Sjældent at jeg flotter mig og giver de 5 velfortjente stjerner. Sokkeposten for bedømmelsen på nem overskuelig hjemmeside og en utrolig qvik service. Følte"næsten" at jeg lige have lukket min ku... Mehr ansehen
Det var en dårlig oplevelse da man ikke kunne vælge hvilken pakkeshop man ønsked pakken sendt til. Derudover var det svært at slette en indtastet ordre. Navn, adresse og vare der tidligere vae indtas... Mehr ansehen
Altid sokker til tiden god kvalitet,især bambus sokkernee når vinteren kommer er merinouldsokkerne perfekte varme og alligevel åndbare god forretning! Har efterhånden handleten del hos sokkeposten o... Mehr ansehen
Jeg lavede en fejl i bestillingen, som blev rettet uden problemer - god kommunikation, gode varer og hurtig levering. God opevlelse
Vom Unternehmen geschrieben
Strømper og underbukser med posten. Du finder mærker som JBS, CL7 og iZ Sock på shoppen. Søger du strømpebukser finder du et meget stor udvalg fra Festival Strømper.
Husby Alle 19, 2630, Taastrup, Dänemark
- +45 30 14 95 95
- salg@sokkeposten.dk
- www.sokkeposten.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service. De tilbød hurtigt en lille ekstra rabat, da de kun kunne levere dele af min ordre grundet it udfordringer.
Svindlere og falsk reklamation
11 dage før levering kom, på trods af de reklamerer med dag-til-dag afsending.
Derudover sender de forkert varer, som jeg har betalt overpris for.
Kundeservice kommer med alternativer for at jeg skal beholde varen og stopper med at svarer på mails, da jeg udtrykker ønske om returnering.
Jeg vil på det kraftigste fraråde jer at handle på denne hjemmeside!
Uprofessionelt
Pakken blev ikke afleveret til døren men til en pakkeshop 6 km væk. Det er for ringe.
Er det scam?
Bestiller 4 x strømpebukser den 26/9
Alle varer på lager, ingen problemer
Ingen varer kommer. Skriver til dem 9/10 får svar at de grundet “flytterod” ikke kan levere alle 4, men kun 3. Skriver straks retur at dette er ok, bare de ikke opkræver for alle 4.
Intet svar, ingen ordre modtaget d. 15/10
Er ærgelig over at et firma der får så gode anmeldelser og er så gode til deres markedsføring ikke kan præstere, hvilket får mig til at tænke om dette blot er scam?
Nemt og enkelt at bestille
Nemt og enkelt at bestille - godt informationsflow
Langsom
Langsom, ingen besked , varer ikke på lager selvom de stod på hjemmeside
Bestilte uldsokker og de var til afhentning i pakkeshop dagen efter.
Produktet virker som god kvalitet
Forfærdeligt!
Har sendt min ordre tilbage og har endnu ikke fået mine penge retur. Umuligt at få et brugbart svar fra kundeservice.
I kan ikke bede kunder om selv at betale for retur og så ikke have styr på jeres retursystemer - det er urimeligt!
God pris og fin service
Er blevet spammet med mails fra…
Er blevet spammet med mails fra hjemmesiden lige siden bestilling
Nemt at bestille de lækre og bløde…
Nemt at bestille de lækre og bløde produkter.
Hurtig levering.
Altid god service og levering.
Altid god service og levering.
Kan anbefales.
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse, alt hvad kunne gå galt gik galt, i læser ikke mine mails, vil annullere ordren og have penge tilbage, i sender kun det halve af ordren pga af rod
I ordre system! Nej tak herfra !
Varen jeg havde bestilt var alligevel…
Varen jeg havde bestilt var alligevel ikke på lager hvorefter jeg blev kontaktet af en medarbejder der tilbød et andet lignende produkt og gav hgod vejledning. Generelt meget god og venlig service :)
Tro ikke på dag-til-dag levering
2 ud af 3 gange er det sket, at jeg har bestilt varer ved Sokkeposten, som står til at være på lager og med "dag til dag levering", men pakken er stadig ikke sendt flere dage efter bestilling. Denne gang bestilte jeg d. 10. september, og i dag d. 13. september - 3 dage senere - er pakken stadig ikke sendt. Det ser ud til at være et gennemgående tema, når man kigger anmeldelserne igennem.
Fine produkter til gode priser, men du skal væbne dig med tålmodighed, uanset lagerstatus - og kundeservice skal du ikke regne med at få fat i.
Hurtig levering, stort udvalg, og er særligt glad for de bambussokker jeg har købt igennem dem.
Kan varmt anbefale hjemmesiden
Flot vare og hurtig ekspedition
Flot vare og fantastisk hurtig ekspedition.
Generelt god oplevelse
Generelt god oplevelse, men bestiller onsdag og hører først fra dem fredag.
Intet svar og ingen pakke
Jeg bestille sokker søndag og fik en automatisk ordrebekræftelse.
Tirsdag spurgte jeg hvornår jeg ville modtage et track and trace nummer og onsdag fik et svar om at der var flytterod og at pakken ville blive sendt samme dag. Det skete ikke.
Om aftenen skrev jeg og spurgte til status. Intet svar. I dag, torsdag, har jeg spurgt igen og der er stadig intet svar. Ej heller nogen forsendelsesinfo.
Eminent dårlig købsoplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.