Bestilte en thera-band flexbar sent om aftenen tirsdag. Den blev afsendt onsdag og torsdag kunne jeg allerede hente den i nærmeste pakkeshop. Der fulgte også brochurer med foreslåede øvelser med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
A bad surprise on my computer this afternoon. The resulting service was smooth and expert, however, the tech was very hard to understand and I was made to feel like I had to give a "glowing" review or... Mehr ansehen
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser på Trustpilot, men efter den virkelig gode oplevelse hos PROcare, er det hele besvært værd. Jeg havde lavet en fejl i min bestilling og ved telefonisk ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg modtog allerede de bestilte varer dagen efter, og til en væsentlig bedre pris end andre steder jeg kunne finde på nettet. Super overskuelig hjemmeside med mange spændende træningsprodukter,... Mehr ansehen
Tjærebyvej 61, 4000, Roskilde, Dänemark
Procare ringede for at følge op på en ordre, da én af varerne ikke var på lager. De refunderede varen, og sendte to gratis prøver på et tilsvarende produkt med.
Super kundeservice!
Jeg havde lavet en fejl i min bestilling og ved telefonisk kontakt fik jeg fat i den sødeste og mest behjælpelige person - Tim, tror jeg han hed. Super venlig og fik løst mit problem vupti. Leveringen var også super hurtig og pakken kom i den fineste stand
Jeg er virkelig glad for oplevelsen, da det er sjældent at man finder 'terapi'varer til gode priser og en virkelig god og personlig kundesupport ;)
10/10 herfra :)

Antwort von PROcare ApS
Pro Cars bød en god, og fair pris for vores gamle Golf,
og det betød at vi slog til på en nyere perfekt/ lækker
E-Golf...!! Vi er super glade ved hele oplevelsen..!
Tak til Jannik for god behandling..!!
Mvh Martin og Marianne
Super fin kundekontakt samt hurtig og problemfri levering.
Har haft problemer på det seneste med min yngste, der fik tendens til at ødelægge sine briller. Købte nogle ting han nemt kan have med i tasken, hvor jeg i samarbejde med Michael ved Procare fik lagt en rigtig fin personlig seddel med i kassen til min yngste.
Indtil videre har det virket perfekt, og min yngste har sågar fortalt hans skole om den fine seddel til ham.
Mange tak for god service Michael!

Antwort von PROcare ApS
Fik som lovet min bestilling allerede dagen efter og elastikkerne ser ud som lovet. Havde et enkelt spørgsmål i forbindelse med bestillingen og fik svar efter få minutter på mail. Kan anbefales!
Hurtig levering fik det dagen efter. Sikke en god service. Gode priser. Kunne ikke finde det billigere.
En hjemmesider der kan anbefales hvis du har brug for hjælpemidler.
God kvalitet og kundeservice:
Jeg købte nogle træningsmåtter, som jeg siden hen har været rigtig glad for - og kvaliteten er i top. Inden mit køb har Michael især været rigtig sød og professionel i at hjælpe mig. Tak for det! Hvis jeg kunne give 6 stjerne ville jeg gøre det 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg har lige fået min pakke ind ad døren, bestående af et: bite & sting kit, til at suge arvæv, desværre var det ene hoved revnet 😞 jeg ringede til kundeservice med det samme, og fik den bedste service af en virkelig rar mand😎 Han fixede det med det samme, så det blev en rigtig behagelig oplevelse ved Procare🎉🎉
Min Fiskars saks var desværre gået i stykker efter 4 måneder. Jeg skrev til Procare og fik svar omgående. Jeg vedlagde selvfølgelig et billede af saksen og samtidig faktura nr. den var købt på. Modtager en ny saks i løbet af kort tid. Det er rigtig god service. Der handler jeg igen.
Super overskuelig hjemmeside med mange spændende træningsprodukter, fra alle de kendte brands.
Kommer klart tilbage næste gang, jeg står og skal bruge flere 45m ruller TheraBand træningselastik, eller andet nyt udstyr.
Klart anbefales 👍
Fik hvis jeg bestilte. Til en god pris og hurtig levering.
Fik min pakke allerede dagen efter bestilling.. Alt i alt en god oplevelse
En måned efter bestilling er varen endnu ikke modtaget, ved telefonisk henvendelse fik jeg besked om at de ville vende tilbage hurtigst muligt, det gjorde de aldrig.

Antwort von PROcare ApS
Der fulgte også brochurer med foreslåede øvelser med til produktet, hvilket var en fin overraskelse.
Hvis jeg skal komme med et enkelt forslag til forbedring, så ville det være at give kunden besked, når ordren er afsendt samt at fremsende faktura pr. mail. Jeg fik kun en enkelt mail fra PROcare, og det var bestillingsbekræftelsen.

Antwort von PROcare ApS
Købte en vare, som jeg mistænkte for at have en lille fabriksfejl. Fik den returneret, og pengene retur, selvom jeg gjorde det klart for dem i min korrespondance at jeg gerne ville have varen, såfremt de vurderer at det var en normal forandring på alle lignende varer, og at der ikke egentlig er tale om en defekt. Jeg ringer for at snakke med dem om dette, og får at vide i telefonen af en utålmodig kvinde at jeg skal ud og købe produktet fra et andet sted. Efter hver sætning er hun lige ved at lægge på ("Kan du have det godt", "tak og hej hej", etc), og man kan mærke hun på ingen måde gider at snakke med mig.
Ekstremt uhøflige, og på en næsten direkte måde får jeg at vide at jeg ikke skal handle på deres hjemmeside mere. Jeg køber den præcis samme vare et andet sted fra, og den er fuldstændigt fri for skavanker.
Så vi har en virksomhed der ikke sælger ordentlige varer, men vigtigere, er sindssygt uhøflige og de har fortjent absolut intet end at gå konkurs.

Antwort von PROcare ApS
Jeg havde ventet nogle dage på min gribetang, som er nærmest uundværlig. Jeg ringede i går og rykkede og fik at vide at de pt var udsolgt. Men de havde fået en retur, så den blev sendt til mig. Og jeg har allerede fået den. Det var hurtig ekspedition.
Shoppen indeholder misledende billeder og misledende tekst
ordre 11601494
Der er styr på tingene her. Der stod forventet levering på deres lager d.7 og de blev afsendt med det samme da deres lager status blev updateret og jeg havde pakken 4 dage efter. Skulle sendes til firma adresse og ingen levering i weekenden som det er med firma levering.
God kundeservice der var klar med den info jeg skulle bruge inden for et par sekunder. Han kunne huske mit navn og hvad jeg havde bestilt inden den blev slået op.
Tak :)
Jeg har endnu ikke modtaget mine varer eller fået svar på min henvendelse af hvor de bliver af? Håber på respons snart!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.