Ikke det mest intuitive system, men det har for det meste virket for mig som bruger. Til gengæld sød, imødekommende og hjælpsom support, når man har brug for det.
Som bestyrelsesmedlem er det et elendigt system, desværre bruger vores administrator Newsec det. F eks at søge en beboer med en kendt adresse i en lejlighed i vores ejendom med flere etage skal... Mehr ansehen
Det er ikke et brugervenligt system. Fx er det ikke muligt at svare alene til afsender af en besked. Det betyder, at vi lige har oplevet 240 beskeder og 240 notifikationer, hvor vi havde kunne... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ProBo samler al kommunikation og information om din ejendom på én GDPR-sikker platform. ProBo er rollestyret så uanset om du er bestyrelsesmedlem, andelshaver, ejer, lejer, vicevært, revisor, administrator eller har en helt anden rolle, har du adgang til præcis den information og de værktøjer du har brug for og ret til. Mere end 175.000 brugere i 5.500 ejendomme benytter i dag ProBo til bl.a. sikker e-mail, dokumentdeling, bilagsgodkendelse, økonomisk overblik, generalforsamlinger inkl. afstemning og video, booking, ID-legitimering og digitale underskrifter.
Lautrupvang 24, 2750, Ballerup, Dänemark
- 71992655
- support@prosedo.dk
- probo.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke det mest intuitive system
Ubrugeligt "system"
Ubrugeligt "system". Jeg er målløs over hvor elendigt Probo er i alle aspekter. At kalde det et system er en overdrivelse og det er ude over min forståelse at man kan sidde i EG og tænke "det her - det fungerer fint". Smid det i skraldespanden og start forfra - gerne med de behov vi har i foreningsbestyrelser. Det sekund jeg kan få overbevist vores administration om at lade os prøve noget andet slår jeg til.
Dårlig selskap!! Sparepengene mine ville vært borte hvis det ikke var for at teamet som er skrevet i biobildet mitt hjalp meg med å få tilbakebetalt 30 000 euro som jeg investerte.
Probo.dk – en frustrerende oplevelse
Vi er som bestyrelse tvunget til at bruge Probo.dk, men oplever platformen som frustrerende og ineffektiv i det daglige arbejde. Systemet virker forældet, tungt og skaber mere forvirring end overblik.
Vores erfaringer med Probo:
• Kommunikation:
Indbakken drukner i beskeder og notifikationer. Det er svært at overskue, hvad der er vigtigt. Der mangler mulighed for at svare direkte og selektivt.
• Brugervenlighed:
Pop-up vinduer gør platformen næsten ubrugelig på mobil – hvilket de fleste bruger. Navigationen er rodet og ulogisk.
• Funktionelle mangler:
Ingen autosvar, videresendelse eller styring af stemmeberettigede i afstemninger. Enkelte funktioner virker ikke, og andre er besværlige at bruge.
• Performance:
Langsomt system, især ved upload og søgning i dokumenter. Arkivet er svært at gennemskue, og sms-funktioner fungerer dårligt.
• Kundeservice:
Support svarer sjældent med konkrete løsninger. Når vi endelig får kontakt, er det ofte uden forståelse for problemet. Feedback tages ikke til efterretning.
Konklusion:
Probo.dk gør ikke bestyrelsesarbejdet lettere – tværtimod. Det føles som en teknisk barriere frem for en hjælp. Vi ville ønske, vi kunne vælge en anden platform.
Elendigt system for bestyrelsen
Vi er tvunget til at bruge ProBo af Newsec. Det skaber intet overblik. Dokumenter skal konstant downloades for at åbne. Supporten er ikke behjælpelig med at rette op på fejl på bruger.
Har nu også i 2 år bedt om et blive navngivet forperson da jeg ikke er en mand og det står i vores vedtægter at vi har en forperson. Det er gammeldags og de er ligeglade. Det er så tungt at bruge systemet.
sløvt, gammeldags system, hvor det meste skal downloades på eget pc !
probo er et forældet system, som ikke hjæper på at skaffe overblik over dokumenterne.
næsten alle dokumenter skal dowloades på eget pc, hvor man bagefter ofte selv skal navngive dokumentet påny.
systemet virker mere som et kæmpe røgslør, der ikke befordrer den nødvendige transparens, og udgør et sikkerhedsrisiko med de mange dokumenter der skal downloades på eget pc/laptop.
Min kode er korrekt MEN probo siger den…
Min kode er korrekt MEN probo siger den er forkert.
Nulstil adgangskode Man må ikke bruge noget der liner så jeg lavede en HELT anden kode MEN 4 bogstaver og 4 tal og alligevel dur den ikke
2 stjerner til jer er for meget
Tag jer sammen
Som bestyrelsesmedlem er det et…
skal man bruge både komma og punktum og den rigtige afstand.
Hvis man har en leverandør som vi bruger meget og ønsker at finde en specifik faktura udfra et faktura nr. er den eneste mulighed at åbne PDF filer indtil man finder den rigtige faktura.
Gå tilbage til start menyn er også dårligt udtænkt.
Man skal lige være opmærksom på
Man skal lige være opmærksom på, at ProBo deler adresse på gooogle, på medlemmer der sidder bestyrelser. 6-7 gange har jeg spurgt om de tjekker adressebeskyttelse på opslået navne. Spurgt om sammentykke til deling af min adr INTET svar fra 3 forskellige personer, de er glatte som en ål. Yderst dårlig håndtering af private oplysninger. Vil kun tildele en enkelt tak på en stjerne, hvis det var muligt.
Siden 27-11-24 har formand i BS bedt om at adresser fjernes, der handles bare ikke i den “bolchefabrik”
Fint med økonomistyringen men…
Fint med økonomistyringen men mailsystemer fungere ikke ret godt, svært af finde rundt i mails og mailadresse bliver den del udviklet vil det været et stort plus
Er probo.dk en legitim hjemmeside
Er probo.dk en legitim hjemmeside? Jeg har lige aktiveret mig selv som en ny registreret bruger. Jeg troede, det var administrationssiden for min andelsbolig. Jeg er bange for, at det er en svindel hjemmeside. Jeg håber, det er legitimt, og at de ikke kan få adgang til mine private og følsomme oplysninger, især vedrørende min bolig.
Det er ikke et brugervenligt system
Det er ikke et brugervenligt system. Fx er det ikke muligt at svare alene til afsender af en besked. Det betyder, at vi lige har oplevet 240 beskeder og 240 notifikationer, hvor vi havde kunnet nøjes med 64.
Det er ikke muligt at videresende en besked til en person, som ikke er oprettet som bruger af Probo.
Det er ikke muligt at begrænse mulige deltagere til stemmeberettigede ved afstemninger.
Skriftlige svar fra supporten er forkerte og ubrugelige.
Erik Pawlik
'Old fashioned' og uendelig ringe brugervenlighed for bestyrelser
ProBo er aldeles 'old fashioned' og ligner noget, som har 20-25 år på bagen. Der er intet lækkert over ProBo og brugervenligheden er ikke-eksisterende.
Så jeg vil placere Probo i kategorien uanvendelig og tidsspilde for bestyrelserne..
Og hvos ProBo er så sikkert, hvorfor er det så lige, at jeg bliver nødt til at downloade dokumenterne for at læse dem......😠
Tung oplevelse
Selve Probo ser gammelt ud. Kontakt til support er ok, men svaret jeg fik er som om mit spørgsmål slet ikke er læst eller forstået.....
Fejl og mangler i de simpleste features
Vi har talt med vores administrator om den tilsyneladende endeløse række af fejl og mangler i Probo, og administrator anbefaler os at sende vores oplevelser på skrift, så de kan tage dialogen med Probo. Men vi taler om et system, der ikke har set nogle forbedringer i de år, som vi har anvendt det, så det virker som spild af vores tid. Probo 2.0 blev lanceret som "nyt", men det var blot den eksisterende funktionalitet (inklusive fejl og mangler), der var arrangeret på en anden måde. Det virker som et produkt, der ikke har haft udviklingsressourcer tilknyttet i en del år efterhånden.
Hurtigt og nemt
ProBo har lige givet mig en meget hurtig og letforståelig hjælp til login.
Probo dårligt at bruge
Det er det værste møg man kan bruge
Utidsvarende, tungt og manglende support
ProBo virker gammelt, ikke-intuitivt og tungt. Den gemmer ikke rettelser, så fejl bliver ved med at dukke op. Stibevis af funktioner virker ikke - f.eks. muligheden for at sende en 'akut-sms' som i sagens natur kan være akut. Den har været ude af drift, men man får ikke nogen information om at beskeder ikke bliver sendt, hvilket jo er dobbelt dumt. Men sådan er ProBo.
Helt håbløst er det dokumentarkiv, som man som bestyrelse bruger jævnligt. Dels er der 3 (!) dokumentarkiver uden nogen nærmere begrundelse - og dels foregår åbningen af et dokument ved at der først åbner et nyt vindue, hvor man så kan klikke og downloade filen. Som man så skal klikke på. Som så åbner i et nyt vindue. Klassisk eksempel på udviklere og supportere, som aldrig har givet sig tid til at arbejde i deres eget system. Så var det ikke strandet så hjælpeløst.
Og selvom de beder om feedback er der absolut ingen reaktion eller opfølgning på selv simple bugs, fejl og åbenlyse forbedringsforslag.
God service fra supporten
Da jeg havde problemer med at oprette mig som bruger i to forskellige ejendomme, var udfordringen hurtigt løst ved at tage kontakt til supporten.
Tusinde tak for en hurtig og professionel service.
God service - dårligt system
God service, men ufattelig gammeldags og langsomt system, som er vanskeligt at overskue

Antwort von ProBo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.