Sokkeposten.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjældent at jeg flotter mig og giver de 5 velfortjente stjerner. Sokkeposten for bedømmelsen på nem overskuelig hjemmeside og en utrolig qvik service. Følte"næsten" at jeg lige have lukket min ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det var en dårlig oplevelse da man ikke kunne vælge hvilken pakkeshop man ønsked pakken sendt til. Derudover var det svært at slette en indtastet ordre. Navn, adresse og vare der tidligere vae indtas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid sokker til tiden god kvalitet,især bambus sokkernee når vinteren kommer er merinouldsokkerne perfekte varme og alligevel åndbare god forretning! Har efterhånden handleten del hos sokkeposten o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lavede en fejl i bestillingen, som blev rettet uden problemer - god kommunikation, gode varer og hurtig levering. God opevlelse

1. Damenmodengeschäft
  2. Herrenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Strømper og underbukser med posten. Du finder mærker som JBS, CL7 og iZ Sock på shoppen. Søger du strømpebukser finder du et meget stor udvalg fra Festival Strømper.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

877 Bewertungen

93 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En mellemfornøjet oplevelse

Jeg er blevet opfordret til at anmelde Sokkeposten.dk via en mail de har sendt sammen samtidig med at jeg har bestilt hos dem.

Så jeg har ikke modtaget sokkerne endnu mens jeg skriver denne anmeldelse og udtaler mig derfor udelukkende om processen.

På hjemmesiden har de et ur som viser hvornår de afsender pakker næste gang. Jeg var sent på den men nåede det inden uret løb ud.

Det til trods, så blev min forsendelse ikke afsendt før næste dag, så der var ingen grund til at presse mig når det ikke blev sendt samme dag alligevel.

Ikke at det gør den store forskel om jeg får dem en dag senere, men jeg bryder mig ikke om denne fremgangsmåde hvor man presser sine kunder til at træffe en hurtig beslutning. Lidt som vi kender det fra de hjemmesider der sælger hotelophold, og hvor man også presses af antallet af ledige værelser og hvor mange der kigger på hotellet samtidig med dig.

Af samme årsag missede jeg at der faktisk er en julekode som jeg kunne bruge og spar 10%. Den fik jeg ikke tastet ind i farten. Måske også noget man kunne overveje at automatisere når man nu tilbyder rabatten? Det har jeg set andre hjemmesider gøre, og hvorfor skulle man undlade rabatten hvis man er berettiget til den - med mindre man altså overser den fordi man har fokus på uret fremfor selve købet.

Jeg kan også konstatere, at når man handler hos dem, så bliver man automatisk tilmeldt deres nyhedsbrev. Så her inden jeg har fået min første levering, har jeg allerede modtaget den første reklame-mail fra dem !! Det skal man så lige huske at frasige hvis man vil undgå det fremover. Gad vide om det også var en mulighed jeg overså da jeg lagde bestillingen? Igen - så burde det være noget man vælger til, og ikke noget man skal vælge fra.

Ud over dette, så fungerer hjemmesiden faktisk fint. Der er nogle fine muligheder for at sortere ud fra hvad man søger, og det virker også som om at priserne er ok. Ikke de billigste men heller ikke de dyreste.

Så ja - en lidt mellemfornøjet oplevelse. Der er klart mulighed for forbedringer hvor man lige skruer lidt ned for salgsoffensiven, men alt i alt fungerer hjemmesiden fint.

Hvis sokkerne er gode, kunne jeg godt finde på at bestille derfra igen. Jeg skal bare lige huske at der skal en ekstra dag til den oplyste leveringsdato og at jeg nok igen skal framelde mig deres nyhedsbrev og tjekke om der evt. er en rabatkode jeg kan bruge inden jeg afsender ordren.

4. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Sokkeposten flere…

Jeg har handlet hos Sokkeposten flere gange. Hele processen går helt glat, og jeg modtager de varer, som jeg har købt. Og de hæver først penge, når de har pakket og afsendt varen. Tingene er bare i orden hos Sokkeposten

2. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spammer en med reklamer

Spammer en med reklamer
Selv om man sætter mail afsender til at være blokeret, så ændre de et eller andet så man får samme reklame mail igen og igen

28. November 2024

Lynhurtig

Bestilte kl. 7 om morgenen, og 2 timer senere får jeg besked om at de er sendt afsted..

Fantastisk hurtigt betjening.

31. Oktober 2024

Godt

Nemt og hurtig har handlet hos jer før og jeg har nogle gode produkter

21. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyr retur og lidt lang leveringstid.

Bestilte min vare d. 2. oktober og modtog d. 10. oktober (ærgerlig at det ikke kan gøres hurtige da man jo er blevet vant til at det går hurtigt de fleste steder) Desværre havde jeg vagt t-shirt i forkert farve (min fejl), men da prisen for at sende retur var 65kr (vild høj), fravalgte jeg det. Ellers var varen som forventet.

10. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr