Fijn geholpen door Puur Service. Onze Quooker had een goede onderhoudsbeurt nodig en deze is vakkundig opgeknapt en onderhouden door Puur Service. Zeer vriendelijke en nette monteur heeft ons geholpen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vriendelijk, goed, eerlijk, duidelijk, meedenkend en zeer zeker oplossend. Dat is de omschrijving die ik geef aan Puur Service. Onderhoud aan quooker van 5 jaar oud. Nieuw binnenwerk geplaats... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als gecertificeerd partner/specialist van Quooker bieden wij een veelzijdige service, waaronder het verhelpen van alle voorkomende storingen, tot het compleet leveren en monteren van nieuwe systemen. Door de jarenlange kennis en verantwoordelijkheid van het serviceproces binnen Quooker, kunnen wij in optima forma service verlenen aan onze klanten en streven naar een 100% tevredenheid. Door een open communicatie, afspraken na te komen en veel kennis van de producten onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Naast bovenstaande Quooker werkzaamheden helpen wij bedrijven de serviceprcessen te optimaliseren. Voor meer informatie kunt u op onze website een contactformulier invullen en nemen dan vrijblijvend contact met u op.
Kastanjelaan 16 M, 2982 CM, Ridderkerk, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Puur Service BV
Topservice, vakbekwame monteur en alles volgens afspraak.

Antwort von Puur Service BV
Uitstekende service. Helaas hadden wij hen 2x nodig in een korte tijd voor problemen met onze Quooker. Maar beide keren snel en goed geholpen. De 2e keer zelfs een korting op de voorrij kosten uit coulance. Al met al zeer positief en wat ons betreft een aanrader.

Antwort von Puur Service BV
Onderhoud aan quooker van 5 jaar oud. Nieuw binnenwerk geplaatst en klaar. Helaas bleek binnen een half uur lekkage. Bellen en binnen enige tijd werd ik teruggebeld dat er dezelfde dag nog een monteur zou komen. En inderdaad, nogmaals alles nagekeken, alles zat goed aangesloten. Dus toppie. Helaas toch binnen een half uur weer lekkage. Weer bellen, weer heel vriendelijk te woord gestaan, vandaag gaat helaas niet lukken, we komen morgen langs. Prima. En inderdaad, nieuw binnenwerk geplaatst, was defect aangeleverd door quooker, dat kan gebeuren. Ben die middag nogmaals gebeld om excuses te maken voor het ongemak.
Ik zeg topbedrijf, ik zou willen dat iedere werklui die ik in huis haal, op deze manier werkt, communiceert en nakomt wat hij beloofd.
Mevr. Danen Roosendaal

Antwort von Puur Service BV
Goede snelle én nette communicatie met als gevolg een perfecte kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden. Je kan aan alles merken dat dit bedrijf het weet hoe de ouderwetse "Malle-Pietje" service werkt. En dan ook nog plezier uitstralen....werkt aanstekelijk! Veel succes verder!!

Antwort von Puur Service BV
Sinds een aantal dagen hadden wij lekkage aan ons 5 jaar oude Quooker systeem. Dit heb ik gemeld bij Quooker die vervolgens adviseerde om een gecertificeerd Service bedrijf in te schakelen om snel(ler) geholpen te worden. Daarop gebeld met Puur Service waarbij ik keurige uitleg kreeg wat de mogelijkheden waren. De technicus kwam de volgende dag volgens afspraak langs en heeft de lekkage snel verholpen en tevens de overige leidingen en slangen gecontroleerd op lekkage waarbij ik een uitgebreide uitleg kreeg hoe te handelen in zo'n situatie. Wat mij betreft mogen veel service bedrijven een voorbeeld nemen aan deze manier van dienstverlening. Ronduit top !

Antwort von Puur Service BV
We zijn super goed geholpen door Puur Service. We hadden lekkage aan de Quooker en er kon al heel snel een monteur langskomen. Echt top service! Snel, vriendelijk en vakkundig opgelost. Zeker een aanrader!

Antwort von Puur Service BV
Zowel de telefonische als de praktische service is van ouderwets hoog gehalte. Hier word je nog als klant gewaardeerd, wat een verademing. Hier geen automatische telefoniste of ongeïnteresseerde medewerker maar persoonlijk contact. Dit is echt Puur!

Antwort von Puur Service BV
Bij de leverancier van het Quooker systeem geen gehoor gevonden voor mijn acute lekkage probleem.
Die verwees me naar Quooker en kreeg daar met moeite een telefoonnummer er van.
Quooker gebeld en na 40 min aan de telefoon gehangen te hebben en mijn acute lekkage probleem verteld te kreeg ik te horen dat er eind maart tijd voor me was.
Ik nam daar geen genoegen mee en kreeg toen een 06 nummer van iemand die mij kon helpen.
Dat gedaan maar dat hielp ook niet direct ik kon een appje sturen.
Wat nu ? Toen ik dacht wat nu ? ,werd ik gebeld door Edwin die nadat ik mijn probleem had verteld mij de zelfde dag kon helpen.
Ik heb daar gelijk gebruik van gemaakt en kon direct concrete afspraken maken en wachten op de monteur die op het afgesproken tijdstip kwam.
En wat voor monteur een monteur om in te lijsten en die mijn opgelopen ergernis grotendeels goedmaakte.

Antwort von Puur Service BV
Na 9 jaar gaf mijn quooker een storing aan. De volgende dag stond Geoffrey al bij ons op de stoep. Een servicebeurt incl. nieuw binnenwerk werd gemonteerd. Toen Geoffrey weg was bleek de kraan het toch niet naar behoren te werken. Binnen 2 uur werd geconstateerd dat de kraan ook defect was. Een nieuwe kraan werd gemonteerd en de quooker was wederom perfect. Alleen maar lof voor dit bedrijf. Top !! Weten waarover ze praten.

Antwort von Puur Service BV
Deskundige en vriendelijke medewerker die een nieuw binnenwerk in de Quooker geplaatst heeft
Naar volle tevredenheid geholpen.
Peter van Zinnen

Antwort von Puur Service BV
Fantastische service en kundig personeel, zeker aan te raden!

Reparatie en onderhoud Quooker kraan
Planning snel, soepel en vriendelijk.
Erg vriendelijk en kundige monteur.

Antwort von Puur Service BV
Wat een fijne ervaring! Onze Quooker Cube is perfect geïnstalleerd. Het contact was prettig, ze zijn ontzettend vriendelijk en denken echt met je mee. Geen vraag was te veel en alles werd netjes en zorgvuldig afgewerkt.
We genieten elke dag van onze Quooker en zijn heel blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Absoluut 5 sterren waard!

Antwort von Puur Service BV
Wij hadden een lekkage probleem bij onze Quooker. Uiteindelijk bleek de Quooker onjuist te zijn aangesloten door de aannemer die onze keuken 2-3 jaar geleden had afgemonteerd. In overleg hebben wij met de monteur van Puur Service besloten om er gelijk maar een full service beurt van te maken. Quooker was immers al 2-3 jaar oud. De lekkage is verholpen en alles werkt weer naar behoren. Wij zijn zeer tevreden met de geleverde service!

Antwort von Puur Service BV
Na mail contact vermeld dat de quooker geen kokend water meer gaf. Wij wilden dus vragen of er een monteur zou kunnen komen. Ook gaven we aan, dat we een onderhoudsbeurt zouden wensen. Nog zonder dat er een monteur was gekomen kregen wij deze mail:
=================================
Hartelijk dank voor uw duidelijke terugkoppeling!
Helaas geeft u aan dat de kokend water functie niet meer werkt bij uw Fusion kraan, dit geeft aan dat de Helpmodule in uw kraan defect is.
Deze module is verantwoordelijk voor de elektrische verbinding en communicatie tussen de kraan en het reservoir.
Uw kraan is niet modulair opgebouwd, waardoor deze niet servicebaar is. Dit betekent dat de defecte module niet afzonderlijk vervangen kan worden.
Graag bieden wij u daarom een nieuwe kraan aan tegen een gereduceerd tarief. Het betreffende type kraan in RVS kunnen wij u aanbieden voor €650,- in plaats van €750,-.
Voor uw type reservoir is een standaard onderhoudspakket beschikbaar t.w.v. €180,-.
Dit betreft een compleet element met koolstoffilter, slangen, sensoren en verwarmingselement waarna de gehele tank weer up to date is.
Voor het uitvoeren van een dergelijk bezoek brengen wij servicekosten (voorrij- en totale arbeidskosten) in rekening, dit bedraagt €120,-.
Onze excuses voor het vervelende bericht. Wij helpen u uiteraard graag verder om het systeem weer naar behoren te laten functioneren.
Graag vernemen wij of wij een monteur voor u mogen inplannen.
================================
Wij zijn zeer verbaasd dat er zulke hoge bedragen al meteen worden genoemd, nog voordat er überhaupt naar het systeem is gekeken! Wij hebben de Quooker nog amper 3 jaar. We hebben dus besloten om niet op deze offerte in te gaan, we vinden het geldklopperij, aangezien men op voorhand al met zulke bedragen komt.

Antwort von Puur Service BV
Ik heb nog nooit een review geschreven, maar deze is dan de eerste. Puur Service is naar onze beleving nog eens echte Service met een man Geoffrey genaamd die zijn vak en vakkennis op de juiste plek heeft zitten. Hij heeft onze Quooker van 14 jaar oud weer helemaal tip top in orde gemaakt. Dank hiervoor. Edwin ook dank voor je prettige email communicatie. Houd het Puur samen met zo'n fijne Service

Antwort von Puur Service BV
Voor het eerst kennis gemaakt met puur service en wij zijn aangenaam verrast door de snelle reacties op vragen etc.
Tevens is het heel professioneel dat behoudens het probleem met de quookerkraan ook de overige onderdelen, zoals aansluitingen etc. meegenomen worden in de reparatie afspraak en worden verholpen.
Een sympathieke monteur met verstand van zaken.
Puur service gelijk opgenomen in het adressen bestand, klasse.

Antwort von Puur Service BV
Wij hebben Puur Service eerst ingeschakeld voor een loszittende kraan. Tijdens dat bezoek constateerde de monteur vocht onder de gootsteen en adviseerde hij ons dit in de gaten te houden.
In de periode daarna werd de lekkage erger. Daarom hebben wij Puur Service opnieuw gevraagd om het probleem te onderzoeken en te repareren. Na inspectie gaf de monteur aan dat er volgens hem geen probleem met het Quooker-systeem was en er is toen niets gerepareerd. Het zou om een verstopping in de afvoer gaan en mij werd geadviseerd een loodgieter in te schakelen.
Diezelfde avond lag er opnieuw water onder de gootsteen. Aangezien er opnieuw vocht uit het Quooker-systeem liep hebben wij een andere, erkende Quooker-monteur om een second opinion gevraagd. Deze constateerde direct een defect aan het Quooker-systeem en heeft dit gerepareerd. Daarna was de lekkage verholpen.
Voor de inspectie van Puur Service hebben wij €80 betaald, terwijl het probleem niet was opgelost. Toen ik hierover contact opnam, verliep het telefoongesprek voor mij niet prettig.
Op basis van onze ervaring was de diagnose van Puur Service in ons geval niet juist.

Antwort von Puur Service BV
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.