De start was hardstikke goed. Met onze gewenste tijden voor telefonisch overleg. Daarna begon het uploaden van de gewenste bestanden. Liep ook goed. Daarna kwam onze situatie aan bod, man en vrouw,... Mehr ansehen
Dit bedrijf werkt volgens een systeem, waarbij je als klant altijd het overzicht hebt welke punten zijn afgehandeld en welke nog moeten worden aangedragen. Je moet wel regelmatig controleren, want... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vanaf mijn eerste contact met Max voelde ik mij direct op mijn gemak. De communicatie verliep voornamelijk digitaal via e-mail, wat erg prettig werkte. Wanneer ik behoefte had aan telefonisch cont... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goed en oprecht contact, snel bereikbaar. Soms binnen een uur al reactie terug op een email. Al met al een goede keuze geweest en blij met het gewenste resultaat. Ook de portal waar Qonsult in wer... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Qonsult B.V. biedt sinds 2020 modern en transparant financieel advies op maat. Jouw situatie is uniek, en wij denken graag met je mee over je hypotheek, beleggingen of verzekeringen. Ons doel: lagere vaste lasten, de aankoop van je droomhuis of het optimaliseren van je financiële positie – altijd helder en begrijpelijk, online en efficiënt.
Bestevaerstraat 67P, 1812 PC, Alkmaar, Niederlande
- 085 401 5280
- info@qonsult.nl
- www.qonsult.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Prima geholpen door Daan Schouten
Prima geholpen door Daan Schouten. Had altijd antwoord op al me vragen en stond altijd klaar. Wel veel via de mail wat beetje on persoonlijk voelt. Ik vindt even bellen wat meer persoonlijker.

Antwort von Qonsult B.V.
Ik werd aan alle kanten geholpen als ik…
Ik werd aan alle kanten geholpen als ik er niet uit kwam. Top.

Kreeg altijd snelle terugkoppeling
Kreeg altijd snelle terugkoppeling, en dat vond ik heel erg fijn.

Antwort von Qonsult B.V.
Super ervaring met Qonsult.
Super ervaring met Qonsult.
Waarbij de hypotheker niks kon doen voor ons ondanks een overwaarde op onze woning lukte dit Qonsult wel. Goede communicatie vanuit hun kant en zodra er nieuwe ontwikkelingen waren kregen wij dat gelijk te horen.
Binnen een aantal weken was alles rond en staat het geld nu in een bouwdepot en kunnen wij gaan starten met onze verbouwing.
Ik zou iedereen Qonsult aanraden 👌
Nogmaals grote dank en een dikke shout-out naar Joey

teleurstellende ervaring met qonsult
Mijn ervaring met Qonsult is helaas zeer teleurstellend verlopen.
Ik heb Qonsult benaderd voor advies over het opnemen van overwaarde uit mijn woning. Vanaf het begin heb ik alle gevraagde informatie verstrekt, waaronder inkomensgegevens, pensioeninformatie en aanvullende documenten. Tijdens het traject zijn meerdere malen aanvullende stukken opgevraagd en beoordeeld.
Uiteindelijk ontstond discussie over de interpretatie van mijn inkomenssituatie en de financieringsmogelijkheden. Hoewel gedurende het traject alternatieve oplossingen werden genoemd, heb ik uiteindelijk geen concreet financieringsvoorstel of offerte ontvangen waarop ik een weloverwogen beslissing kon nemen.
Wat mij vooral heeft teleurgesteld, is de communicatie. Op mijn inhoudelijke vragen kreeg ik naar mijn gevoel weinig concrete antwoorden, terwijl tegelijkertijd herinneringen, incassoberichten en schikkingsvoorstellen werden verstuurd. Ook had ik de indruk dat advies, incasso en geschilafhandeling sterk met elkaar verweven waren.
Om verdere tijd, energie en juridische kosten te voorkomen heb ik het dossier uiteindelijk afgekocht. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in de dienstverlening ernstig geschaad.

Antwort von Qonsult B.V.
Snelle reactie op de aanvraag en de consultant was perfect.
Snelle reactie op de aanvraag en de consultant was zeer vriendelijk en gaf goede raad.

Antwort von Qonsult B.V.
Uitstekende kennis en meedenken van…
Uitstekende kennis en meedenken van Roman Vrasdonk en op alle gestelde vragen een duidelijk antwoord gekregen en de gevraagde doelstelling bereikt.
Alleen jammer dat Yvar met berichten kwam in de nachturen om een en ander te vragen, terwijl we dit al met Roman geregeld hadden. Het automatiseringssysteem moet m.i. dientengevolge aangepast worden en eerst navraag te doen bij de behandelaar voordat er weer een bericht (klakkeloos) verzonden wordt . Het eerste contact was op 24-2-2026 en medio april 2026 was het geregeld. Top

Antwort von Qonsult B.V.
Helder gesprek en voornaamste een…
Helder gesprek en voornaamste een eerlijk gesprek, geen geldklopperij

Antwort von Qonsult B.V.
Robin heeft ons heel goed geholpen…
Robin heeft ons heel goed geholpen vanaf het eerste moment met de hypotheek aanvraag, vertelde ons duidelijk wat er mogelijk was en wat niet. Op die manier hadden wij eigenlijk binnen no time precies de woning gevonden waar we naar op zoek waren!

Antwort von Qonsult B.V.
Ik probeerde een ONLINE tool om…
Ik probeerde een ONLINE tool om overwaarde te berekenen. In plaats daarvan werden al mijn gegevens door gestuurd. Dit soort misleiding is van het hufterige af. Hierop een mail gestuurd dat zij alle gegevens van mij moeten verwijderen, maar helaas 0 op request. Vervolgens kreeg ik ondanks mijn verzoek toch nog mail en niet veel later een telefoontje.
Inmiddels een klacht ingediend bij de juiste instantie hierover.

Antwort von Qonsult B.V.
Jullie heb mij goed geholpen met de…
Jullie heb mij goed geholpen met de aanvraag voor mij hypotheek zowel telefonisch als digitaal.
Ook dat is de offerte getekend e wel zelf heb gebracht werd ik goed ontvangen en geholpen.
MVG
Mevr. T.W. Teerenstra-Kalsbeek

Antwort von Qonsult B.V.
Excellent and professional financial support.
Excellent financial support and services by Qonsult in two different mortgage requests.
Arno K demonstrated his professional consulting approach, with the right adequate advices on a friendly but also on a persistent way, like it should be.
I do recommend them.

Antwort von Qonsult B.V.
Wij vonden het een hele fijne…
Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Arno en alles verliep soepel. Hij heeft in principe alles voor ons geregeld en vertelde alles heel helder. Al met al, een prima ervaring! Jullie zijn top bedankt
Voor jullie inzet met vriendelijke groeten fam Boshuizen

Antwort von Qonsult B.V.
Ben heel goed geholpen tot nu toe.
Ben heel goed geholpen tot nu toe.
Was een prettige ervaring.

Antwort von Qonsult B.V.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.