Ombytning af pumpe
Købte sugekopper til behandling, hvor pumpen stoppede med at virke effektiv. Denne bliver ombyttet af Chiroform. Hurtigt og effektiv håndteret af Thomas. Tak for god service.
Chiroform er branchens totalleverandør til læger, kiropraktorer, fysioterapeuter, hospitaler, institutioner, træningscentre m.v. Med mere end 20 års erfaring er Chiroform et naturligt valg som leverandør.
Tingvej 6 , 2. sal., 8800, Viborg
Jeg bestilte et massage apperat der desværre var defekt. Men kundeservice svarede på min emails lyn hurtigt og til sammen fik vi prøvet nogle ting af, som desværre ikke virkede - MEN Chiroform sendte straks et NYT produkt. Super god og hurtig kundeservice.
Har slidt min gamle Chiroform pude op, og skulle så købe en ny i samme størrelse. Puden var nu blevet ændret i materiale og størrelses angivelse, og udfra min str. "LOW" blev jeg (af Chiroform!) Rådgivet til at købe str. "Small". Den viste sig at være for stor, og jeg skulle have den byttet. Men så skal man selv betale fragten begge veje - ikke kun returneringen.
Til tidlige købere af Chiroform, kan jeg i øvrigt oplyse, at materialet nu ændret til noget, der er MEGA varmt.
Dette firma skriver konsekvent dit password på fakturaen, og fatter tilsyneladende ikke, at dette er et stort problem.
Bestilte et par ting fra deres webshop for 7 dage siden. Har ikke hørt fra dem siden, men regner da med, at tingene kommer snart.
Stor var min forbløffelse i dag, da jeg så på min bankkonto, at betalingen var gennemført for 5 dage siden - UDEN at ordren er afsendt, eller at jeg har fået besked om, hvornår ordren leveres!
Nærlæste fakturaen "det med småt" - og så at Chiroform.dk opkræver betaling FORUD, hvis man handler som privatkunde! Kun registrerede kunder (dvs. professionelle behandlere) kan få 8 dage netto, og dér skal man oprette en konto hos Chiroform.dk.
PAS PÅ DEM - de er sikkert i orden, men de følger ikke god skik for nethandel!
Opdatering: Jeg modtog varerne efter en uge, og de er i orden. Det hjalp ikke at Post Danmark sløsede med at sende pakkeanmeldelsen til mig, men reelt brugte Chiroform (eller Post Danmark) 4 arbejdsdage på at sende en pakke fra Jylland til København: Mandag hævede de pengene og torsdag kom pakkeposten (forgæves). De kunne i det mindste have sendt en bekræftelsesmail på at pakken var afsendt - evt. med en track&trace..
Gode produkter, hurtig levering. Intet at beklage:)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.