Antwort von Silkeborgbilglas
Super god og hurtig service.
Super god og hurtig service.. skulle have skiftet forruden og fik en tid samme dag.. kan varmt anbefale dette sted

Antwort von Silkeborgbilglas
Lynhurtigt service og fik lige lavet en…
Lynhurtigt service og fik lige lavet en ekstra rude på den samme dag

Hurtig og effektiv service
Vi fik et stort stenslag i forruden på vej hjem fra ferie. Ruden blev skiftet dagen efter. Hurtig og effektiv service

Billigere end andre. Super service
God service ved bestilling, billigere end andre og så giver de 5 års garanti

Stenslag
Jeg fik et stenslag og kunne få en tid nærmest med det samme. Hurtig service og flink personale. Hyggeligt venteværelse, hvor man lige kunne få en kop kaffe imens man ventede. Det tog ikke engang 30 min.
rigtig go og hurtig service
rigtig go og hurtig service. tak for hjælpen.
Bedste pris på rudeskift på Hyundai…
Bedste pris på rudeskift på Hyundai i30. Kort ventid, pæn rude og de opsatte også trafikalarmen på den nye rude.
Den bedste pris og kvalitet
Den bedste pris og kvalitet - gode vente muligheder mens ruden bliver skiftet - kort vente tid - Vil klart anbefale jer
Fantastisk!
Jeg skulle have min rude skiftet, og jeg kunne bare komme med det samme. Kanon service, dejlig vente rum og Danmarks billigste priser! Kan kun anbefales!
Go service - billige priser
Ny forrude i Peugeot 107 - sparede 1.300,- i forhpld til den lokale. Aftalte udskiftning kl. 08.00. 08.02 kørte han bilen ind - skiftede ruden - jeg var kørt igen 10.00. Fin vente rum med kaffe og internet. Alt i alt dejlig positiv oplevelse - kan klart anbefale dem.
fantastisk billigt sted
jeg skulle have skiftet en forrude og fik nogle bilbud fra nogle steder og silkeborg bilglas vidste sig at være 1000-2000 kr. billigere end de andre steder jeg gik tilbud fra. de skiftede ruden mens jeg ventede i deres vente værelse med fjernsyn og wifi. der gik imellem 1 til 2 timer også var jeg kørende igen.