SILVAN - Kultorvet Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Købmagergade 69, 1150 København K, DK

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse i Silvan. Jeg fik rigtig god og tålmodig hjælp, selvom jeg skiftede mening flere gange. Stor ros til Tobias for den gode service!

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a great experience at Sylvan recently thanks to Ebbe. I came in looking for the right screws to hang some shelves, and he was incredibly helpful and patient. He took the time to understand what... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Click og Collect fungere slet ikke, man skal trykke på en skærm de sidste fire i ens ordre nummer, men skulle alligevel stå i kø og vise mit ordrenummer, og det tog lang tid og finde det jeg havde bes... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

8.001 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hjælpsomme medarbejder

Fik hjælp og vejledning omkring hvilken type maling jeg skulle vælge og fik besvaret alle spørgsmål da jeg skulle vælge farve. Her var Tobias meget hjælpsom og hat styr på alt det har med mailing at gøre. Jeg fik også hjælp af Allan til at finde en varer samt vejledning om det var den rigtig maskine til mit projekt. Da jeg skulle betale oppe i kassen var de også meget hjælpsomme og smilende hvilket bare gjorde det til en god oplevelse og jeg forlod butikken med alt den viden jeg skulle bruge😊 i kassen gik jeg hjælp af en anden Tobias

23. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i vores butik. Det er dejligt at vide, at du fik den hjælp og vejledning, du havde brug for. Vi sætter stor pris på din feedback og takker for din anbefaling😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft problemer med renovering af mit køkken. Men da jeg tog i silvan i dag blev jeg mødt af en medarbejder som hed Jeppe som gav den bedste service og gav sig til at svare alle mine dumme spørgsmål

21. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre, at en af vores medarbejdere kunne hjælpe dig med dine spørgsmål. Vi sætter pris på din positive feedback.

God service af Bertram:D

21. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oliver var super hjælpsom og nøgle…

Oliver var super hjælpsom og nøgle service helt i top!

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre, at du har fået god service i forbindelse med ny nøgle. Tak for din positive tilbagemelding.

Fantastisk service

Fantastisk service
Tak ti Bertram

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bertram was super helpful and kind

Bertram was super helpful and kind. Awesome service

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Thank you for the 5 stars 😊 We're happy to hear you were satisfied with our service!

Kind regards

Flinke medarbejdere

Flinke medarbejdere.
Bertram lavede to nøgler - super betjening :)

18. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere ydede super service. Tak for din positive feedback!

God service af Bertram

God service af Bertram

18. Juni 2026

Fik lavet en ny nøgle

Fik lavet en ny nøgle. Bertram ydede god service

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for, at du fik god service i forbindelse med din nye nøgle. Tak for din positive feedback.

Bertram var 10/10

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback af vores service😊

Bertram var meget hjælpsom

Bertram var meget hjælpsom, og hjalp mig hurtigt med mit ærinde

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med betjeningen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SILVANS PAKKESHOP ER UTILREGNELIG.

Jeg vil på det kraftigste anbefale at man IKKE sender pakker fra SILVAN på Kultorvet. Jeg har 2 gange mistet pakker der er sendt med BRING derfra. Senest er en pakke på 50 x 50 x 50 cm blevet væk samme dag som indlevering. Og de har nu i 10 dage ikke kunnet finde en pakke så stor som den. Deres medarbejdere / personale aner ikke hvad de laver, de har ikke styr på noget som helst, de har pakker alle vegne, og selve pakke afdelingen virker som en stor rodebutik. U-seriøst - og utilregneligt.

6. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse via formularen på hjemmesiden: https://www.silvan.dk/kundeservice eller direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik den bedste hjælp af to…

Jeg fik den bedste hjælp af to ungarbejder Rauf og Anton. 🙌😁

14. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du fik venlig og hjælpsom betjening.

Lovely store

Lovely store, bossman Oliver really helped me out with everything I need. Highly recommend for any consumer hardware needs or copying your keys.

14. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Thank you for your positive review. We are happy to hear that you received helpful service in the store and got the assistance you needed.

Kind regards

Rauf

Rauf, Oliver og Albert var de bedste medarbejdere jeg nogensinde har mødt. Tusind tak for hjælpen

12. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Mange tak for din gode anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at personalet kunne hjælpe dig godt videre.

Super betjening

Fik fantastisk god hjælp og masser af tålmodighed til at finde materialer og værktøj til mit byggeprojekt.

10. Juni 2026

Antwort von SILVAN - Kultorvet

Vi er glade for din tilbagemelding 😊 Dejligt at høre, at du fik venlig og hjælpsom betjening.

Silvan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr