Bilglasgruppen Viborg Bewertungen 67

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prof behandling , kom privat som aftalt , skiftede bagrude, ruden er limet , og der er ikke 3 mm forskel på siderne , sidder perfekt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var mit første besøg hos Bilglasgruppen Viborg. Blev ringet op 1/2 time før den aftalte tid, og blev spurgt om jeg kunne komme før pga et afbud, og det gjorde jeg så. Fik en rigtig god behandl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Formidabel oplevelse! Service i toplasse, uden tvivl. Hele turen fra telefonsamtalen, til butiksbesøg og af/montering af min forrude var sublim og hurtig - Alt var fikset og klart indenfor rekordt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autoglaswerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Viborg Bilglas er vi specialister, når det kommer til udskiftning, kalibrering og reparation af bilglas. Vores dygtige hold af medarbejdere kan effektivt og professionelt skifte dine bilruder eller reparere forruden, enten på vores værksted i Viborg, hjemme hos dig, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks førende inden for forrudeskift og reparation af bilruder, herunder stenslagsreparationer, og vi har samtidig markedets skarpeste priser. Du kan se priseksempler på forrudeskift og reparation af stenslag her. Vores professionelle autoglas montører er erfarne og overholder alle gældende standarder. Denne ekspertise sikrer dig top kvalitet hver gang, hvad enten det drejer sig om montering af en ny forrude eller reparation af din bilrude. Vi ved, at vi leverer kvalitet, og tilbyder derfor en 5-års garanti på vores reparationer. Husk, du har frit værkstedsvalg og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber! Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af stenslag eller montering af ny forrude? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kontaktinformationen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Prof behandling

30. April 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet. Det betyder meget for os, at alt blev udført som aftalt, og at bagruden sidder helt perfekt!

Du er altid velkommen igen, hvis du får brug for vores hjælp! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The fastest service in my life

The fastest service in my life, great coffe machine.

1. Mai 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Thank you for your review! :)
Great to hear you enjoyed the service and the coffee ☕️
Kind regards, Catarine, Bilglasgruppen

Hurtig og præcis

Hurtig og præcis, helt som aftalt 👍

27. April 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Mange tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at alt var hurtigt og præcist – lige som aftalt. Vi sætter stor pris på din feedback! 👍

Flink og hurtig service

Det var nemt og hurtigt at lave aftale. Samt forrude udskiftning under en time fra ankomst. Flink service. What's not to like?

31. März 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse hos os - tusind tak for din anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem god service.

Helt igennem god service.
Rigtig flot arbejde, det ene stenslag havde små revner. Ku ikke finde det efter reparationen 👍💪

31. März 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Det er vi glade for at høre :) Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os!

Fantastisk god service

Fantastisk god service

23. März 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)

Super hurtig og dygtig

Super dygtige og hurtig

18. März 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os i Viborg :)

Dygtige

Dygtige, hurtige og effektive.. whats not to like :)

16. März 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Dejligt at høre - tusind tak for din anmeldelse! :)

Godt håndværk

Godt håndværk. Hurtig skift af ny rude. God kundeservice

27. Februar 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Dejligt at høre – tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive.
Rigtig god weekend til dig! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og hurtig betjening og…

God vejledning og hurtig betjening og dejlig kakao og venteforhold

24. Februar 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os Viborg :)

God service..

God service...
Og Billigere en andre der skifter rude..

6. Februar 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Det er vi glade for at høre! Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os :)

Super service og kvalitet

Fik en rigtig god behandling på værkstedet, selve reparationen tog kortere tid end forventet, og kvaliteten var i top.
Jeg vil helt klart bruge Bilglasgruppen Viborg igen, og vil varmt anbefale det til andre.

9. Februar 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os – både med den fleksible ombooking og kvaliteten af arbejdet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig hjælp til reparation af…

Hurtig hjælp til reparation af stenslag. Jeg blev kontaktet med en aftale på samme dag.

2. Februar 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Tusind tak for din anmeldelse – den betyder rigtig meget for os!

Super

Lige fra af ring og bestille tid , aflevere bilen .
Dem jeg snakker med og mødte , super fornøjelse og service.

2. Januar 2026

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os :)

Godt og hurtigt!

18. November 2025

Antwort von Bilglasgruppen Viborg

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os :)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr