Altid venlig service og gode tilbud
Jeg har lutter positive ord at sige om Møblér i Odder.
Som oftest får man et godt tilbud, man kan gå hjem og tygge på.
Find møbler du vil hjem til hos din lokale Smag & Behag. I vores møbelforretninger finder du flotte møbler til dit hjem. Du får rådgivning til køb af de møbler, som passer til dig og dine behov. Vi glæder os til at se dig.
L. Frandsensvej 2, 5600, Faaborg, Afghanistan
Jeg har lutter positive ord at sige om Møblér i Odder.
Som oftest får man et godt tilbud, man kan gå hjem og tygge på.
Jeg har købt en rigtig pæn sofa hos Møblér i Ishøj. Kvaliteten af den er så ringe, at den allerede er helt deform i siddepuderne og rygpuderne efter bare et par måneder og man sidder utrolig dårligt i den.
Derudover kunne man kun bestille med hårdt skum i siddepuderne. Efter jeg havde fået sofaen og jeg talte med forretningen, da der var gået et hul i ved leveringen, fandt jeg ud af at vi kunne ha fået den med fjedre i siddepuderne. Inden købet var vi i butikken og tale med forskellige sælgere, men ingen oplyste os om muligheden for fjedrene i siddepuderne.
Det er desværre en utrolig dårlig sofa vi har fået. Jeg er så ærgelig over at vi valgte Møblér. Min gamle billige sofa var meget bedre end den fra Møblér.
Købte en sofa i Vejle butikken. Alt var godt indtil den blev leveret spejlvendt. Vi havde taget et billede som den var dernede. Og sagde at den skulle være sådan.så jeg klagede. Fik at vide at de altid havde styr på deres ting. Og vi så måtte have sagt at den skulle vende sådan. De forlangte så 3000 for at vende den om. Aldrig i livet. Køber aldrig noget der mere.
Vi har flere gange købt møbler i butikken i Horsens.
Sjældent har jeg fået så god og venlig service.
De stod på pinde for os hver gang og havde gode priser
Ville gerne have nogle flere møbler af mærket Oxford. Den butik jeg handlet hos henviste mig til butikken Møblér med Mørkøv Bolignyt. Han havde de møbler jeg ville have og havde en skænk tilbage, derefter og han presset mig til at købe de møbler han havde tilbage. Fik 1000kr i rabat og da jeg pakket den ene skænk ud er den i stykker i den som skal holde skuffen inde. Nu får jeg at vide jeg skal skal udbedre dette med den reservedel jeg har modtaget 😡 sikke en service, havde jeg vist dette havde de fået den i hoved igen. Skal aldrig købe møbler i den afdeling mere 😡
Kæresten og jeg var i den fysiske butik i Silkeborg, hvor vi købte en kande, som vi troede kostede 30 kr men som møblér som 150 kr. Vi går derfor direkte tilbage ind i butikken med det samme og vil gerne have den retuneret. Kassedamen starter med at sige at vi kun kan få penge tilbage på kort ellers kan vi slet ikke få pengene tilbage. Så vi prøver med kort, men deres kort automat kræver at man har fysisk kort og derfor er kort på telefonen ikke nok. Jeg arbejder dog selv i butik og ved derfor at jeg har returret og derfor berettiget til at få pengene tilbage. Efter jeg oplyser kassedamen om dette gik hun så til sidst med til at give os pengene tilbage i kontant fordi det andet ikke virkede. Vi spørger så om der var en grund til at hun sagde at vi ikke kunne få det kontant nu hvor vi fik det alligevel. Det er meget træls at man som kunde skal stå og overbevise kassedame om at man faktisk har ret til at få sine penge retur.
Har købt ret dyre møbler, hvor ryghynderne har sat sig, kan ikke få afhjælpning, nu ligger sagen hos brugerklagenævnet.
Bestilte og fik leveret et bord sidst i april, fandt nogle fejl (tillægsplader passede ikke i bordet) Ringede dagen efter (stadig i april). Fik så besked at frabrikken ville kontakte mig. Her fik jeg at vide jeg skulle se tiden an? 14 dage gik. Tingene passede selvfølgelig stadig ikke. I mellemtiden fandt vi ud af at der var en revne i bordet samt at bordpladerne var skæve. Nu blev det så aftalt at vi skulle have et nyt bord. Dette kunne først leveres fra fabrikken i uge 27 og fra Smag og Behag i uge 28. Hørte ingen ting før vi selv tog kontakt i uge 30. Smag og behag viste ikke lige og fabrikke havde ferie lukket til uge 31. Nu er uge 31 nået og vi har endelig fået aftalt at levering til den 7 august. Så bliver det spændende om bordet er i orden. Hvis ikke følges der op her.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.