Qonsult B.V. Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De start was hardstikke goed. Met onze gewenste tijden voor telefonisch overleg. Daarna begon het uploaden van de gewenste bestanden. Liep ook goed. Daarna kwam onze situatie aan bod, man en vrouw,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf werkt volgens een systeem, waarbij je als klant altijd het overzicht hebt welke punten zijn afgehandeld en welke nog moeten worden aangedragen. Je moet wel regelmatig controleren, want... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf mijn eerste contact met Max voelde ik mij direct op mijn gemak. De communicatie verliep voornamelijk digitaal via e-mail, wat erg prettig werkte. Wanneer ik behoefte had aan telefonisch cont... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en oprecht contact, snel bereikbaar. Soms binnen een uur al reactie terug op een email. Al met al een goede keuze geweest en blij met het gewenste resultaat. Ook de portal waar Qonsult in wer... Mehr ansehen

1. Finanzberater

Vom Unternehmen geschrieben

Qonsult B.V. biedt sinds 2020 modern en transparant financieel advies op maat. Jouw situatie is uniek, en wij denken graag met je mee over je hypotheek, beleggingen of verzekeringen. Ons doel: lagere vaste lasten, de aankoop van je droomhuis of het optimaliseren van je financiële positie – altijd helder en begrijpelijk, online en efficiënt.

Hervorragend

Alle Bewertungen

468 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

David heeft me

David heeft me super geholpen. Goede begeleiding en heldere uitleg.

28. Mai 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat David je zo goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent over de begeleiding en heldere uitleg.

We waarderen je vertrouwen in Qonsult enorm en wensen je veel succes met de verdere stappen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

aanrader!

aanrader! ze gaan duidelijk en netjes te werk voor je. bij vragen kon ik altijd terecht. joey heeft me heel goed geholpen bij de aanvraag.

13. Mai 2026

Beste Kate,

Hartelijk dank voor je mooie review en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat je onze werkwijze als duidelijk en netjes hebt ervaren en dat je altijd bij ons terecht kon met je vragen.

We geven je complimenten graag door aan Joey. Mooi om te lezen dat hij je zo goed heeft kunnen begeleiden tijdens de aanvraag.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult en we wensen je het allerbeste voor de toekomst!

vakkundig en soepel proces

telefonisch alles en duidelijk uitgelegd voordat we besloten om hier gebruik van te maken. Daar was allruimte voor. Het traject zelf heeft Joey(onze consulter)ons goed begeleid, we konden ten alle tijden een beroep op hem doen. Altijd een snelle reactie terug, via mail of telefonisch. Niks geen opdringen maar heel netjes en vakkundig dit proces begeleid. Soms was het lastig de juiste documenten aan te leveren maar ook dat is goed gekomen. Hele positieve ervaring was dit proces. Zeker aan te raden en joey is een topper.

1. Juni 2026

Beste Bert,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je vanaf het eerste telefonische contact duidelijke uitleg hebt gekregen en dat er alle ruimte was om een weloverwogen keuze te maken.

Geweldig om te lezen dat Joey je gedurende het hele traject zo goed heeft begeleid en altijd bereikbaar was voor vragen. We vinden persoonlijke begeleiding, snelle communicatie en deskundig advies erg belangrijk, dus het is mooi dat je dit zo hebt ervaren.

Ook bedankt voor je begrip tijdens het aanleveren van de documenten. We weten dat dit soms een uitdaging kan zijn, maar fijn dat alles uiteindelijk goed is verlopen.

Namens het hele team bedanken we je voor het vertrouwen in Qonsult en voor je aanbeveling. We wensen je het allerbeste toe en staan uiteraard graag voor je klaar als je in de toekomst nog vragen hebt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijn samengewerkt met Ravian van…

Erg fijn samengewerkt met Ravian van Qonsult. Ondanks mijn wat ingewikkeldere situatie met twee inkomens en toeslagen is het uiteindelijk toch gelukt voor het volledige bedrag bij een bank te financieren. Het is mede gelukt door hele nuttige en belangrijke extra informatie mee te leveren aan de bank waar ik zelf niet zou zijn opgekomen. Top!

1. Juni 2026

Beste Gerrit,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat de samenwerking met Ravian zo prettig is verlopen.

Mooi dat het, ondanks de wat ingewikkeldere situatie, toch is gelukt om het volledige bedrag bij de bank te financieren. Goed om te horen dat de extra informatie richting de bank hierin echt van waarde is geweest.

Bedankt voor je vertrouwen in Qonsult en we wensen je heel veel woonplezier toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De hele aanvraag en realisatie goed en…

De hele aanvraag en realisatie goed en vlot verlopen.

29. Mai 2026

Beste heer/mevrouw Putters,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat de aanvraag en de realisatie van uw hypotheek goed en vlot zijn verlopen.

Wij streven ernaar om het traject zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, dus het is mooi om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op met zomaar iets tekenen!

Hoewel sommige klanten positief zijn over de hypothecaire lening via Qonsult, zet ik grote vraagtekens bij hun werkwijze en de voorwaarden op de lange termijn. Sommige personen zijn misschien heel blij dat ze een hypothecaire geldlening hebben verkregen met behulp van Qonsult, maar ik hoop dat de kleine lettertjes bij hen ook kloppen. Je wilt bij een toekomstige aanpassing van je lening of verkoop van de woning immers niet tegen vervelende consequenties aanlopen. De zorgvuldigheidsplicht wordt hier ernstig geschonden. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek liet de contactpersoon direct een 'overeenkomst van opdracht' tekenen onder het voorwendsel dat dit nodig is om informatie op te vragen. Hierbij wordt bewust verzwegen dat dit direct een financiële verplichting meebrengt. Zodra er getekend is, slaat de vriendelijke toon van de zichzelf benoemde directeuren Tygo of Ivar om in een dwingende houding als de informatieoverdracht vertraging oploopt, ondanks eerdere duidelijke afspraken met jouw eigen contactpersoon over een langere doorlooptijd. Een hypotheek is de grootste financiële verplichting in een mensenleven; dit vereist vertrouwen, geen intimidatie. Hoewel Qonsult na het eerste gesprek en enkele dwingende e-mails inhoudelijk niets heeft gepresteerd, heb ik uiteindelijk de afkoopsom maar betaald om van ze af te zijn. Een zeer slechte ervaring!

2. Juni 2025

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u het traject op deze manier heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed begrijpen welke afspraken worden gemaakt en welke kosten eventueel van toepassing zijn. De overeenkomst van opdracht die wordt ondertekend, bevat deze informatie en wordt gebruikt om onze dienstverlening officieel te kunnen starten. Het is uiteraard nooit onze bedoeling om onduidelijkheid te laten ontstaan over de inhoud of gevolgen hiervan.

Daarnaast betreuren wij het dat onze communicatie door u als dwingend is ervaren. In hypotheektrajecten zijn wij afhankelijk van tijdige aanlevering van informatie om dossiers goed te kunnen beoordelen en begeleiden. Daarbij streven wij er altijd naar om professioneel en respectvol te communiceren.

Wij herkennen ons niet volledig in het beeld dat u schetst, maar nemen uw feedback serieus. We vinden het jammer dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en wensen u het allerbeste voor de toekomst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles is prima gegaan maar ik ben meer…

Alles is prima gegaan maar ik ben meer van het telefonisch contact ipm mailen

20. Mai 2026

Beste Arie,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles prima is verlopen en dat u tevreden bent over het traject. We waarderen uw feedback over het contact via e-mail. Hoewel onze werkwijze grotendeels digitaal is ingericht om processen snel en efficiënt te laten verlopen, begrijpen we heel goed dat persoonlijk telefonisch contact voor veel mensen prettig is.

Bedankt voor uw vertrouwen in Qonsult. Mocht u in de toekomst weer advies nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hypotheekaanvraag ging erg soepel en snel

Onze ervaring met Qonsult was erg positief. Dani heeft ons van begin tot eind uitstekend begeleid bij de hypotheekaanvraag voor ons eerste huis. De communicatie was duidelijk, we konden altijd terecht met vragen en alles werd snel en netjes geregeld. Dankzij zijn hulp is het hele proces soepel verlopen. Erg tevreden!

29. Mai 2026

Beste Xander,

Hartelijk dank voor deze prachtige review en het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat de hypotheekaanvraag voor jullie eerste woning zo soepel en snel is verlopen.

We zijn blij dat Dani jullie van begin tot eind goed heeft kunnen begeleiden en dat jullie de communicatie als duidelijk en prettig hebben ervaren. Een eerste huis kopen is een bijzondere stap, en het is mooi om te lezen dat we daar op een positieve manier aan hebben kunnen bijdragen.

Wij wensen jullie heel veel geluk en woonplezier in jullie nieuwe woning! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer professioneel advies en gaan door waar andere adviseurs afhaken!

Waar voor mij alle deuren dichtgingen voor het verhogen van mijn hypotheek ondanks een hogere inschrijving bij de notaris. Heeft Qonsult B.V. na veel speurwerk voor mij de perfecte hypotheek verstrekker gevonden en kan ik eindelijk na 3 jaar ellende met een lekkende badkamer gaan verbouwen!
Toppers zijn het! Mijn dank is groot!
Met vriendelijke groet
Astrid Rietveld

26. Mai 2026

Beste Astrid,

Wat ontzettend bedankt voor deze mooie review en je vertrouwen in Qonsult!

Wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen waar eerdere trajecten helaas vastliepen. Iedere situatie is uniek en soms vraagt het net wat extra uitzoekwerk en doorzettingsvermogen om de juiste oplossing te vinden. We zijn dan ook erg blij dat we samen een passende hypotheekverstrekker hebben gevonden, zodat je eindelijk kunt beginnen met de verbouwing van je badkamer.

Jouw waardering betekent veel voor ons en we zullen je complimenten zeker delen met het team. We wensen je heel veel succes met de verbouwing en vooral veel woonplezier zodra alles gereed is!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Werkt snel is goed bereikbaar ondanks…

Werkt snel is goed bereikbaar ondanks dat het meesten allemaal digitaal gaat .

1. Mai 2026

Beste Kuin,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u onze snelle werkwijze en bereikbaarheid als positief heeft ervaren. We begrijpen dat veel processen tegenwoordig digitaal verlopen, daarom vinden we het belangrijk om tegelijkertijd persoonlijk en goed bereikbaar te blijven voor vragen en ondersteuning.

Goed en prettig contact

28. Mai 2026

Beste Henk,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te lezen dat u het contact als goed en prettig heeft ervaren. Persoonlijke begeleiding en duidelijke communicatie vinden wij erg belangrijk, dus het is mooi om te horen dat dit door u zo is ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen in Qonsult. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Eerste aankoop

Het bedrijf heeft mij ondersteund bij de aankoop van mijn eerste woning. Vanaf het eerste moment heeft Daan mij erdoorheen geholpen, was altijd bereikbaar en met zijn hulp en expertise heb ik de aankoop van mijn nieuwe huis rond kunnen krijgen!

Thanks Daan! (qonsult)

14. Mai 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor het delen van je mooie ervaring! Wat geweldig om te horen dat wij je hebben mogen begeleiden bij de aankoop van je eerste woning, een bijzondere mijlpaal.

Fijn dat Daan je gedurende het hele traject goed heeft kunnen ondersteunen en altijd voor je klaarstond. We zijn blij dat zijn inzet en expertise hebben bijgedragen aan een succesvolle aankoop van je nieuwe huis.

Namens het hele team van Qonsult wensen we je ontzettend veel geluk en woonplezier in je nieuwe woning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ravian dankjewel voor de rust en inzet.

Ravian dankjewel voor de rust en inzet.
door jou kennis van zaken is alles uit eindelijk goed verlopen.
ik weet in ieder geval waar ik moet wezen mocht het in de toekomst nodig wezen.
ook jou collega's zijn toppers.
met vriendelijke groet
marco.

20. Mai 2026

Beste Marco,

Wat ontzettend bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Qonsult! Fijn om te horen dat Ravian je met rust en duidelijke begeleiding heeft kunnen helpen en dat alles uiteindelijk goed is verlopen. Daar doen we het voor.

Ook mooi dat je onze collega’s noemt, we geven het compliment zeker door aan het team! Mocht je in de toekomst opnieuw advies nodig hebben, dan staan we uiteraard graag weer voor je klaar.

Prima

Prima, helder en snel

11. Mai 2026

Beste Petra,

Bedankt voor je review en de mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als helder en snel hebt ervaren. Daar streven we iedere dag naar.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen aanbeveling

De intake was bemoedigend vriendelijk en direct. Nadat er een akkoord was begon het process om een hypotheek verstrekker te selecteren. Dit gaat allemaal digitaal waarbij je werkelijk je hele doopsel prijs geeft. Banken vragen ongelimiteerd al je gegevens op. De selectie van de hypotheek verstrekkers beperkte zich tot twee waarvan één niets meer van zich liet horen in het vervolg traject. De offerte met invullen van gegevens dien je dan digitaal naar Qonsult te versturen maar de grote van de file was te groot! De oplossing is dan de geprinte documenten naar het kantoor te brengen. Wat je in het proces mist is de persoonlijke benadering. Ander nadeel is dat je alles zelf moet printen om een tastbaar document tot je beschikking te hebben en dat zijn heel veel pagina’s.
Contact over voortgang moet je zelf initiëren ze stellen zich passief op.
Kortom geen aanrader. Achteraf was het beter zelf een bank te selecteren en het adviesbureau links te laten liggen.

6. Januar 2026

Geachte Tom,

Dank voor het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat het traject niet heeft voldaan aan uw verwachtingen.

Wij begrijpen dat het aanvragen van een hypotheek veel documenten en digitale stappen met zich meebrengt. De uitgebreide gegevensuitvraag komt grotendeels voort uit de wettelijke eisen en voorwaarden van geldverstrekkers, waar wij als adviseur helaas ook aan gebonden zijn. Uiteraard proberen wij dit proces zo soepel mogelijk te begeleiden.

Wat betreft het contactmoment en de persoonlijke benadering nemen wij uw feedback serieus. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich goed begeleid voelen gedurende het gehele traject en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Desondanks waarderen wij het vertrouwen dat u ons heeft gegeven en vinden wij het spijtig dat u het traject zo heeft ervaren.

Snel en betrouwbaar …

Het project heb ik als positief ervaren, ondanks dat het weleens lastig was om de formulieren aan te leveren.
Ik werd dan steeds aan alle kanten geholpen.
Het persoonlijke portal vond ik prettig, dat was duidelijk en overzichtelijk.
Speciaal mijn dank voor Dani, die was altijd geduldig en behulpzaam.
Dus al met al was het zeer snel geregeld.

12. Mai 2026

Beste Ria,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u het traject als positief heeft ervaren en dat ons portal duidelijk en overzichtelijk voor u werkte.

We begrijpen dat het aanleveren van documenten soms wat lastig kan zijn, daarom is het extra mooi om te lezen dat u zich goed geholpen voelde gedurende het hele proces. Dani zal ontzettend blij zijn met uw complimenten — geduldig en behulpzaam zijn eigenschappen die wij erg belangrijk vinden binnen Qonsult.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons en veel geluk gewenst voor de toekomst!

Snel en duidelijk.

11. Mai 2026

Beste Rein,

Bedankt voor je review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als snel en duidelijk hebt ervaren — precies waar we voor staan.

Dank voor het vertrouwen in Qonsult en we wensen je veel succes en plezier voor de toekomst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is werkelijk een top bedrijf, ik raad iedereen aan

Dit is werkelijk een top bedrijf. Vorig jaar heb ik mijn huis verkocht aan mijn dochter en ik kocht een andere woning voor mijzelf. Bink Wittebrood was onze contact persoon en hij heeft alles voor ons geregeld.
Hij heeft 2 hypotheken tegelijk geregeld.
Bink, hartelijk bedankt voor alle moeite wat je zowel voor mijn dochter als voor mij heb gedaan en sorry voor mijn late review. Ik raad iedereen aan dit bedrijf.

9. September 2025

Beste Tanja,

Wat ontzettend leuk om deze mooie review te lezen, dankjewel! Wat bijzonder dat we jullie hebben mogen begeleiden bij zowel de verkoop aan je dochter als de aankoop van je nieuwe woning. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat Bink jullie hierbij volledig heeft kunnen ontzorgen.

Je warme woorden en aanbeveling waarderen we enorm — en voor de late review ben je natuurlijk allang vergeven 😉.

We wensen jou en je dochter heel veel geluk en woonplezier toe!

Duidelijkheid.

Duidelijkheid waar zij voor staan. Prima onderlinge communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden mbt de stand van zaken. Fijne ervaring.

4. Mai 2026

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze duidelijke communicatie en werkwijze zo positief hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat onze klanten gedurende het hele traject goed op de hoogte blijven, dus het is mooi dat dit ook zo is overgekomen.

Bedankt voor je vertrouwen in Qonsult en graag tot ziens in de toekomst!

heel blij met Jelle van Haastrecht

Hypotheekadviseur Jelle van Haastrecht was zeer betrokken en behulpzaam ondanks de haast en complexiteit van onze situatie. Ik raad hem zeker aan!

8. Mai 2026

Beste Maria,

Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat Jelle jullie goed heeft kunnen begeleiden, juist in een situatie waar snelheid en complexiteit een grote rol speelden. Betrokkenheid en duidelijke ondersteuning vinden we erg belangrijk, dus het is geweldig om te horen dat jullie dit zo hebben ervaren.

Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling, dat waarderen we enorm. We wensen jullie alle goeds toe!

Eigenaar van qonsult

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr