Rødvig Kro & Badehotel Bewertungen 96

TrustScore 2.5 von 5

2,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En helt igennem skuffende guldbryllupsfest med selskab på 60 gæster, hvor både køkken og servering sejlede. Ingen velkomstvin i glas. Madens anretning var meget fantasiløs (manglende chefkok i køkke... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi havde på forhånd bestilt bord og modtaget bekræftelse på mail. Da vi ankom siger vi til manden i receptionen at vi har bestilt bord, nej det har i ikke var beskeden, jo siger vi, samme ove... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted og service så utrolig fin. Vi fik lov at ombygge datoer pgra sygdom og fik mulighed for at opgradere sweetdeal fra kridthus til selve badehotellet. Skønne værelser m havudsigt mod mind... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi ventede alt for længe, og sammenlignet med øvrige gæster, var det uforståeligt for os, at nogle gæster som kom efter os, fik mad før os ved alle serveringer. Fisken og sovsen var kold, og da vi... Mehr ansehen

1. Hotel
  2. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Rødvig Kro & Badehotel er et autentisk badehotel beliggende ud til Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint. Badehotellet har 19 unikke værelser, de fleste med havudsigt. Der er flere hyggelige og atmosfærefyldte lokaler også med havudsigt. Om sommeren dækker vi op i den blomsterrige sydvendte gårdhave. På badehotellet afholder vi også alle livets fester og møder og konferencer og vores a la carte restaurant er åben alle dage. Vi har to tilstødende annekser med hotelværelser, som ligger i kort gåafstand fra badehotellet. Stevns Klint Strandpension ligger med udsigt til hav og klint. Kridthuset ligger i Rødvig by. Vi ser frem til at byde jer velkommen i Rødvig!

2,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

0 stjerner til Strandpensionen

Havde booket overnatning på Strandpensionen - 1 overnatning for 2 personer kr 1.400,-.
Var klar over at det ikke var på selve badehotellet, men troede fejlagtigt det var en side bygning.
Vi havde en klar forventning om hyggelige og charmerende omgivelser på Strandpensionen.
Vi tjekkede ind og ud igen, da vi så standarden. Ingen hygge ell charme på Strandpensionen og jeg følte mig godt dum at havde booket overnatning der.
Brunt vand i hanen og ved efterflg feedback til Badehotellet fik jeg besked om at vand havde været lukket i byen og det ku de ikke gøre noget ved, mener dog de ku have været værelser igennem og lade vandet løbe ell i det mindste have inform om det, da vi tjekkede ind.
Vi tjekkede ud kort efter at have tjekket ind og da vi aflev nøgle havde vi følelsen af bare at skulle væk, så da receptionisten ville kigge om der var andet værelse, så var vi ikke interesserede i andet end exit.
Kan ikke anbefale overnatning på Strandpensionen.

6. Juli 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Lotte, Tak fordi du tager dig tid til at skrive til os. Jeg er ked af at høre, at jeres forventninger ikke er blevet indfriet. Forventninger er for os alle forskellige, og vi kan naturligvis ikke møde alles. Modsat jeres følelser omkring Strandpensionen, har vi også de gæster, som elsker at bo lige præcis der. Jeg beklager det brune vand - det var desværre hele Rødvig der var ramt af nedbrud og lukning af vandet. Det betyder at når vandet åbnes igen, så skal det løbe igennem hanen et par minutter, for at blive klart igen. Den slags hændelser, er vi ikke herre over, og havde heller ikke mulighed for på forhånd at give besked. Vi håber at I får nydt jeres sommer, trods jeres oplevelse her. Kh Monica Holst

Ris/ros

Ris/ros
Dejlig beliggenhed, gode værelser i Kridthuset med gode faciliteter - dejligt hotel/kro
Ved aftensmaden gik det galt - vi var 6 personer -
Reje forretten og brødet var perfekt - min ene søster fik laks i stedet, da hun er allergisk over for skaldyr ( selvfølgelig mod betaling)
Hovedretten ventede vi meget længe på samtibocca med svinekød som var alt for hårdt, bar præg af at være holdt varm i ovnen - og kun 2 af os kunne spiste det
( men ikke godt) og lækkert pasta med sovs og parmasan - 2 skulle have UDEN parmasan hvilet de åbenbart også skulle betale ekstra for?? - ikke i orden - Vi gjorde tjeneren opmærksom på kødet, hun ville sige det til køkkenet - men INGEN repons ?? 2 spiste kun pastaen og 2 sendte retten urørt ud - desserten var himmelsk - is/ rabarber- vi købte en flaske Chardonay, 2 fadøl og en pepsicola til bordet - fik 3 flasker vand ( betalte for 4) - IKKE ok at betale 140 kr for vand, når der er købt dyr vin mm
Kaffe/kage som vi bestilte ved ankomsten var også lækkert
Morgenmaden var i og for sig fin, men kunne ha ønsket et lidt større udvalg

29. Juni 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Jørn, Tak for jeres ris og ros, som I også har været så venlige at sende til os på mail. Hermed det svar jeg også sendte til jer på mail:
Kære Else
Tak for din mail. Vi værdsætter altid feedback, og jeg er glad for at læse, at I generelt nød jeres ophold.
Mht menutillæg så er det ganske almindeligt i branchen, at der betales tillæg, når der skal ændres ifh den fastlagte menu, ligeledes at vand koster ekstra. En service som at have en kok til at stå og lave ændringer og en ressource som vand, har naturligvis en pris. Man kan være enig eller uenig i den beslutning, men begge dele er der gjort opmærksom på i vores menukort.

Vi håber at I får en skøn sommer alle sammen, og endnu en gang tak for jeres besøg.
Mvh Monica Holst

En super dejlig oplevelse

En super dejlig oplevelse, bestilte bord i restauranten til aftensmad, og fik en ribeye af en kaliber jeg sjældent har fået, virkelig lækker og super lækker garniture, meget anbefalelsesværdig

19. Juni 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Claes, tak for dine stjerner. Hvor er det dejligt at høre at I nød jeres middag. Vi håber at se jer igen henover sommeren, hvor vi fra 23/6 også har åbent i vores pop-up restaurant, hvor der serveres de lækreste hjemmelavede burgere, fritter, fish'n chips, is mm - alt sammen i afslappet lounge miljø i vores gårdhave. God sommer, kh Monica Holst

Dårlig og arrogant behandling

Dårlig og arrogant behandling. Købt en spotdeal med 3 retters menu i restauranten med havudsigt. Havde overbooket, så vi endte med at blive smidt ud i havestuen i det fjerneste hjørne. Kedelig mad med pasta til hovedretten, fik i stedet 4 kartofler pris 25 kr..

5. Juni 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Connie, tak for din anmeldelse, selvom det ikke er den bedste af slagsen. For læsere af anmeldelsen, skal siges at det ikke er muligt at 'bestille bord med havudsigt' hvilket vi også gør opmærksom på, hvis det er noget der efterspørges. Vores opdækning varierer fra måltid til måltid og naturligvis baseret på hvor mange gæster der er i hvert selskab. Vi har dog havudsigt fra stort set alle lokaler. Havestuen benyttes altid til servering, og det er uanset hvem man er, og hvilket ophold man har købt. På Rødvig Kro og Badehotel er der ingen forskel i behandling, værelsesfordeling eller menu uanset hvad man har købt. Det der varierer er om man har tilkøbt ophold på selve Badehotellet, med eller uden havudsigt eller overnatning i vores annekser. Jeg beklager at I ikke fandt vores serverede menu i orden. Jeg kan dog forstå at I fik taget fat i vores tjener, og fik serveret andet end den pasta I ikke brød jer om. Jeg håber at I har mod på at besøge os på et andet tidspunkt, så vi kan få lov at vise jer, det serviceniveau som vi normalt er kendt for. Kh Monica Holst

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rødvig Badehotel

Vi havde et dejligt ophold på Rødvig Badehotel.
Godt: Personale, udsigt, morgenmad, badeværelse med meget hyldeplads og gode senge.
Mindre godt : periodevis lugt fra køkkenet gennem badeværelsesvindue og stejl trappe til 2 .sal.

5. Juni 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kær Mariann, Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive den fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at I har nydt det. Jeg beklager hvis køkkenet har generet jer, og de der trapper i gamle bygninger, de er somme tider lidt udfordrende at få plads til. Men det til trods, så kan jeg mærke at I nød at være her. VI håber at se jer igen. Rigtig god sommer. Kh Monica Holst

frokost d. 4/4-2023

Ved besøg d. 4/4-2023 til frokost og bestilte wienerschnitzel til 3 personer. Tjeneren spurgte om alt var ok, vi gjorde opmærksom på at kødet ikke smagte af noget og ærterne var lige som plastik, det kan ikke anbefales

4. April 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Mogens, tak fordi du har givet dig tid til at give os feedback, selvom jeg naturligvis er ked at at høre, at I ikke fandt oplevelsen i restauranten tilfredsstillende. Jeg kan se at I talte med vores tjener, hvilket netop altid er det bedste at gøre, da de ofte kan hjælpe lige i situationen, jeg kan dog ikke læse ud af din beskrivelse, om der var yderligere dialog omkring middagen, eller I blot oplyste vores tjener om jeres oplevelse. Jeg beklager at I ikke fandt vores køkken tilfredsstillende, men håber at I måske har lyst til at prøve igen på et andet tidspunkt. Rigtig god sommer, mvh Monica Holst

Dejligt Getaway ophold

Dejligt Getaway ophold med stor suite, skøn hav- og Stevns klint udsigt, dejlig mad, smukke omgivelser, venligt personale og fin service. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang.

2. Mai 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Peter, tusinde tak for de skønne stjerner! Det er så dejligt at høre, at I havde et godt ophold, og vi vil glæde os til at se jer igen. Kh Monica Holst/ Receptionen

En verden til forskel på 2 ophold

I midt dec 2021 var vi på et deal ophold på Rødvig kro, som var en god oplevelse, og det ville vi så prøve her igen d.12/4-23 og det var også et deal ophold, men en verden til forskel på de to ophold. Det gælder især deres mad.
Havde da aldrig forestillet mig at de serverede en friturestegt fiskefilet ,
men jo min fejl jeg ikke spørger om hvordan den bliver stegt.
Vi undre os også over at når man bestiller en fl vin, at man betaler70 kr for en flaske vand ,
nok mest fordi det kun er mig der drikker vand sammen med vin .
så ikke mange stjerner herfra.

11. April 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Helen, tak for din tilbagemelding. Vores hele rødspætte steges altid i rigeligt smør, og vores friske hvide fisk paneres i panko og frituresteges, for netop at give den den crispy overflade den derved opnår. Al fisk der serveres er frisklavet. Det vand vi serverer er fra anlæg som filtrerer og afkøler vandet. Ønsker man vand er prisen 35,- pr.person, og det er ad libitum af vand både med og uden bobler. Vand er ikke en gratis vare, og dermed betales der for det, ligesom andre drikkevarer i restauranten. Jeg håber det oplyser lidt, og vi vil glæde os til at se jer igen en anden gang, hvis I får lyst til det. Mvh Monica Holst

God mad, skidt service

Vi kan egentlig godt lide at komme på Rødvig Kro, maden er virkelig lækker. Men vi blev noget rystede over at, vi efter at have købt mad og vine for 2000kr til 3 personer og en 3 årig, der fik agurk og gulerødder til en 20kr, så at vi var blevet trukket 140kr for postevand! Det er helt vanvittigt, kunne forstå hvis vi kun havde drukket vand. Vi fik postevand ikke dansk vand..

En anden ting der kan u dre er at der kom et par kort tid efter os, måske kl. var 19.30 som ville have et bord, de blev afvist med begrundelse at der ikke var plads når de ikke havde bestilt bord. Men under 10 min efter var andre borde færdige og der kom ikke andre gæster. Der var ikke travlt. Det er ærgerlige oplevelser når maden i virkeligheden er god

7. April 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Christina, tak for din besked. Jeg håber jeg her kan give afklarende forklaring til dine tanker. Vi har et vandanlæg, som filtrerer og afkøler vores vand, som både kan fås med og uden bobler. Det er altså ikke bare postevand fra hanen. Prisen er altid 35,- pr.per og for den pris kan man få lige så meget vand man har lyst til - både med og uden bobler. Til sammenligning koster en flaske danskvand 38,-. Vand er for os alle et gode, og derudover mener vi også, at vi med tjenere i restauranten til at servere både mad og drikkevarer og yder en service til vores gæster. Jeg skal ikke kunne sige hvad der ligger til grund for at tjenerne ikke har haft plads til flere, men det kan der være mange logistiske årsager til. Jeg har naturligvis også givet din besked videre til mine kolleger i tjenergangen. Mvh Monica Holst

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Find et andet sted (hvis det er muligt i Rødvig)

Besøgte restauranten påskelørdag. Kedelig oplevelse.
Først blev vores forretter glemt, hvilket gav en ventetid på over 1 time (efter bestilling). Eneste kompensation var en undskyldning fra den stakkels tjener. Ingen opfyldning af drikkevarer eller lign.
Derefter kom de 5 hovedretter, hvilket resulterede i én tilfreds gæst i vores selskab.
Kalvecuvetten blev serveret med hårde / ukogte kartofler og noget kedeligt, blødt grønkål på toppen.
"Drengen" på Wienerschnitzel var sammenblandet oven på kødet, så halvdelen af schnitzlen havde en sær smag af kapers-vand og fisk (sikkert fra ansjoserne, der var blandet med kapers og ærter, oven på schnitzlen).
Og besøget skyltes primært et tilgodebevis fra forrige besøg, som kroen også formåede at ruinere, men kompenserede med et tilgodebevis.
Nej, vi komme ikke igen foreløbig.

8. April 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Peter, det er aldrig behageligt at få sådan en tilbagemelding, som den du giver her. Jeg beklager jeres oplevelse, da jeg er sikker på, at I er kommet tilbage for både at få den gode mad og oplevelse, der normalt er kendetegnet for vores restaurant. Jeg tager din besked videre til vores køkken, som altid tager sådanne alvorlige. Jeg håber naturligvis, at I kunne have mod på at besøge os igen på et andet tidspunkt, da vi trods alt både lever af og nyder de glade og positive tilbagemeldinger, som der er flest af. Kærlig hilsen Monica Holst

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget lille værelse med lille blød seng…

Meget lille værelse med lille blød seng op mod skråvæg - umuligt for ældre mennesker - man kan ikke komme op uden at den anden person skal vækkes og hjælpe - klaustrofobisk👎værelset var meget koldt ved ankomst!
Lunken/kold hønsekødssuppe, skulle betale for vand, selvom vi købte en flaske rødvin (blev ikke oplyst)!
Hvorfor skal gæster deles op i “1. og 2.klasse”? og der skiltes med “deal” og man spiser ikke samme sted? Det føltes nedværdigende👎
Mvh
V. Sørensen

28. März 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Vivi, tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg beklager at I ikke har følt at oplevelsen har levet op til jeres forventninger. Jeg husker vores samtale da I tjekkede ud, hvor du spurgte til, om der var forskel på tildelingen af værelser og middag, når vores gæster har købt en deal ifh de der ikke har. Som jeg fortalte jer, så er der ingen forskels-behandling hos os. Det er samme værelser og samme middag der serveres uanset om du har købt et ophold, eller været heldig at nå at købe en deal. Derfor kan det også undre mig, at du alligevel skriver ovenstående, idet vi netop havde dialogen om, at det ikke er sådan vi gør her. Uanset så håber vi, at I kan have lyst til at besøge os igen, og opleve både naturen omkring os - og hotellet - når det hele er sprunget ud i fuldt forår. Mvh Monica Holst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Rødvigkro Badehotel…

Kan varmt anbefale Rødvigkro Badehotel - et virkelig hyggeligt, autentisk lille badehotel, hvor man bliver taget varmt og venligt imod. Skønt værelse med blå/hvid stribet tapet, badekåber og tøfler. Vi havde udsigt til hav og natur. Hvis I besøger det skønne sted skal I smage stedet smørrebrød, øl og snaps - særklasse, og så lige en kop kaffe eller lidt bobler ved den åbne pejs. I øvrigt er Stevns klint og museet er en gåtur værd. Vi kommer helt sikkert igen.

5. März 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Ditte, tusinde tak for den varme anmeldelse! Det er skønt at høre, at det DNA vi forsøger at videregive til vores gæster, faktisk også lander godt. Vi vil glæde os til at se jer igen. Kh Monica Holst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spiste en superlækker søndagsfrokost…

Spiste en superlækker søndagsfrokost med min mand i går på Badehotellet. Beliggenheden er fin, lokalerne meget hyggelige og betjeningen var rigtig fin og venlig. Det er ikke sidste gang vi kører herned og spiser en god frokost. (Rejemaden var i den grad lækker!)

19. März 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Alexandra, tak for den skønne hilsen her :-) Det er vi så glade for at høre. Vi vil glæde os til at se jer igen. Indtil da, nyd det smukke forår. Kh Monica Holst/ receptionen

Virkelig en skyffelse

Maden smagte ikke af så meget. Lignede på ingen måde den lækre mad man ser i den lille reklame film. Bestilte en G&T der var 1 isterning i og den smagte kun af tonic. Pris 108 kr.
Vi sove rigtig dårligt. Havde værelse mit i et stort selskab.
Virkelig en skuffelse.

16. März 2023

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Weber, først vil vi gerne takke dig for, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, som jeg også håber at du delte med mine kolleger på dagen, da det er den eneste chance vi har, for at kunne rette op på det med det samme. Vi er naturligvis kede af, at du ikke fandt hverken mad eller drink tilfredsstillende, for det er netop noget vi går utrolig meget op i. VI ønsker altid at skabe den bedste oplevelser for vores gæster. Jeg håber I har lyst til at besøge os igen, og få bekræftet at vi laver god og smagfuld mad. Da vi er et hotel med både mange værelser og mulighed for at holde selskaber, så vil der altid være en chance for, at der er lyd at latter og festligt lag. Det værner vi også om, men beklager at det fik ødelagt jeres nattesøvn. Vi håber dog på et gensyn med jer en dag. Kh Monica Holst/ receptionen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har netop været på weekend ophold

Har netop været på weekend ophold. Har været en yderst dårlig oplevelse. For bevilliget et værelse i stuen grundet dårlige knæ. Ankommer lørdag og bliver henvist til et værelse på 2 sal, hvor trappen fra 1 sal til 2 sal er en “hønsetrappe”. Henvender mig til receptionen og fortæller ovennævnte - men her får jeg at vide, at der til gengæld er en dejlig udsigt. Uprofessionel håndtering.

2. Dezember 2022

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Torben, tak fordi du har taget dig tid til at skrive, omend din oplevelse kun har tildelt os 1 stjerne. Jeg ved at du talte med min kollega, da I tjekkede ind, og hun tilbød jer et andet værelse, som du dog afviste at tage imod. Det kunne helt sikkert have givet dig en bedre oplevelse, hvis du havde taget imod det. I var desuden del af et større selskab, hvor flere af jer kontaktede os udenom den person, som havde booket selve opholdet. Det gav naturligvis grund til forvirring, omkring hvem der skulle have hvilke værelser. Vi kontaktede derfor jeres kontaktperson fra reservationen, og udbad os en overordnet plan for hvem der skulle tildeles hvilke værelser, da der havde været så mange forskellige udmeldinger fra jer hver især. Hans melding var at den plan han sendte var den gældende, og den der lå til grund for vores værelses-fordeling. Jeg håber at det kan give dig forståelse for din oplevelse, og også et indblik I, at vi faktisk altid gør os umage for både i forvejen at skabe den bedste oplevelse, og hvis der skal korrigeres ved ankomst, er vi også løsningsorienteret. Med venlig hilsen Monica Holst

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Værelset var koldt da vi ankom

Værelset var koldt da vi ankom, maden var uden smag og for lidt. Vi fik to små retter incl. vin for 1500,00kr. For dyrt og for dårligt. Betjeningen var god.

1. Dezember 2022

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Finn, tak fordi du har taget dig tid til at skrive, omend det naturligvis er rarere, når det er glade anmeldelser vi modtager. Jeg beklager at jeres oplevelse ikke har været som I havde forventet. Kolde værelser er vi heller ikke selv afhængige af, så det er jeg sikker på, der har været en forklaring på, og jeg håber at I nævnede det, da I besøgte os, så vi kunne råde bod på den del. Vi får normalt stor ros for vores køkken, så jeg er utrolig ked af, at det ikke var det I oplevede. Jeg giver roserne vedr. betjeningen videre til mine kolleger, og jeg håber at I har lyst til at komme forbi igen. Rigtig God Jul her fra Kroen, med venlig hilsen Monica Holst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3 dages forkælelse på Rødvig kro.

3 dages forkælelse på Rødvig kro.
Jeg har lige været på kursus i 3 dage med overnatning og fuld forplejning på Rødvig kro & badehotel, skønne værelser og den lækreste mad, som blev nydt i de fineste omgivelser, virkelig en perle.

På gensyn

28. November 2022

Antwort von Rødvig Kro & Badehotel

Kære Lars, tusinde tak for stjerner. Det er så dejligt at høre, at du har haft et godt ophold. Mange tænker Kro-ophold, men vi har utrolig mange konference-gæster, så tak fordi du giver dig tid til at skrive en anmeldelse på den baggrund. Vi håber at se dig igen. Kh Monica Holst

Horrible room

Horrible room - a NO VIEW room ! Four very high walls and two ceiling windows. The beach is only about 20 meters away - you can't even hear the ocean.
There are five of these rooms but they are nor shown on their homepage. Not fit for human habitation or worth the price.

20. Oktober 2022

Kære Elin
Tak fordi du tager dig tid til at skrive. Ja hotellet ligger fantastisk, og korrekt - stort set i vandkanten, og somme tider kan det høres, somme tider ikke - det er vejret selv der bestemmer hvor høj lyden af vandet er. Vi syntes at vi havde fundet et godt værelse, som imødekom dine ønsker om at kunne sidde ude, og være i ro og fred i dagene hos os, og er naturligvis kede af at det ikke levede op til dine forventninger. De 4 værelser som ligger i den gårdhave, hvor du boede, er bestemt vist med billeder på vores hjemmeside. Mange af vores gæster efterspørger specifikt de værelser, idet de er helt ny-istandsatte og med smukke høje lofter til kip. De vises i banneret med billeder under 'værelser uden havudsigt'. Jeg giver roserne videre til mine kolleger, tak. Jeg tillader mig at kopierer mit svar til dig her, og sætte det ind på de andre sider, hvor du også har anmeldt os. Med venlig hilsen Monica Holst

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

maden er rigtig fornuftigt her til…

maden er rigtig fornuftigt her til prisen, fin udvalg af vin og avec - dog ønskeligt med cocktails på menukortet. Fin betjening, dog uden velkomst ved ankomst og introduktion til menuen etc etc - lidt henslængt. bordet bestilte a la carte hovedretter. En gæst bestilte en 2 retters forret og hovedret. forretten kom sammen med de andre gæsters hovedretter , men derefter blev hovedrette glemt og måtte vente 20 min på den hvorefter der blev rykket (den var tydeligvis glemt)

maden var dog god og omgivelserne hyggelige, men servicen trækker en del ned på oplevelsen. Det kræver ikke så meget opmærksomhed på gæsterne.

kommer gerne igen og tror på en bedre oplevelse.

31. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr