Rejsekort Bewertungen

2.815
TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroligt irriterende at der trækkes på kontoen hver eneste dag. Det er belastende at se på og fylder kontoudtoget unødvendigt. Hvis bare jeg kunne sætte penge ind, f.eks på hjemmesiden og så kunne pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg giver Rejsekort app 1 stjerne fordi der ikke findes 0 stjerner. For anden gang har Rejsekort app blokeret mig fra at bruge appen fordi de selv ikke kan finde ud af hvorhen jeg logger ind og ud, ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

F..... elendig håndtering af overgang fra rejsekort til basiskort. Man spæner rundt fra den ene ende af en statiom for at tjekke ind og ud, fpedi der kun er en kortlæse på en statiom Det er top... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rejsekortet er blevet nedlagt!!!!!!!! Jeg har været så forbandet over den manglende information om basiskortet, som i øvrigt er i dårlig kvalitet og ikke særlig behageligt at håndtere og ikke særli... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Transportdienst
  2. Reiseanbieter
  3. Zugticketverkaufsstelle
  4. Reisebüro

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Rejsekortet er fremtidens billet. Et plastikkort i samme størrelse som et dankort. En lettere, hurtigere og mere ligetil måde at tage bussen, toget og metroen på.

Kontaktinformationen

(2.815)

227 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er ved at blive vanvittig

Jeg er ved at blive vanvittig på rejsekortet. I sidste månede havde jeg et udstående på en 300 kr opfyldning på mit fysiske rejsekort. En opfyldning jeg ikke mener at have fortaget. Det har jeg betalt og tænke at nu var det overstået.

Idag finder jeg så ud af at jeg har fået yderligere 2x300 kr. regning for opfyldning, jeg ved jeg ikke har fortaget. For har ikke længere et fysisk rejsekort.

Ren fup

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 0,5 stjerne havde…

Hvis jeg kunne give 0,5 stjerne havde jeg gjort det. Nøj hvor er rejsekorts appen lavet af flydende bæ. Det er fuldstændig hjernedødt at alting i dagens Danmark skal forgå digitalt nu. Specielt når rejsekortet fungerer dårligere som app end et virkeligt kort.

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har glemt at tjekke ud efter…

Jeg har glemt at tjekke ud efter en rejse, prøvede at ringe til REJSEKORT kundeservice, men efter en ventetid på 36, minutter opgav jeg. Jeg prøvede at finde mulighed for "tjekke ud" via hjemmesiden, men forgæves, kom kun til en blank side.
Jeg bruger rejsekort kun sjældent, så derfor forglemmelse, det er snar håbløst at bruge det offentlige transport, især hvis man kun bruger det sjældent. Utrolig dårlig oplevelse hver gang.

9. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil fremover fraråde alle at…

Jeg vil fremover fraråde alle at anvende denne app. I morges modtog jeg mail og sms om at min app er spærret fordi betaling for rejse i går ikke har kunnet gennemføres. Appen er tilknyttet mit mobilepay, hvor alt er opdateret. Men fordi der åbenbart er en fejl imellem mobilepay og rejsekortet - så kan det ikke anvendes. Så er det jo dejligt at man har DSB rejseapp. Synes dog det er besynderligt at det skal ramme mig at de to ikke kan løse deres problem uden at det skal ramme mig.

Kaotisk fungerende system

Det nye basiskort.Dårligt fungerende system. Uprofessionelt lige fra standere i bussen der ikke registrerer check ud, til problemer med "min side" hvor historikken burde være nem og fyldestgørende. kundeservice er en uendelig langsom sparemodel med benægtende medarbejdere. Der er også for få medarbejdere, når man simpelthen ikke kan komme igennem til dem på grund af travlhed.
Jeg skifter til noget andet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at få fat I jeres uduelige…

Umuligt at få fat I jeres uduelige kundeservice over telefonen! Ringer ind og der er den mest irriterende gentagne musik at hører på uden at jeg får at vide hvad nummer jeg er I køen eller hvor længe jeg skal vente til det er min tur. Venter I lang tid uden jeg aner hvornår I svarer og kom aldrig igennem.
Forfærdelig uprofessionel virksomhed.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stander i bus virker kun ved tjek ind…

Stander i bus virker kun ved tjek ind og kan ikke tjekke ud. Når jeg ringer til rejsekortet forventer de at jeg ordret kan huske den fejlbeskede som stod i standeren. Jeg skal så ringe igen næste dag omkring samme tur, for at de kan rette det. Der bør hurtigst muligt oprettes en online løsning til dette, det er ikke holdbart at man skal ringe hver gang deres standere ikke virker.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Basiskort - ringere end rejsekortet.

Basiskort - pensionist :-(
Hvorfor skal jeg både indsende kopi af sygesikring, opgørelse, pas? Samtidig med jeg opgiver cpr, logger ind via mitid, i har allerede oplysningerne??
Desuden for at i kan hæve penge på det nye basiskort, skal jeg give adgang til min personlige konto i banken!!! ( kreditkort ) Det er fand.. en ommer, troede det var tank op, ligesom nu. Vil det så sige jeg ikke kan benytte offentlig transport som pensionist mere, uden at skal betale i kongens mønt?

31. März 2026

Hvad har I gang i

Hvad har I gang i? Har fået den nye app til rejse korte, det gik ok. Fik så besked på, at der ville gå små 14 dage, og så ville den register min førtids status. Det er så ikke sket. Ringede så til rejsekort i dag og fik den besked, at jeg skulle fremsende et nyt bevis fra udbetaling Danmark for, at få det skrevet på appen. I har allerede oplysningerne på mit personlig kort, I kan bare overføre oplysningene. Føj for en dårlig service.
Gitte Brink

30. März 2026

Pinligt ringe system

Bruger det til mine børns skolebus, da der ikke er anden mulighed.
1 stjerne betyder vel at man er lidt tilfreds. Det er ikke tilfældet!
Rejsekort-systemet er tåbeligt besværligt og idiotisk.
Det fysiske kort og systemet med at overføre penge, der så først var på kortet 1-2 dage senere var så teknisk forældet af man græmmer sig. Har måttet sende penge på mobilepay til chauffør måske hunderede gange gennem årene.
Så kom der endelig en app-løsning, som børnene også må bruge.
Men appen er jo endnu værre. Der hvor de stiger på bussen er der ofte ringe mobildækning, og det gør at rejsekort mener at de bruger appen forkert og derfor spærrer brugen af den, De de ikke kan komme med bussen. Og bussen vil ikke tage mod kontanter med mindre man har præcist beløb,
Vi er 2026 og det kan ikke passe at så ringe systemer skal være obligatoriske.
Telefon support er ikke bedre. Support medarbejdere, der ikke kan gøre noget for at ophæve spærring, men blot kan sende henvendelsen videre.

26. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg håber skisme det bliver bedre

Alt i alt har der ikke været særlig meget positivt omkring den nye app og basiskort.

Jeg har aldrig haft problemer med rejsekortet. Det virkede bare.

Da jeg downloadede appen, overførte jeg mine rabattrin, men de kom aldrig derover. Så jeg blev ved med at bruge mit fysiske rejsekort.
Jeg bestilte derfor et basiskort, da jeg så ville overføre mine rabattrin til denne. Men det kunne jeg ikke, da jeg "havde overført før til appen". Men der stod ingen steder, at man kun kunne gøre det 1 gang i alt og at appen og basiskort er samme system.
Så jeg har skrevet flere beskeder til rejsekort og de første 3 gange kunne ingen hjælpe.
Men til sidst var der en flink mand, som hjalp mig med at han manuelt flyttede mine rabattrin over på app og basiskort. Så nu kunne jeg endelig bruge den! Tak til ham!

Efter at have brugt basiskort i næsten en uge, uden problemer med betaling eller check ind og ud, kommer der et betalingsproblem. Jeg havde kun MobilePay tilknykket og det har virket fint den sidste uge.

Her i morges stod jeg op til beskeden at jeg ikke kunne rejse længere, at betalingen ikke var gået igennem. At jeg skulle opdatere betalingsmiddel. Så jeg tilføjede mit dankort, men den registrede intet og blev ved med at sige det samme. Så jeg blev nødt til at ringe til dem, 30 min ventetid, for at en kvinde sagde at hun trykker lige på knappen igen, for at få betalingen til at prøve igen. Det lykkedes heldigvis inden for 10 min, for jeg skulle med bus indenfor 45 minutter og nægter at bruge rejsebillet til fuld pris, når jeg har brugt så mange penge på at få en god rabattrin.

Men hvis dette sker ofte, og jeg ikke har tid til at ringe til dem, så jeg det være at jeg ikke kan komme på arbejde til tiden. Det er ikke min skyld at de ikke kan trække penge (der var penge på kontoen), så intet var min skyld. Så de burde ikke blokere ens mulighed for rejser efter 1 f...ing gang. Hvis man ikke havde betalt i en uge, så kan jeg da forstå det.

Opdatering på anmeldelse d. 11/4/26:

Pludselig er mine rabattrin faldet fra 6 til 1-2. Selvom jeg har rejst nok til at opretholde rabattrin 6. Så nu betaler jeg igen fuld pris og det har jeg godt nok ikke råd til. Ved ikke lige hvad Rejsekort har gang i?

26. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubrugeligt system og verdens dårligste app, brug Basiskortet - nå nej den bestilling gik heller ikke igennem!

De kan ikke få Mobile Pay til at virke i deres app, så dårligt af den - eneste måde at hæve deres blokering af mig er ar jeg indtaster ALLE mine bankkortdata, så der bare kan hæves løs!

Og det i en app der er så dårlig at den ikke kan finde ud af at bruge Mobile Pay - noget ALLE andre kan finde ud af.

Og de bliver med at sige at det er mit problem at de ikke kan få deres system til at virke - LØSNING, vi blokere da bare alle som bruger Mobile Pay, så har vi ingen problemer med vores app!

Skylder 32 kr fra Rejsekortet og disse kan ikke betales uden at denne meget dårlige og usikre app får alle mine kortoplysninger - alt for dårligt.

24. März 2026

Basickort

Først kan jeg ikke tjekke ind med basiskortet. På vejen retur lukkedes det jeg dog at tjekke ind, men jeg kan så ikke tjekke ud, da jeg er hjemme. Ringer til kundeservice, som forklare at det sikker er forbi automaterne til nyt og gammelt system sidder for tæt. Og så henviser de til deres hjemmeside for jeg kan lave tjek ud der. Ikke megen kundeservice hos deres kundeservice

22. März 2026

stop nu bare.

mage til inkompetance at annullere alle rejsekort før man overhovedet kan købe et basiskort fysisk. anonymt kort kommer senere? hvorfor skal vi tvangsovervåges for samtidig at blive behandlet som skrald på hver rejse. hvad nu med at få ting til at fungere inden VI skal tvinges til at inordne os flere af jeres fejltrin? hvad er der galt med klippekort eller bare at kunne købe noget tilsvarende inden i forhindrer folk brug af offentlig transport? det jo forfærdeligt man bare kan tage toget og vide præcist hvor langt du kan komme per klip. tør da næsten også garantere der sikkert er skruet godt op for kontrolører så snart i skifter.... i burde i stedet se på at sænke priserne så det faktisk bedre kan betale sig end bil osv igen. bare folks opførsel og stand af togene er idag nok til man jo ikke engang har lyst til at træde ind. inden man bliver så samtidig bliver flået for at skulle kunne tage noget sted hen

23. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Provokerende besværligt.

Jeg har anskaffet mig et fysisk Basiskort, da jeg ikke er interesseret i appen.
Jeg ved godt I gerne vil have man skal bruge appen, men hele det fysiske setup er lavet provokerende dårligt.
F.eks. skal man på Rødekro station helt ud af stationen for at scanne sit kort, og skal man bare skifte tog, så skal man tilbage igen.

Jeg skrev til jer og gjorde opmærksom på at man ikke skal langt ud af de større byer før at det ikke er unormalt at vente mere end 30 minutter på en bus eller et tog. Dette afslutter ens rejse og jeg skal så starte en ny rejse, hvilket så også bliver dyrere. Jeg gjorde opmærksom på dette, og fik svar tilbage at I anbefaler jeg bruger Rejseplanen til at orientere mig om min rejse.

Dette synes jeg er et virkelig dumt svar. Det er jo netop fordi jeg er orienteret om min rejse, at jeg er klar over der ofte er ventetid.
Jeg bruger tit offentlig transport og jeg har ofte ventetid. Jeg vil ønske dette ikke var tilfældet, men det er nu sådan situationen er i store dele af landet.

12. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr