Q8 Storegade i Esbjerg - Har fjernet skiltet som lyder >højt musik ikke er tilladt< på deres vaske pladser HVORFOR ? < Det er ikke alle som synes det er behageligt med det physiske tortur fr... Mehr ansehen
Nets var nede — fair nok. Men at true med politi over 5 kr., fordi jeg havde spist noget af en vare, jeg stod klar til at betale for, er helt absurd. Medarbejderen var ekstremt aggressiv og stres... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sødeste ældre herre som jeg fik en fantastisk service af i jeres butik på Frederiksborgvej - Hørsholm. Han fik virkelig spredt godt humør omkring sig, og var utrolig hjælpsom. De andre medarbejder jeg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte nogle pølsehorn ved Vestre Landevej 78 i Varde, hende som arbejdede der brugte intet til at tage maden med (ingen tang eller handsker), bare sine beskidte fingre som hun havde lige brugt på kass... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Q8 har 109 servicestationer i Danmark, som alle er klar til at hurtigt og smidigt hjælpe dig videre imod din destination et sted i Danmark. Hos Q8 tilbyder vi alt du behøver til et stop på farten. Vi har bl.a. lækre frisksmurte sandwiches til at stille sulten, kolde drikke til tørsten og lidt sødt til den søde tand. Vi er også stolte ovre at kunne tilbyde en fantastisk kaffeoplevelse med vores Starbucks on the go maskiner, hvor du kan få din Starbucks kaffe helt som du ønsker det. Vi har også alt det nødvendige til bilen når du er på farten. Udover at tanke bilen op, kan du f.eks. også finde nye vinduesviskere, nye pærer til billygterne og olie til motoren. Hvis det driller med at checke olie eller skifte vinduesviskere, så tilbyder vi Servicehjælp den 1. torsdag i hver måned, hvor vores dygtige medarbejdere gratis hjælper dig med at skifte vinduesviskerne eller checke olien. Hos Q8 forstår vi hvordan det er at være på farten, og vi står altid klar med et smil og god service til at hjælpe dig videre på farten, for hos Q8 er hver dag en rejse.
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Wipes
Når jeg vasker bil, foretrækker jeg Q8s vaskehaller.
Forleden vaskede og støvsugede jeg min bil på min foretrukne Q8-station i Horsens. Pris: 229,95 kr. for den gode vaske og 10 kr. for støvsugning.
Den dag var tanken så løbet før for de wipes, der følger gratis med ved de dyre vaske, og som koster 10 kr. som tilkøb ved den billige vask. Jeg ved godt, at det er peanuts, men jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor der så ikke går 10 kr. af prisen, når de er inkluderet i det produkt, man køber, uden at man får dem.
Skrev til kundeservice og fik svaret, at I ikke kan styre bilvask priserne udefra lagerbeholdning af wipes, men måske kan I så på jeres kasseapperat have en tast til den dyre vask uden wipes, så man ikke betaler 10 kr. for noget, man ikke får?

Benzin
Vi har gennem 30 år udelukkende tanket vores to biler og havetraktor hos q8.
Har nok misset to betalinger til tiden i al den tid.På trods heraf,blev kortet lukket og oveni fulgte en bøde!
Det er da ikke fair behandling af særdeles trofaste kunder.
Så nu ser vi på alternativer.

Udskrivning af kvittering.
Udskrivning af kvittering.
Jeg tanker normalt på Q8 i 8520 Lystrup, 2-3 gange om ugen.
Ofte, cirka halvdel af gangene, udskriver automaten ikke kvittering selvom jeg har valgt det før jeg påbegyndte tankning og jeg skal bruge en kvittering.
Jeg ved godt at jeg kan gå ind og få personalet til at udskrive en, men jeg har ikke vælgt en automat stander, for så at stå i kø for at få en kvittering.

Antwort von Q8 Danmark A/S
Kunne man give 0 fik i det ville ha en…
Kunne man give 0 fik i det ville ha en sandwich omkring kl 18 spurte om de kunne lave en frisk da dem de havde havde lagt der siden kl 8 om morgen det kunne man ikke men sælge noget der er 10 timer gammel og hvor osten er helt stiv kan man godt det er sku en ommer

Antwort von Q8 Danmark A/S
Nej tak til vaskehal på Q8 - Folehaven!
Har gennem en periode på knap to år haft Q8 vaskeabonnement hvilket faldt på Q8, da Q8 Folehaven i Valby ligger tættest på min bopæl.
Jeg har et vaskeabonnement til kr. 199,- per måned og har vasket cirka 2 gange per måned.
Tæt på hver gang jeg har kørt bilen i vaskehal har der været udfordringer. Oftest fordi kamera på vaskehal ikke vil scanne nummerplade, men også tilfælde hvor den ikke vil starte, mangler sæbe og bilen ikke bliver ren.
Meget ofte har jeg måtte ringe til kundeservice, som har stillet igennem til hvad der virker til at være til en, der har vagten og har genstartet systemet. Alt i alt fint, men det medfører at det langt fra bliver en gnidningsfri og smooth oplevelse.
Senest oplevede jeg igen det samme. Den ville ikke scanne min nummerplade. Jeg ringer til kundeservice som fortæller mig, at mit abonnement er lukket da de igennem en måned, hver dag, har forsøgt at træffe betalingen fra mit kort. Det virker besynderligt at man ikke bliver kontaktet når betaling fejler?
Jeg kommer i tanke om, at jeg har haft mistet det kreditkort, som abonnementet har været tilmeldt. Jeg spørger hvorfor de dog i alverden ikke har givet mig besked. Hvortil jeg får at vide at de har lavet en ny app og, at det gør de ikke.
Jeg nævner, at jeg sammenholdt med alle de udfordringer der har været i netop denne vaskehal, ikke finder det som super god kundeservice, bare at lukke et abonnement uden varsel og, at det måske er tid til at prøve noget andet så.
Svaret bliver så meget direkte, “hvis der ikke er andet jeg kan hjælpe med, så må du have en god dag”.
Ikke en eneste anerkendelse fra Q8, ikke et eneste forsøg på at fastholde mig som kunde. Ikke en eneste kommentar eller indikation på beklagelse over de udfordringer der har været.
Det er en ommer Q8 og I har muligvis andre stationer der fungerer bedre end denne i Valby, men få nu styr på tingene.
Så efter knap et par år med en efterhånden anstrengt tålmodighed, må mit råd til potentielle kunder, til netop denne Q8 vaskehal på Folehaven i Valby være - hold jer langt væk og læg jeres penge et andet sted.
Bilen bliver ikke ordentlig ren, der er meget meget ofte tekniske udfordringer med vaskehallen, og service eller mangel på samme, halter i den grad.

Muggen sandwich hos Q8 Frøslev
Q8 Frøslev: købte en sandwich som ved åbning viste sig at være muggen. Ekspedienten kaldte det ‘fugt’ og ville ikke bytte den. Udløbsdatoen var på dagen. Hjemme hos mig ryger brød med sådanne fugtpletter ud.

klage over Q8 medarbejder i Amagerbrogade krænkende adfærd
Det Her er min klage>>>>. Q8 Amagerbrogade
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte hen. I dag kom jeg ca. 17:30 på Q8 tankstation på Amagerbrogade og jeres kvindelig medarbejde komme ud af kontoret.
Jeg spørger pænt om I har en ledig traile. Hun begyndte, at sige, at hun allerede var igang med systemet, og kunne muligvis ikke booke en trailer. Jeg siger, du kan få mit nummer her. Hun printe et papir ud og smide den på desken, jeg skriver mit nummer og hun går på kontoret, og kommer ud efter ca. 10 sekunder, og siger, at trailerne er booket kl 18:00. Jeg siger Øv, og spørge om hun kender andre Q8 som har trailer, og så siger hun muligvis ved Øresundsvej.
Halvanden time efter, køre jeg samme vej, på vej hjem, og der så jeg 2 trailer med gitter og en lukket trailer, står der stadigvæk. Jeg går ind og spørger, om de ikke er blevet hentet, de trailere. Så hun begyndte, at tale grimt og hele hendes kropssprog og mimik som direkte nedladende og krænkende. Jeg siger til hende hvis de ikke er blevet hentet, så skulle man kunne booke dem. Så sagde hun noget i den retning, ” du vil ikke høre på mig, og du kunne ikke forstå hvad jeg sagde tidligere, mens hun gik hen mod kontoret”. Alt det her Kan I som Q8 se på jeres overvågning. Jeg sagde” nej, nej, ved du hvad, tal ordentlig og tal pænt til mig, det gider jeg ikke finde mig, at du taler sådan til mig, du har sagt, at trailerne var booket kl 18:00 og skulle afhentes” men jeg fik ikke lov til, at sige noget, fordi hun havde travlt med, at afbryde mig, med hendes fuldstændig nedladende krænkende adfærd.
Jeg siger så til hende, ” Jeg vil klage over dig og din opførsel, jeg er en kunde som kommer og spørger stille og roligt”, men hun afbryder igen”. Og Jeg siger så” Jeg gider ikke snakke med dig”, Og mens jeg går, så siger hun” Fint, kom, du skal nok få din trailer” og det siger hun flere gange, mens jeg går ud af butikken og hun følger faktisk efter mig og det kan I også se på overvågning. Andre kunder spurgte, om hvad der var sket, mens jeg sad i bilen sammen med min søn”. Bagefter kontaktet jeg kundeservice og talt med en som vist hedder A . Og forklarede hende alt og bedt hende faktisk om, at skrive det ned i jeres interne system som note, det var ca. kl 1930.til 19:44. dagsdato.
Jeg har i de sidste 20 år har handlet præcis på denne tankstation og har aldrig oplevet noget lignende, tværtimod kun søde, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Men det her, det går over min grænse. Hvis hun er træt af sit arbejde, så må hun finde et andet arbejde, som ikke har direkte kontakt med kunder. Smilet og venlige stemme og imødekommenhed er en alfa omega faktor for en kundekontakt, og som gør, at de kunder glæde sig til, at komme tilbage igen samme sted. Det kalder man, at være serviceminded. Og her er hun desværre ikke bestået. I de 16 år jeg har arbejdet som freelance tolk i rigspolitiet har jeg aldrig oplevet noget lignende og jeg har mødet lidt af hvert. Jeg håber, med dette brev, at I kan give hende noget kursus i hvordan man skal kommunikere med andre, og at vise respekt for kunden, er en vigtig del i denne branche.
Det her er Jeres butikkes ansvarlig repons til >>>>
"Hej
Jeg kan forstå du har været forbi stationen i går Søndag d. 01-09-2024 omkring klokken 17.30
Jeg er ked af den oplevelse du har haft. Der er selvfølgelig ikke acceptabel.
Jeg har haft taget en snak med min medarbejder omkring hele episoden.
Jeg kan dog informere at der ikke var nogle trailer ledige i går aftes da den ene gittertrailer var ude af drift på grund af manglende service og den anden var booket, dog kom den kunde aldrig efter sin trailer. Vi er dog nødsaget til at have den i deres navn indtil reservation udløber da vi ikke kunne få fat på kunden.
En fordel for dig selv kunne være at booke trailer via vores hjemmeside eller vores app. Da du så sikre dig at vi har en til dig."
Mit svar:
Det er mig der er kunden og jeg arbejder ikke for hende, hun skal simpelthen tale pænt til folk og svare eventuelt på vores spørgsmål som kunderne kommer med, også hvis en kunde undrer sig, men hun så ud som om hun var træt af sit job og hun talte grimt og havde travlt med at afbryde folk, det var det jeg syntes det var fuldstændig grotesk. Som jeg har skrevet i min klage at jeg har handlet i den her butik i ca. 20 år
Men din sidste medarbejder fra i går hun var fuldstændig ubehøvlet og jeg vil aldrig nogensinde sætte min fod på denne her tankstation igen.
Jeg vil skrive min oplevelser på Trustpilot og på de sociale medier om det her, det er ikke acceptabel.
Min største svaghed her i livet er, at når folk
derespekterer og taler grimt til hinanden. Og jeg har nul tolerance for det. Se nu Jeres trustpilot andmedelse det ser sq ikke godt ud. Der må nye ledelse på spil for i kan ikke finde at rådgive og guide Jeres ansatte mht, god kommunikation med kunder
Jeg vil tage fat i jeres driftschef for den områder i Amager og sende min klage til den vedkommende.

Antwort von Q8 Danmark A/S
Fusk med vask selv haller
Jeg skulle vaske min bil, i vask selv, i Hillerød. Og ville prøve hos q8, da det er forholdsvis nyt ift. de andre i byen.
… det skulle jeg ikke have gjort.
Jeg undrer mig over at tiden går så hurtigt (14 min). Som iøvrigt koster 120kr, dyrere end alle andre steder - Når ikke at blive færdig.
Så jeg betaler 40kr ekstra, for at holde øje med timeren på deres maskine. Hver gang jeg har talt til 6 så er der gået 10 sek. der.
Så jeg optager det på min tlf. for at dobbelttjekke om det bare er mig? På videoen er der 2 min og 50 sek tilbage af vasken og når videoen slutter, ender den på 2 min og 2 sek på vasken.
OG min video er 17 sek lang…
Det nævner jeg for kundeservice inden jeg skriver her, hvilket var totalt overflødigt. Ringe service.

Q8 Roskilde Motelvej 28
Desværre en kedelig servicemæssig oplevelse.
Jeg skal have en cola ovre i køleren og der står en gut og fylder op, hvor jeg spørger ham og jeg kan få en cola? Han svarer: “Ja, du kan få alle dem du vil, men de står 3 forskellige andre steder i butikken”
Han er desuden uniform på og havde en træt udstråling.
Om end det ikke er nok, så kunne jeg godt tænke mig et smurt rundstykke med ost. Desværre Ingen færdigsmurte rundstykker klar og jeg spørger ekspedienten: ‘’Kan du smøre et rundstykke?’’ Hun svarer med: ‘Ja, hvis jeg ikke har travlt’ og kigger på kunden bag mig.
Hvis man ikke har sans for service, hvad laver man så på en servicestation?
Der var rigeligt med rundstykker, men de ville nok hellere spise dem selv end at sælge dem til mig 😊
Klokken var 11.00

Dårlig service
Jeg bestilte et kebab horn, jeg får et spicy horn. Jeg siger det til kasse damen hun råber af mig “NEJ DU BESTILTE ET SPICY HORN” totalt dårlig service: q8 Espergærde

Antwort von Q8 Danmark A/S
Det er Q8 i Glostrup jeg har et problem…
Det er Q8 i Glostrup jeg har et problem med.
Er normalt fast kunde der køber alt mit benzin der, og er normalt glad for tanken når det virker, men deres kortlæser på standerne er moden til et service, Har problemer næsten hver gang jeg skal bruge mit kreditkort. Nu er jeg gået til konkurrenten og er begyndt at tanke der uden problemer🤗

Antwort von Q8 Danmark A/S
Mandlig ‘kassedame’ med hestehale og undercut
Lettere irriteret arbejde bag skrenken på q8 Vejlevej 355, 6000 Kolding
Nu er det ved at være et par gange det er sket
Den mandlige arbejder med hestehale og undercut er ALTID lettere irreteret og det går desværre ud over kunderne - smækker med lågerne når det snus kunderne ikke er i deres “lille lager” ved smørrebordet
Alt i alt kommer jeg ikke på q8 Vejlevej 355, 6000 Kolding - tror bare jeg holder mig til cirkel k
De kan i det mindste finde ud af tage godt imod deres kunder og hilse pænt goddag når man er betjent

Antwort von Q8 Danmark A/S
Dårlig service medarbejder bruger tid…
Dårlig service medarbejder bruger tid på at lave ting, som at fylde mælk på kaffe maskinen, som hun har hele aften til i stedet for at tage hendes kunder, så hun vælger at vi skal gå i sted for

U spiselig sandwich.
Købte idag d. 29/7-24. 2 stk. Spicy tunsandwich. 54 kr stykket.
Aldrig har jeg fået en så dårlig sandwich.. Den er virkelig ringe, er uspiselig. Brødet er som gummi og tør som saharasørken.

Antwort von Q8 Danmark A/S
God service på servicestation…
Sidder og venter på at komme i vaskehal med min bil. På pladsen kommer en ældre mand, som er meget dårligt gående.
Den unge mand som er på vagt på tankstationen kommer ud da han ser dette. Han hjælper med at få tanket mandens bil, og går ind i butikken med kontanterne fra manden og ud igen med byttepengene.
Det er en fantastisk flot gestus - rigtig service.

Har tilmeldt mig Q8 vis Falck
Har tilmeldt mig Q8 vis Falck. Har d.d. Haft kontakt med kundeservice for lige finde ud ad hvordan med rabat på benzin. Fik at vide kr. 1.70, på listepris, men jeg fik kun ,1,30, som er lig med stander pris. Prøv at informere medarbejderne med hvad man får i rabat? Mvh GG

Antwort von Q8 Danmark A/S
Butikken åbner ikke døren, venter over 15 min. Selvom de har åbent til 23:00.
Jeg var i aftes gået ned med mit barn i barnevogn, og kæreste på en tur på 25 minutter for at hente en aften kage. Da vi ankommer til Q8 i Skanderborg. Ca kl 21:35 (Åben til 23:00) står vi og ringer på… nå der går 2 minutter, stadig ikke som åbner, 5 minutter… 10 minutter… Der kommer ingen og åbner døren. Der lys i forretningen, og bagerbrød fremme og intet er pakket væk, så butikken har stadig været åbent, dog uden bemanding eller personale.
Super træls og latterlig oplevelse, det dur sgu bare ikke. Åbent til 23:00 må vel betyde at man har åbent til 23? selvom man var der 1,5 time før lukke tid.

Man må åbenbart ikke drikke mælk i te hos Q8/Starbucks
En ufed oplevelse at købe te og først efter få at vide at man ikke må få mælk (i nogen form: brik, tør, vegansk mm. Alt ville have virket. Men nej det tillod “Starbucks” ikke at de udleverede😅) Obs Q8: I har alm mælk og vist også havre til salg i køleboksen så måske prioritere kunden + Da vi returnerede den helt nylavede kop te fik min partner ikke engang pengene retur.
PS: har lige smagt de fire rugbrødsboller vi købte samtidig. De er absolut ikke fra i dag, eller opbevaret på en måde jeg ikke engang kan regne ud (obs: jeg spiser ofte Meyers rugbrød og boller)

Q8 Frederikssundsvej
Hapsdog m. Uristet gummibrød, og smagsløg pølse i bacon svøb. Normalt brokker jeg mig ikke, og expedienten var sådan set tlink nok, men når jeg siger at jeg vil have pengene retur eller en ny efter en bid og får et nej, bliver jeg sur. Ikke flere bestillinger her fra........

Gammel træstamme
Q8
Sælger mere end 4 dage gamle træstammer på flere ad deres stationer.
De bliver ikke uskiftet efter 4 dage ( må højst ligge i 4 dage) . Jeg kan se at de erbløde i strukturen.
Jeg har op til flere gange spurgt hvornår træstamme er sat frem, personalet kan ikke svare
Hvis det ikke bliver bragt i orden, tages fat i fødevaresryrelsen

Antwort von Q8 Danmark A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.