God oplevelse i Silvan. Jeg fik rigtig god og tålmodig hjælp, selvom jeg skiftede mening flere gange. Stor ros til Tobias for den gode service!
Standort
Standort wechselnKøbmagergade 69, 1150 København K, DK
Das sagen Bewerter
Fik hjælp og vejledning omkring hvilken type maling jeg skulle vælge og fik besvaret alle spørgsmål da jeg skulle vælge farve. Her var Tobias meget hjælpsom og hat styr på alt det har med mailing at g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I had a great experience at Sylvan recently thanks to Ebbe. I came in looking for the right screws to hang some shelves, and he was incredibly helpful and patient. He took the time to understand what... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Click og Collect fungere slet ikke, man skal trykke på en skærm de sidste fire i ens ordre nummer, men skulle alligevel stå i kø og vise mit ordrenummer, og det tog lang tid og finde det jeg havde bes... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen
Købmagergade 69, 1150, København K, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Click og Collect fungere slet ikke
Click og Collect fungere slet ikke, man skal trykke på en skærm de sidste fire i ens ordre nummer, men skulle alligevel stå i kø og vise mit ordrenummer, og det tog lang tid og finde det jeg havde bestilt
Utroligt god service
Utroligt god service - meget serviceminded medarbejdere! Vil anbefale at vælge dem.
Tobias meget venlig sjæl god sevice
God oplevelse i Silvan
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Utrolig god og imødekommende service af Rauf
Utrolig god og imødekommende service

Antwort von SILVAN - Kultorvet
Uvenlig og fleksibel betjening i butik…
Uvenlig og fleksibel betjening i butik på Kultorvet København. Købt klik og afhent vare, i butik skal indtastes et nummer på en skærm først, men standeren står ulogisk (ikke nem at se og ikke ved kassen) og en af to skærme virkede ikke. Efter at have stået i kø ved den almindelige kasse, belærte ekspedienten om proceduren på en ikke-venlig facon og måtte derefter stå i kø til den ene fungerende skærm..

Antwort von SILVAN - Kultorvet
I dag skulle jeg ind og hente en pakke
I dag skulle jeg ind og hente en pakke, der blev jeg mødt af en medarbejder der hed Jeppe. Han mødte mig med et smil på læben og var utrolig hjælpsom.

Antwort von SILVAN - Kultorvet
Emil er super god og venlig.
Emil er super god og venlig.

Rigtig god behandling
Var i Silvan, Købmagergade i dag kl 9.30
Fik verdens bedste ekspedition af Tobias G. Ifølge bon
Tak Tobias
Kærlig hilsen Jytte

Antwort von SILVAN - Kultorvet
Vitus var en god og hjælpsom medarbejder

Antwort von SILVAN - Kultorvet
Manglende respons på mail og tlf.
Jeg købte en Dyrup loftmaling "800 Hvid", fordi jeg spurgte en medarbejder, om den var helt neutral hvid. Jeg fik at vide, at "800 Hvid" var helt hvid, og valgte derfor den dyrere maling. Hjemme kunne jeg se, at den er let brækket og ikke den neutrale hvide, jeg bad om.
Det skrev jeg til Silvan kundeservice d. 9 juli, og i dag, næsten 2 uger efter, er det eneste svar jeg har fået, for én uge siden, at min mail blev videresendt til butikken på Kultorvet og de vil kontakte mig snarest - dem har jeg intet hørt fra. Jeg har også prøvet at ringe, og ingen respons efter 25 minutters ventetid.
Jeg synes denne kundeservice er for dårlig, af en stor kæde som Silvan, og jeg er skuffet over manglen på respons. Der er langt til den nærmeste Silvan for mig, og med en tung maling er det ikke optimalt for mig at dukke op, og risikere at blive afvist. Man burde nemt kunne komme i kontakt med virksomheden/butikken.

Antwort von SILVAN - Kultorvet
Jeg fik hjælp af en medarbejder ved…
Jeg fik hjælp af en medarbejder ved navn Jeppe. Flot fyr og en stor hjælp. Ville helt klart anbefale den her silvan

Tobias var fænomenal
Tobias var fænomenal, ude og hjælpe mig med at måle og gøre ved på cyklen udenfor, op og finde den rigtige skrue, ned og kontrollere på cyklen og så et smooth salg!

Antwort von SILVAN - Kultorvet
Tobias was very helpful and guided us…
Tobias was very helpful and guided us to what we needed.

Tobias OG Vitus var så varme
Tobias OG Vitus var så varme. Det her er blevet favorit Silvan PGA af dem🙏🙌.

Antwort von SILVAN - Kultorvet
Tobias og Vitus gav mig PRÆCIS den…
Tobias og Vitus gav mig PRÆCIS den service jeg ønskede mig,
10/10
Kommer tilbage igen

Super besøg i Silvan
Super besøg i Silvan, imødekommende betjening og hurtig fiks af en nøglekopi fra Ebbe :)

Antwort von SILVAN - Kultorvet
God service af en god mand!
Osman var virkelig god og hjælpsom!

Antwort von SILVAN - Kultorvet
Ebbe var en drøm og virkelig god til at…
Ebbe var en drøm og virkelig god til at vejlede i forskellige olier til altanen uden jeg følte mig presset til at købe de dyreste produkter i for store mål.

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.