zoniet neem ik verere stappen - 2 dagen levertijd??? mooi niet

23. Oktober 2025

Betrouwbaar en deskundig

Sporttrader is een betrouwbare en deskundige sportwebsite. De website biedt een breed scala aan sportartikelen, waarbij de eenvoudige navigatie ervoor zorgt dat je snel vindt wat je zoekt.

Daarnaast werkt de website snel en soepel, wat bijdraagt aan een prettige gebruikerservaring. Als je op zoek bent naar een betrouwbare website voor sportartikelen, dan is Sporttrader zeker een aanrader. De snelheid en eenvoud van de website maken het een uitstekende keuze voor elke sportliefhebber.

12. Juni 2024

Fijne sportpullen!

Al meerdere keren heb ik sportspullen besteld via Fitwinkel, vooral voor fitness. De kwaliteit was altijd goed, de levering snel en de communicatie duidelijk. In de toekomst zal ik hier zeker blijven terugkomen!

6. August 2024

Super ervaring gehad

Super ervaring gehad! Alles was snel besteld, de afhandeling was top en de levering was snel. De monteur heeft alles vakkundig in elkaar gezet en de klantenservice was vriendelijk bij het beantwoorden van mijn vragen die ik later nog had.

1. August 2024

Wat een fijne webshop

Wat een fijne webshop. Spijt van de gekochte hometrainer. Bleef na een paar keer gebruiken werkeloos in de hoek staan. Net binnen de proefperiode gebeld met Sporttrader en zonder gedoe haalden ze de hometrainer weer bij mij thuis op. Topservice, vriendelijke medewerkers. Een van mijn betere ervaringen met een webshop!

10. März 2021

Correcte klachtenafhandeling!

Op 26 december een Flow Fitness DHT2500i besteld en sneller dan verwacht werd het apparaat na drie dagen al geleverd. Bij bezorging bleek de verpakking behoorlijk beschadigd en tijdens de montage werd duidelijk dat de hometrainer behoorlijke schade had opgelopen tijdens het transport door een externe vervoerder. Via e-mail heb ik een klacht ingediend, waarop ik binnen twee uur al een correct antwoord ontving. Na enig over-en-weer contact via e-mail werd een nieuwe hometrainer in het vooruitzicht gesteld zodra deze beschikbaar zou zijn. En dat is ook gebeurd. Ondanks de enorme drukte door Corona heeft het team van Sporttrader en Fitnessapparaat.nl (vestiging Hengelo) dit probleem correct afgehandeld. Complimenten! En de Flow Fitness DHT2500i is een bijzonder goede en perfect afgewerkte hometrainer!

18. Januar 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na wat aanloopprobleempjes

Wat aanloopprobleempjes gehad, maar keurig, snel en vriendelijk geholpen.
Na de laatste reparatie bleek één van de aanloopproblemen niet door deze reparatie verholpen te zijn. Alsnog gemeld, maar tot op heden (nu een maand later) taal nog teken om het probleem op te lossen. Ook niet na herhaalde verzoeken. Lijkt wel of ze van de aardbodem zijn verdwenen!
Wordt vervolgt!
Eindelijk is het dan zover. 13 juli een monteur gehad die direct in overleg trad en aangaf dat het toestel vervangen zou worden. En ja hoor. Op 4 augustus is het toestel vervangen!
Eerlijk is eerlijk: geen schoonheid in communicatie en actieve service waardoor je als klant moet sleuren om een probleem opgelost te krijgen.
MAARRR het is uiteindelijk wel opgelost.
Dank hiervoor.

2. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzonder goede service, snelle bezorging

Zeer gebruiksvriendelijke site, snelle afhandeling en razendsnelle bezorging. Bij het uitpakken van onze bestelling bleek dat de onderdelen die we besteld hadden al geopend en uitgeprobeerd waren. Na melding per mail hebben we direct excuses en een mooie compensatieregeling ontvangen. Mijn complimenten, voor evt. toekomstige bestellingen weten we Sporttrader weer te vinden!

Vr. groet,
John

1. März 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goedmaker

Uiteindelijk is er een monteur gekomen die het kapotte onderdeel en volledig loszittende vliegwiel heeft gemaakt. Een heerlijk rustig apparaat! Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost ook al heeft het lang geduurd. Vandaag een verassing gekregen. Voor het geleden ongemak kreeg ik een 8-week workout programma. Toch een leuke geste wat weer het een en ander goed maakt.
Bedankt! en het apparaat werkt nu weer prima.

Linda Reuvers-van Dijk

20. Oktober 2012

Blijft bij 1 bezoek

Status op de Website op voorraad. In de winkel te Hengelo aan gekomen bleek dat dit toch niet zo was. De nonchalante houding van de Franchisenemer irriteerde mij al snel. Deze man bleek ook nog eens redelijk arrogant te zijn. Alles wat ik zei (branchegerelateerd) was niet waar op klopte niet. Deze man ging echt overal met mij in discussie. Toen het bleek dat het niet klikte, werd deze meneer erg passief en dat terwijl ik nog wel interesse had voor andere producten. Meneer ging in zijn kantoortje zitten en dat was het dan. Vandaar mijn Titel: Blijft bij 1 bezoek.

8. März 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en prettig werken met sporttrader

Van onze directie mochten we een crosstrainer aanschaffen. Dit hebben we gedaan via Sporttrader.nl. De crosstrainer is snel geleverd en bevalt goed. Ook de installatie en uitleg is naar tevredenheid. We kunnen nu fit worden tijdens de pauzes ;-)

31. Oktober 2011

In voorraad beteken je moet 2 maanden wachten

I ordered something from the website that was "in voorraad". Then I was informed that it will take 1 - 4 weeks for the product to become available. After more than 2 months, countless emails and false promises I finally got the product.
Now I ask for a discount due to the false advertising and breach of contract/promises. Their reply (and I quote) "Helaas is dat niet mogelijk".
Nu wachten ik al 1.5 weken voor mijn factuur

17. Mai 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

tevreden

Diverse keren spulletjes aangeschaft, voorraad status klopt helaas niet altijd en wel eens wat misgegaan. Niet perfect, maar wél goed genoeg om er klant te blijven omdat het immers tot op heden altijd netjes is opgelost.

7. Oktober 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr