Sizukusushi Bewertungen 36

TrustScore 3 von 5

3,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig servering og en sød tjener sushien smagte himmelsk og et lækkert sted og side mig og mine veninder vil anbefale det rigtig meget

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik takeaway fra dem for en uge siden, kvaliteten var virkelig ringe, de friturestegte elementer smagte tydeligt harske, olien har 100% sikkert været gammel og beskidt. Rullerne var sjusket... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weltklasse sushi. Vi var 6 voksne afsted til en fødselsdag og havde booket et bord på første sal, som er restaurant ovenpå deres takeawayforretning. Der er kun 16 siddepladser, men der er super... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig ringe oplevelse - direkte uprofessionelt

Jeg var desværre så naiv at at invitere min kone på valentines dag på resturanten i helsinge, det var nok den mest uprofesionelle håndtering jeg nogen sinde har oplevet.

Det var ikke de søde serverings piger, men den komplette mangel på ledelse, der var ingen styring eller kontrol, og serverings personale var konstant i køkkenet for at rykke på mad på nok en af de største spise ude dage i Danmark.

Selve oplevelsen:
Mad kom ikke , jeg måtte op 4 gange før der kom noget , bordet bag ved os gik , de havde ventet i over en time uden at få andret end drikke varer , da vi endeligt fik nok efter hvad jeg vil kalde 1/3 af et måltid , stod alle 3 serverings piger og græd, når maden ikke kommer er det nok ret svært at sikre en god stemning

Vi gik og absolut ikke tilfredse eller mætte og med en besked om at de 2,5 timer de havde holdt på os, ikke kunne medføre en rabat på mere end 20% , vi nåede gudskelov at fange et pizzaria lige inden de lukkede

Kvaliten af maden vil jeg ikke kommentere på, men needless to say tager man for mange odre / kunder ind , så er kvaliteten det første der ryger, og så må man jo vælge om det er kvantitet eller kvalitet man vil kendes for.

Historisk set er det er nok min værste oplevelse nogen sinde på et spise sted, og der skal arbejdes

14. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Intet smag. Alt ligner det samme

Stedet i sig selv ser udemærket ud men da min ven og jeg går op af trapperne bliver vi ramt af en fed lugt af afføring og toilet lugt. Vi sætter os ned og bestiller men da vi får maden er der ingen smag og alt ligner det samme. Ville også mene at det er lidt useriøst at vi bliver serveret af en tjener på 12 år iført en slasket træningstrøje og joggingbukser. Jeg vil ikke anbefale dette sted.

18. Januar 2026

lækker mad, behagelige omgivelser

Min datter og jeg har købt takeaway fra restauranten i Helsinge. Lækker mad, utroligt venlig betjening og en skøn, rolig indretning, som gjorde den korte venteoplevelse endnu bedre.

11. November 2025

Dårlig service! Lyngby

Servicen ! Eller mangel på samme. Tjeneren prustede og stønnede og beklagede sig højlydt over travlhed fra lige fra vi ankom på restauranten. Efter 45 minutter ankomme vores STARTERS og først efter 50-55 minutter ankommer vores første omgdng sushi. Vi betaler for sushi ad Libitum i to timer? Det er da ikke meget når første omgang først ankommer efter en time. Da vi skal til at gå - fordi børnene skal hjem og sove har vi fået serveret anden omgang - men grundet den noget forsinkede første omgang er vi nødt til at gå - jeg forsøger at argumentere for at vi kan få lov at tage det sidste sushi med hjem da vi skal hjem med vores børn, da vi sku vente så længe. Hende jeg snakker med, mener at det var helt okay at vente så længe og at vi skal betale pr. Styks sushi vi tager med. Jeg forsøger at forklarer at de som undskyldning for forsinkelsen ku give os det med uden beregning men hun nægter og bliver sur og fornærmet. Jeg sætter ALDRIG mine ben der igen. Øv - for maden var faktisk rigtig god!

3. August 2025

God sushi i Helsinge

Vi spiste frokost på restauranten i Helsinge; en på alle måder fremragende oplevelse. Venlig betjening, virkelig vellavet og velsmagende menu, og godt japansk øl til maden. Tak for en god oplevelse, vi kommer gerne igen.

30. Juli 2025

Ikke imponerende

Ikke imponerende - maden var dårligere end oplevet på andre sushisteder med ad libitum. Udvalg ok - men mindre end andre steder. Flere ting man skulle betale ekstra for. Tempura var al for meget friture og for hårdstegt. Måtte bede om at få vasket bordet af, da vi kom. Langsom upersonlig betjening. Bestilling via iPad - så meget lidt personlig kontakt. Bordet blev ikke ryddet hurtigt. Tog lang tid at få lov til at betale. Behøver ikke komme igen.

19. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Take away fra den nye i Helsinge med…

Take away fra den nye i Helsinge med 30% rabat. 2 personer
Meget venlige men desværre ikke nogen god oplevelse.
Risene er meget løse, stykkerne virker ikke friske og lidt tørre, og nogle med mindre “hengemt” smag. Der var dog få stykker der var rigtig gode.
Vi var glade for ikke at have betalt fuld pris.

21. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Frisklavet eller ej?

Jeg har endnu ikke været på deres nye restaurant i Helsinge selvom jeg havde planlagt dette, da menukortet ser godt ud, men det jeg læser på Sizuku's hjemmeside er at de gør "hvert besøg mindeværdigt på Youku". Youko restaurant ligger i Vordingborg og har 3 stjerner på trust pilot. Så måske er det en "kæde" som servere lidt standard Sushi og ikke frisk lavet som de fleste ønsker.

18. Juni 2025

Var i Helsinge

Var i Helsinge. Sushi
Det var de dårligste sushi og ikke sammenhæng og dårligt udvalg af drikkelse
Og meget få stykker at vælge imellem
Men prisen var i top. Dyrt.

10. Juni 2025

Kære Brain

Tak for dit besøg. Vores sushi bliver altid lavet frisk, og vi garanterer, at råvarerne er friske. Vi forstår selvfølgelig, at smag er individuelt.
Lige nu har vi ikke så mange drikkevarer at vælge imellem, men vi planlægger at installere et nyt fadølsanlæg i den nærmeste fremtid.
Vi ønsker dig alt det bedste!
Mvh

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Suzuki i helsinge er af ringe kvalitet…

Var forbi den nyåbnede restaurant i Helsinge. Hold op det var dårligt og så betaler man åbenbart for chilimayo ved siden af den ellers oplagte ad libitum. Check priser inden du bestiller. Der er meget langt ventetid og vi var kun 3 par i restauranten. Spår dem ikke den store succes. For dyrt og for ringe kvalitet.

31. Mai 2025

Kære Ulrik

Tak for dit besøg, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at alle tillægspriser – herunder for drikkevarer og ekstra saucer – fremgår tydeligt af vores bestillingssystem, så gæsterne på forhånd kan tage stilling.

På travle dage som lørdag, hvor der bestilles mange forskellige retter, har vi en intern procedure, der sikrer, at gæster modtager en del af maden inden for 15-20 minutter.

Med hensyn til prisniveauet er det fastsat i forhold til kvaliteten og omkostningerne ved de råvarer, vi anvender.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang og give dig en bedre oplevelse.

Med venlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået leveret det bedste sushi

Jeg har fået leveret det bedste sushi - 2 gange i påsken! Frisk - meget frisk - så lækkert og jeg er faktisk meget imponeret. Eneste minus - I er lidt fedtede med soya.. :-) Til gengæld fik jeg leveret ekstra uden beregning. TAK for god mad!

19. April 2025

Ekstrem dårlig kundeservice!

Vi havde bestilt en masse sushi til en børne fødselsdag. Da vi kommer hjem opdagede vi at vi slet ikke har fået det vi havde bestilt, samt har betalt for en ekstra menu som vi ikke havde bestilt. Vi ringer så til Sizukusushi for at finde en løsning da vi stod med sultne børn og en masse sushi som ingen kunne lide. De var dog slet ikke forstående og begyndte at diskutere- virkelige ikke særlig god kundeservice. Vi kører så tilbage til Suzuki sushi, der bliver vi mødt af meget uforstående personale som igen begynder at diskutere og som slet ikke er løsnings orienteret. Efter lang tids diskussion ender det med at de laver vores mad om- dog ikke uden at fortælle os: det er I selv uden om, I var ikke klare nok i sproget da I bestilte, ved I godt hvor dyrt det er for vores butik osv… alt sammen så langt væk fra god kundeservice. Absolut sidste gang vi besøger Sizukusushi!!!!!

12. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi smed stort set det hele ud, det var uspiseligt.

Rullerne var sjusket samlet og fisken var alt andet end frisk.

Vi smed stort set det hele ud, det var uspiseligt.

Vi klagede via Wolt hvor svaret var at restauranten ikke mente at der var noget galt, derudover klagede vi direkte til restauranten som har valgt ikke at svare.

24. November 2024

Kære Mikkel
Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for, at du havde en mindre god oplevelse hos os. Som kunde forstår jeg fuldt ud, hvor meget det kan påvirke humøret, når takeaway ikke lever op til forventningerne. Vi lægger stor vægt på smagen, men vi ved også, at smag er individuelt – nogle roser vores mad, mens andre oplever det anderledes. Uanset hvad er det vores ansvar, hvis du ikke er tilfreds! Vedrørende olie kan vi forsikre dig om, at vi ikke bruger gammel olie. Vi bruger den samme olie til at lave mad til os selv og vores medarbejdere. Din feedback er vigtig for os, og vi vil bruge den til at forbedre os, så flere kan få en god takeaway-oplevelse. Vi håber, du vil give os en ny chance og vi ønsker dig en rigtig dejlig dag! Mvh
Sizukusushi Teamet

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr