siete fantastici
siete fantastici, anche se non so chi siete
grazie di tutto, vi voglio bene, vi mando un centesimo per finta
Wij hebben één doel: jouw printmogelijkheden én die van jouw klanten vergroten. Met Probo haal je een printprofessional in huis. Kom kennis maken!
9103, Dokkum, Niederlande
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
siete fantastici, anche se non so chi siete
grazie di tutto, vi voglio bene, vi mando un centesimo per finta
Ik heb jarenlang met plezier zaken gedaan met Probo en was altijd tevreden zolang alles goed ging. Helaas merkte ik pas hoe het écht zit op het moment dat er iets misgaat. Zodra je contact zoekt om een probleem op te lossen, wordt er weinig meegedacht en vooral naar de klant gewezen.
In mijn geval werd eerst gezegd dat het normaal is dat een bannerdoek niet helemaal scherp is, later lag het ineens aan het aangeleverde bestand. Het verhaal veranderde meerdere keren, zonder dat er echt gezocht werd naar een oplossing.
Daarbij werd ik vervolgens overladen met e-mails en sms’jes over een openstaande factuur, terwijl ik nog in gesprek was over de kwestie. Dat voelt niet klantvriendelijk en geeft het idee dat het oplossen van een probleem minder belangrijk is dan het innen van de betaling.
Na jaren klant te zijn geweest, vind ik het teleurstellend dat er zo weinig bereidheid is om samen tot een oplossing te komen zodra er iets misloopt. Voor mij heeft dit het vertrouwen in Probo helaas flink geschaad.

Antwort von Probo
Niet aan te raden – Slechte ervaring met Probo Sign B.V.
Ik heb meerdere keren besteld bij Probo Sign B.V. en elke keer was het hetzelfde probleem: verkeerde maten, kleuren en zelfs een spandoek dat na slechts een jaar vervaagd was. De afdrukken zijn zo slecht dat het zwart nu grijs is, wat absoluut niet voldoet aan de verwachtingen.
Daarnaast is het personeel verre van vriendelijk en klantgericht. Als je probeert een probleem aan te kaarten, krijg je weinig tot geen medewerking.
Na deze teleurstellende ervaring ben ik overgestapt naar een andere leverancier, Piet Hoevenaars, die topkwaliteit levert en wel goed met klanten omgaat. Ik ben niet de enige die negatieve ervaringen heeft met Probo Sign B.V., want ik kom veel recensies tegen die dezelfde problemen beschrijven.
Al met al zou ik Probo Sign B.V. aan niemand aanbevelen.
Ook ik ben ontevreden, na jaren klant te zijn (en al jaren ontevreden).
Zij leveren bijna altijd stukken goedkoper dan andere bedrijven. Kwaliteitscontrole is er niet. Zeker 70% van mijn orders moet opnieuw gemaakt worden.
Opeens zijn ze over gegaan op andere inkt, waardoor je een gigantisch kleurverschil krijgt met vorige leveringen. Dat is het risico voor de klant uiteraard, bestel het maar opnieuw.
Doek met ringen besteld, ringen scheef erin. Hele order opnieuw.
Ik bestel dibond in de beste kwaliteit (daar betaal je ook voor), krijg ik de goedkoopste kwaliteit. Order wederom opnieuw.
Helft van de bestelling mist, ik moet zelf om een oplossing vragen. Ze doen vervolgens alsof het een stukje service is dat ze het opnieuw opsturen.
Het is dat ik op dit moment geen ander adres heb, maar ik ga er bij iedere bestelling vanuit dat het weer niet klopt of fout gemaakt is.
Klachten worden niet serieus genomen
Ik heb al twee keer een klacht ingediend, maar er wordt op een lichtzinnige manier mee omgegaan. De eerste klacht ging over de snijmarges, die veel te groot waren. Hierbij voelde ik me niet serieus genomen, en de klacht werd ook niet adequaat afgehandeld. De reactie was simpelweg: "Zo is het nu eenmaal, zoek het zelf maar uit." Er werd geen advies gegeven over welk product beter geschikt zou zijn voor mijn toepassing. Inmiddels heb ik zelf ontdekt dat een andere manier van stickers bestellen betere marges oplevert.
Mijn meest recente klacht betreft een doos stickers. Deze waren gebundeld per 100, maar het vervoer was zo slecht dat de helft van de bundels los was geraakt en alles door elkaar lag. Dit heeft ons drie uur gekost om de stickers te sorteren en weer bij elkaar te krijgen. De reactie van de klantenservice was simpelweg: "Dan moet je maar een andere verpakking kiezen." Helaas was dat bij deze specifieke bedrukking niet mogelijk. Ik had ook al twee keer gebeld met de klantenservice om te vragen of het mogelijk was de stickers per 100 stuks te bestellen, zodat ze beter verpakt zouden zijn. Dit was echter geen optie, omdat de winkelwagen vastliep.
Ik vind dat het niet mijn verantwoordelijkheid is hoe de producten worden afgeleverd; dat ligt bij de vervoerder. Maar ik mag wel verwachten dat de stickers per soort geleverd worden en niet door elkaar liggen. Zie de foto's voor bewijs.
Het feit dat ik deze review schrijf, geeft aan dat ik veel geef om Probo, maar ik vind de klantenservice echt ondermaats. Ik hoop dat deze review kan bijdragen aan verbetering van de klantenservice.
top bedrijf doeken besteld was beschadigd gelijk vervangende doeken en zeer behulpzaam!
Bedankt Pascal en Diederik top service helemaal blij
Geprinte lichtbakplaten besteld, na een half jaar begint de print te blaren en laat de print langs de randen los. Klacht ingediend met foto's. Volgens Probo hebben ze hier niet eerder klachten over gehad, maar ja 1 moet de eerste zijn. Dus gaan we geen garantie bieden. Zeer teleurstellend
be careful with putting large money into it. They are not regulated and if it goes bankrupt tomorrow or runs away with your money, nothing you can do. They do not have grievance redress mechanisms and investments are settled at the whims of their team. I once pointed out a mistake in their settlement and they refused to make updates, resulting in a loss of money
They are not really serious about customers. After exchanging couple emails suddenly they lost interest without any explanation.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.