Rejsekort Bewertungen

2.816
TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Basiskort, det er tydeligt at det er meningen at det skal fejle så vi er tvunget til at bruge app. Lige siden det blev taget i brug har man ikke kunne tjek ud i bussen, man skal op til chaufføren... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroligt irriterende at der trækkes på kontoen hver eneste dag. Det er belastende at se på og fylder kontoudtoget unødvendigt. Hvis bare jeg kunne sætte penge ind, f.eks på hjemmesiden og så kunne pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg giver Rejsekort app 1 stjerne fordi der ikke findes 0 stjerner. For anden gang har Rejsekort app blokeret mig fra at bruge appen fordi de selv ikke kan finde ud af hvorhen jeg logger ind og ud, ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

F..... elendig håndtering af overgang fra rejsekort til basiskort. Man spæner rundt fra den ene ende af en statiom for at tjekke ind og ud, fpedi der kun er en kortlæse på en statiom Det er top... Mehr ansehen

1. Transportdienst
  2. Reiseanbieter
  3. Zugticketverkaufsstelle
  4. Reisebüro

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Rejsekortet er fremtidens billet. Et plastikkort i samme størrelse som et dankort. En lettere, hurtigere og mere ligetil måde at tage bussen, toget og metroen på.

Ungenügend

(2.816)

227 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg forstår bare ikke hvorfor man ikke…

Jeg forstår bare ikke hvorfor man ikke kan flytte det beløb man regner med at skulle bruge, sådan som man gør nu?
Det er ikke lige sådan man kan læse grunden til at de lukker det gamle kort, i stedet for at man bare kan opgradere systemet, frem for at skulle bruge x antal millioner for at lave et nyt system.

Glæder mig så meget til at opleve basiskortet, og sende Kontant efter dem og se om de kan forklare sig på et sprog alle kan forstå.

ps. Bliver spændende at se hvor mange der kan komme på arbejde og i skole, hvis man ikke har så mange penge på kontoen

20. März 2026

redselsfuld service

17/2 2026 bestilte jeg et basis kort og der stod at det ville forventet ville være fremme 3/3 2026. og efter snart 3 uger dags (dags dato 16/6) er der stadig ikke dukket noget som helst op i nu. har også prøvet at komme igennem til jeres kunde service men her er der heller ingen hjælp at hente da der ikke nogen der tager telefonen, 1 gang blev jeg smidt af efter 15 min og anden gang sad jeg over 30 min til tæt på en time hvor ingen tog telefonen. undskyld mig men det er sgu en fallit erklæring det her. jeg spørg bare modtager jeg nogensinde mit produkt fra jer (sikke dog et fupfirma) 23/03 ringer jeg ind da der stadig ikke er kommet noget kort. og for bare slynget i hovedet at jeg kan bare købe et nyt kort. jamen tak for den da fupfirma siger man bare. ikke en gang her vil i bruge noget som helst tid på at hjælpe en. håber at jeres bagdel må klø og jeres arme falde af.

16. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De gule bokse er ikke til at få øje på

Jeg vil gerne bruge et fysisk kort, men I gør det nærmest bevidst lidt bøvlet. Der skal både checkes ind og ud ved hver transportmiddel, i mit tilfælde 6 kontakter med den gule boks for hver rejse, og så er der meget få af netop de gule bokse. Der burde da være 1-2 i hver ende af ef stationen og de skulle være synlige.

I dag må jeg bruge tid på at lede efter dem. Helt håbløst setup.

14. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget ufleksibelt billetsystem på Rejsekort app'en

Vær opmærksom på, at hvis du tjekker ud og ind igen blot to minutter efter, så bliver du takseret for to ture. Meget ufleksibelt system. Nu skal man så have to apps: Rejsebillet hvis du ikke er sikker på, hvor mange busser du skal med og hvor langt tid din rejse tager, og Rejsekort app hvis du skal en lang strækning. Og det groteske er, at det er samme firma, der står bag. Få dog lavet ét fleksibelt system. Det andet er at gøre nar af forbrugerne, der får dyre rejser, fordi appen ikke er fleksibel.

10. März 2026

Blokkeret

Er blevet blokeret for at have sat mit rejsekort app på den måde i vil have med min mobilepay den kan i lige pludselig ikke få penge fra hvorfor er det så en mulighed nu er jeg blokeret fordi I ikke kan finde ud af jeres møg systemer

Den app er en kæmpe scam

4. März 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alt for tit kan man ikke tjekke ud i…

Alt for tit kan man ikke tjekke ud i 250 S. Så er jeg. Gang med a lave basis kort til min mand. Det lader sig ikke gøre fordi vi har samme mail adresse.
Vanvittigt. Det har vi haft i 25 år uden problemer. Han har modtaget besked fra offentlige, banken, hospitaler, alt uden nogen sinde at have problemer.
Så det kan ikke lade sig gøre. Det skal folk lige være klar over

3. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uacceptabel og juridisk problematisk advarsel uden konkret begrundelse

Opdatering:

28.02.2026 - Mail sendt til Rejsekort og Rejseplan A/S (til deres kundeservice og administration) samt oprettelse af denne trustpilot.

01.03.2026 - App blokeret i 30 dage uden dokumentation (at dette sker dagen efter jeg skrev kritisk mail og trustpilot anmeldelse tænker jeg ikke er et tilfælde)

04.03.2026 - Modtaget automatisk mail at min mail til deres administration er blevet sendt videre til kundeservice (hvor jeg allerede har sendt en mail til uden respons)

31.03.2026 - blokering på mit rejsekort blev ophævet stadig uden noget svar fra Rejsekort og Rejseplan A/S på min kritik via mail.

13.04.2026 - Endelig svar fra Rejsekort og Rejseplan A/S via mail eller hvad man kan kalde det for det var mest af alt et forsøg på at bortforklare sig og hæve sig over gældende lovgivning (heriblandt aftaleloven) med brug af egne retningslinjer.

Nedenstående min oprindelige anmeldelse af Rejsekort.
--------------------------------------------

Jeg har for nylig modtaget en mail fra Rejsekort, som i første omgang fremstod så upræcis og generisk, at jeg mistænkte den for phishing.

Mailen indeholder en “advarsel” om, at jeg angiveligt tidligere skulle være gjort opmærksom på brud på reglerne for brug af Rejsekort-appen – og at jeg ikke skulle have rettet mig efter dem. Problemet er blot, at der ikke angives én eneste konkret oplysning:

* Ingen dato
* Intet klokkeslæt
* Ingen specifik rejse
* Ingen kontrolsituation
* Ingen dokumentation for tidligere henvendelse

Man truer samtidig med blokering af appen.

Som kunde – og med professionel erfaring inden for svindel, aftaleret og vilkår – finder jeg det stærkt kritisabelt, at man udsender en sanktionstruende advarsel uden konkret og individualiseret begrundelse.

En generel gengivelse af vilkår er ikke en begrundelse.

Hvis man vil varsle sanktioner med reel betydning for kundens adgang til transport, må man som minimum:

* Dokumentere den påståede overtrædelse
* Henvise til en konkret hændelse
* Dokumentere tidligere påtale
* Give reel mulighed for at forholde sig til forholdet

Derudover indeholder vilkårene krav om konstant netværksdækning, forbud mod batterisparetilstand m.v., hvilket i praksis pålægger brugeren et objektivt ansvar for forhold uden for egen kontrol (fx netværksudfald). Det rejser spørgsmål om rimelighed og proportionalitet.

Kommunikationen fremstår upræcis, standardiseret og uden dokumentation – men med tydelig trussel om blokering.

Jeg har anmodet om:

1. Dokumentation for den påståede tidligere varsling
2. Konkret angivelse af den hændelse, der begrunder advarslen
3. Oplysning om præcis bestemmelse, der anses overtrådt
4. Information om klageadgang

Indtil dette foreligger, fremstår advarslen ikke sagligt eller juridisk tilstrækkeligt begrundet.

Som kunde forventer jeg ordentlig dokumentation og proportional kommunikation – ikke standardiserede trusselsmails uden konkret indhold.

Meget skuffende oplevelse.

Jeg tænker desuden, at denne sag kunne være interessant for enten Kontant på DR eller Operation X på TV 2 i forhold til de juridiske aspekter af sagen samt den store samfundsmæssige interesse, der ligger i, at Rejsekort anvendes af tusindvis af danskere hver dag. Man har derved et stort ansvar for, hvordan man behandler kunder.

26. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I vælger at udskifte rejsekort til et…

I vælger at udskifte rejsekort til et nyt produkt. Nu skal jeg igen igen dokumenter at jeg er førtidspensionist, som jeg har været de sidste 20 år. Og dette har ikke ændret sig.
Hvorfor skal I lave jeres systemer så besværlige og u-kundevenlige?

25. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Børn skal betale vokenpris!

Mit barn kan ikke få basiskort, men kan skrive sig op til det er klart i foreåret 2026. Indtil da kan han rejse på et voksenkort til voksenpriser. Det er virkelig en smart måde at tjene ekstra penge på som virksomhed!

24. Februar 2026

Klaphatte

Har modtaget en mail om rejsekort med overskriften "Det fysiske Rejsekort lukker". Jeg har ikke rejsekort og har ikke haft det i mange år. Jeg sidder nu i kø på deres telefon, fordi de sender denne mail fra en no-reply-mail. Og deres telefonkø er lang, og har en masse irrelevante valgmuligheder, og pludselig snakker telefonsvareren engelsk. En fuldstændig håbløs måde at kommunikere med andre mennesker på. Jeg har nu bedt om at blive ringet op via deres telefonkø. Jeg er spændt på at høre, hvad klaphattene har at sige!

Damen i røret kunne ikke forstå noget som helst og skulle bruge mit rejsekort nummer. Jeg har JO IKKE NOGET REJSEKORT! Jeg kunne ikke skrive til dem, og jeg kunne ikke tale med hendes chef.

De opbevarer mine persondata i strid med loven, og så kan man ikke engang få lov at sende en klage til dem. FØJ for noget svineri! Jeg endte med at lægge røret på, fordi den gamle dame ikke forstod noget!

24. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft to rejser fornylig uden at nå…

Har haft to rejser fornylig uden at nå mit bestemmelsessted.
Den første rejse, hvor bussen gik i stykker pga snevejret og vi blev sat af.
Kontaktede rejsekort kundeservice.
Du skal betale alligevel. Du har jo været ude at køre. Ja, men vi blev sat af og kom ikke frem til, hvor vi skulle hen.
Den anden gang kom bussen slet ikke.
Du skal betale alligevel, for du har jo kørt lidt for at skifte til den bus der aldrig kom.
Rejsekort kundeservice synes det er så ærgerligt, men du skal betale alligevel.

6. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cannot combine trips like the card or…

Cannot combine trips like the card or the DSB app.
I got charged more than one trip and when contacted customer service they copy and pasted terms & agreement without solution.

I will deactivate my account and use DSB app instead since it is better and easier.

20. Februar 2026

Very bad service

Very bad service: unreachable via phone, 2 weeks to get written answer for an emergency

Automatic payment, yet reported an unpaid 35 (!) kr travel for a child. Now her admittance is blocked. Checked app, mobilepay, all seems good. Yet problem unsolved.
Totally unacceptable.

18. Februar 2026

Data høstning

Fusker firma som “tvinger” folk til at sl app for at kunne høste brugernes data og undlader at fortælle at der på sigt kommer et fysisk kort.

17. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når der ikke er dækning på kontoen

Når der ikke er dækning på kontoen, og rejsekort forgæves forsøger at trække penge efter en rejse, bør I tilføje en 'betal/prøv igen' knap et synligt sted. Det er ikke så smart, at den eneste løsning er at tilføje en ny betalingsmetode. Den gamle betalingsmetode fejler jo ikke nødvendigvis noget, hvis der bare er behov for at flytte penge over på den relevante bankkonto.

Således har jeg idag brugt *alt* for meget tid på at lede efter en løsning (inkl. rejsekort selvbetjening, hvor der ikke var en løsning), da Rejsekort app'en spærrede min mulighed for at rejse nogen steder, efter app'en igår forgæves forsøgte at trække 49 kroner på kontoen og der ikke var dækning. Min tid har værdi!

Opdatering: Rejsekorts Kundecenter forklarer over email, at app'en forsøger at trække penge én gang i døgnet. Det leder mig til en uddybning af forrige problematisering: Hvorfor skal det være en hemmelighed som skal lokkes frem over email-kontakt til kundecenter - i stedet for bare at skrive det i app'en når man står med problemet? Eller endnu bedre, som før nævnt, hvorfor ikke bare lave en betal-knap så man slipper for at have en blokeret app'en i op til et døgn? Det må da kunne gøres bedre.

16. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mest uigennemskuelige produkt jeg har…

Mest uigennemskuelige produkt jeg har oplevet. De ændrede alderskatagori på mit kort uden at informere mig om det (jeg er studerende, så har ret til ungdomsrabat), så pludselig blev en rejse meget dyrere end jeg troede at den skulle være. Er glad for at det snart er slut med det absolut mest forfærdelige produkt der er lavet til offentlig transport, men ked af at jeg kan risikere at havne i RKI fordi de kun sender deres rykkere med forsinkede breve...

14. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig oplevet dårliger sevive og…

Har aldrig oplevet dårliger sevive og ingen tar asvar før efter 2 månede hvor man har betalt for noget man ikke har fået var det mig der sku af med penge kommer der gebyr.Rejsekort burde betlae de busbiletter man har måtte købe,pga de gerne vil have penge i dec for nyt rejsekort men jeg har først fået et nyt nu med post så 2 1/2 måned har jeg måtte købe billetter pga rejsekortet ikke kom og det er først kommet nu, De burde betale gebyr og mine billetter. men de kræver fanme betaling for et nyt igen,selvom fejlen ikke er min og jeg betalte for et i dec:-( har aldrig oplevet mere grådighed uden nogen service :-( Rejsekort Der burde være noget andet man ku bruge end rejsekort for det virker slet ikke ok

13. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr