Rosengårdcentret Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En p afgift på 105 kr over 10 krs parkering hvor det er dårligt skiltet og med kamera uden der informeres på en tydelig måde. Det varer lang tid før jeg skal dertil igen. Har 5 forskellige... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mig og min kæreste kørte lige ud for at shoppe lidt tøj og snuppe lidt mad og vupti 4 dage senere kom der en parkerings bøde 😡 Så altså nu skal jeg betale for at bruge mine penge i deres center... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Et godt sted at være og der kan nemt gå nogle timer inden jeg kommer ud igen derinde fra. Den nyopførte restaurant gade ( Før coronaen kom ) er et fantastisk påhit og et bredt udvalg af spisesteder o... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Shoppingcenter, shopping, center, bycenter, gaver, gavekort, mode, tøj, biograf, legetøj, fitness

Ungenügend

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 1½ times parkering tilladelse vil…

Den 1½ times parkering tilladelse vil 100% forhindre mig i at komme tilbage. Minimum bør være 3 timer, hvilket er nok ramme til pendleren og ikke hverdags kunderne. Ergo er der 3 faste butikker jeg hermed vinker farvel til Louise Nielsen, Nielsens og Imerco.

7. August 2026

Rosengårdscentret nye (penge) maskine

Hej.

Vi har været i biografen og betalt næsten 600 kr. for at se en rigtig god film. Nu har jeg så modtaget en parkeringsafgift oveni.
Jeg synes ærligt talt, det er ærgerligt, at de vælger at malke deres loyale kunder med parkeringsafgifter. Jeg kan se at mange er trætte af deres nye (penge system) helt ærligt :))

1. August 2026

Parkering

Ja, det parkering igen. Det er utydeligt hvor og hvordan man skal betale. Man bliver negativt overrasket med et rykkegebyr på 100kr.

4. August 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg var i Rosengårdcentret og handle…

Jeg var i Rosengårdcentret og handle med en god ven. Der var lagt op til en hyggelig shoppingtur, og det blev det også. Det bedste var faktisk selskabet og den tid, vi fik sammen – noget vi ikke har haft mulighed for længe.

Vi købte elektronik, tøj og mad for et betydeligt beløb, og vi brugte den tid, der nu engang hører med, når man gerne vil hygge sig undervejs. Det er jo netop en af grundene til at besøge et shoppingcenter frem for blot at bestille det hele på nettet.

Da vi kom, lagde vi godt mærke til, at der var indført betalingsparkering, men vi tænkte ikke nærmere over det. Først da vi skulle hjem og betale for parkeringen, ændrede oplevelsen sig.

Det handler ikke om beløbet. Parkeringen er billig sammenlignet med mange andre steder. Det handler om princippet.

Når jeg vælger at handle i en fysisk butik, accepterer jeg allerede, at varerne ofte kan findes billigere på nettet. Til gengæld får jeg oplevelsen, servicen og muligheden for at se varerne, før jeg køber dem. Men når jeg oveni også skal betale for at parkere, mens jeg lægger mine penge i butikkerne, sidder jeg tilbage med følelsen af at blive opkrævet en ekstra afgift for at være kunde.

Havde jeg købt de samme varer online, var de sandsynligvis både billigere, og flere af dem ville endda være blevet leveret fragtfrit. Derfor bliver betalingsparkeringen endnu sværere at forstå.

Det er ærgerligt, fordi den hyggelige dag med en god ven endte med at blive overskygget af en følelse af irritation. En oplevelse, der burde have fået mig til at glæde mig til næste besøg, fik mig i stedet til at overveje, om det var sidste gang, jeg handlede i Rosengårdcentret.

Når alternativer som Kolding Storcenter stadig tilbyder gratis parkering, og nethandel kun bliver nemmere og mere attraktiv, synes jeg ærligt talt, at betalingsparkering sender et uheldigt signal til de kunder, der faktisk vælger at støtte de fysiske butikker.

Det er ikke parkeringsafgiften, der får mig til at overveje at handle et andet sted. Det er princippet om, at jeg skal betale for at få lov til at være kunde.

3. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mig og min kæreste kørte lige ud for at…

Så altså nu skal jeg betale for at bruge mine penge i deres center?

Jeg ved godt at det er købmænd, men der er simpelthen for grådigt!
I mister jeres kunder, for vi kan finde samme butikker andre steder i byen. Jeg kører da bare et andet sted hen næste gang!

30. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En p afgift på 105 kr over 10 krs…

Det varer lang tid før jeg skal dertil igen.

Har 5 forskellige af de store p-apps på automatisk betaling via kamera

Rosengårdscenter har så valgt at benytte et svindler firma som deres aktør.

Kan absolut ikke anbefales

29. Juli 2026

Parkeringspriserne er for høje

Parkeringspriserne er for høje. Det bør være gratis, som det altid har været. Parkeringsområdet er stort, og der er mange ledige pladser, så der er ingen grund til at opkræve betaling for parkering.

20. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer fra at parkere i området.

Hold jer fra at parkere i området.
De udnytter en hver chance for at sende uberettiget regninger.
På trods af betalt parkering fik jeg en opkrævning plus gebyrer for manglende betaling. De siger at det ikke er betalt korrekt og det er mit ansvar at bevise.
Lidt svært når man har betalt og har kvittering på overførelsen. De siger det må være for en anden bil vi har betalt for men uden at bevise det.

10. Juli 2026

Dårlig service.

Rosengårdcentret plejer at være dt perfekte sted at handle tøj og ting. Men nu hvor jeg skal betale for at shoppe via parkering anbefaler jeg aldrig mere rosengårdcentret. Holder mig væk. Tager i tarup centeret i stedet eller køber online.

13. Juli 2026

Rosengårdcentret, parkering

Vi var i rosengårdcentret og handle i lidt over en time, da vi er kørt ud fra parkeringspladsen, bestemmer vi os for at spise på McDonald.

Vi kører ind i området igen, og spiser på McDonald i 33 minutter og får en bøde på 105,- incl. servicegebyr

Jeg ringer og klager, da det ikke bliver oplyst, at det er 1,5 time inden for 4 timer at reglerne gælder

Jeg har nu været inde og læse reglerne, hvor det IKKE fremgår, at det er inden for 4 timer. Det står derimod under FAQ, men parkeringsregler, kan ikke fremgå af en FAQ

Rosengårdcentret er blevet en parkeringsfælde..
Endnu en god grund til at bruge pengene i Odense city i stedet for

10. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advarsel om parkeringen ved…

Advarsel om parkeringen ved Rosengårdcentret

Jeg parkerede ved Rosengårdcentret, fordi der står, at de første 90 minutter er gratis.

Samme dag parkerede jeg to gange:
• 13:54 – 15:06 (72 minutter)
• 15:38 – 16:10 (32 minutter)

Da min anden parkering kun varede 32 minutter, forventede jeg ikke, at der ville være nogen betaling.

Senere modtog jeg et betalingskrav på 105 kr.

Da jeg gjorde indsigelse, fik jeg at vide, at de to parkeringer var blevet lagt sammen. Fordi jeg havde brugt 72 af de 90 gratis minutter ved den første parkering, var kun 18 minutter gratis ved den anden parkering. De resterende 14 minutter skulle betales, og fordi betalingen ikke blev foretaget inden for 48 timer, blev der lagt et servicegebyr på 95 kr. oveni.

Jeg mener, at formuleringen “de første 90 minutter er gratis” ikke tydeligt forklarer, at gratisperioden ikke starter forfra, hvis man forlader parkeringspladsen og kommer tilbage senere samme dag.

Jeg deler denne oplevelse, så andre besøgende er opmærksomme på, hvordan reglerne bliver anvendt

1. Juli 2026

Farvel Rosengårdcenter

Farvel Rosengårdcenter! Jeres penge-griskhed holder mig fra at benytte jeres indkøbsfaciliteter. 46 kr kostede det i parkering for at shoppe 🤮. I mangler virkelig begrundelser for at indføre betalingsparkering, hvis det ikke er som alle tænker: i vil tjene flere penge..

22. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betalingsparkering der ikke kan finde…

Betalingsparkering der ikke kan finde din nummerplade men sagtens kan tage to billeder af den og opkræve 105kr for parkering. Vær opmærksom på at du kan bruge 90 minutter gratis, men hvis du ikke når ud af porten inden, så opkræves du. I vores tilfælde 98 minutter.

31. Mai 2026

Gyros heroes

Jeg synes simpelthen at der var ikke så glade/gode personale idag. Jeg ville bestille på skærmen, men ham her fra gyros sagde jeg kunne komme ved kassen og betale. Jeg siger så en gyros plate, og han spørge kun om jeg skal have drikkelse. Nej siger jeg i det øjeblik. Derefter siger jeg at jeg vil have ekstra kylling. Derefter har han ikke spurgt om jeg vil have chilli ect. Jeg er sammen med min datter, vi venter så på maden. Jeg vælger at købe en drikkelse og manden siger at det koster 40kr, for en 33ml. Så siger jeg der står 35 her?? -'oh ,ja så 35kr" efter det er vorde mad klar, og jeg kan se der er chilli på ægte spm en slange over det hele. Hvor jeg siger jeg har ikke sagt chilli så siger kvinden derinde, at det står der. Jeg siger ja men det var ikke det jeg ville have, jeg skal dele det med min datter. Ok okk siger hun, på engelsk og siger" vi lave en ny, det vores fejl" og fake smiler. Så fik jeg en plate. Ig der var ikke engang ekstra kylling på, men en masser af polyester, hvad søren er det? Hvad skal jeg spise af kylling? Det jo ren pommes. Ikk nok med det, at deres drikkelse koster 35 kr😅 det er fandens små kopper! Stemningen efter var virkelig dårlig da mig og min datter skulle spise. Så man har ikke engang nydt det...

30. Mai 2026

Pengemaskine

De nye parkeringsafgifter er udelukkende en pengemaskine og intet andet. Det kan umuligt have været de 20-30 biler brugt af letbanependlere der har gjort udslaget, når man tænker på at Rosengårdcentret har 3000 parkeringspladser til rådighed. Slut med at spise i Rosengårdcentret.

23. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr