Beställde ett tak med förhoppning att det skulle komma på 3-4 veckor som det stod i annonsen. Är uppe i 12 veckor nu och än har inte taket kommit från fabriken. Riktigt dåligt av dom.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Leverans i tid och bästa supporten. Värmepumpen saknade WIFI-modul och blev lite missförstånd men Pooltime bjud på detta utan extra kostnad, det kallar man för en utmärkt support!!! Tack Mark me... Mehr ansehen
Jag fick snabb och bra hjälp. Min beställda vara kom på nolltid. Det var tekniken som strulade vilket gjorde att jag fick varan en dag senare.Hade sms fungerat,så hade jag min Flödesvakt dagen e... Mehr ansehen
SVERIGES BÄSTA POOLFÖRETAG MED ÖVER TJUGO ÅRS ERFARENHET! En elegant pool i trädgården är inte bara vacker att titta på utan höjer även livskvalitén för hela familjen. Istället för att resa iväg en vecka för sol- och badsemester så kan du ha det i sin egen trädgård året runt. En vanlig vardagsmorgon kan börja med en simtur oavsett väder och en jobbig arbetsdag kan sluta med en avkopplande simtur i poolen. Pooltime är en privatägd aktör på svenska poolmarknaden som ägs av företaget Toth Invest Solutions AB med org nr: 556829-4796. Vi har varit verksamma inom poolbranschen sedan 2007 och har arbetat med distributionsverksamhet, tillverkning och service och har långtgående kunskaper och kompetens som vi gärna delar med oss av till våra kunder. På Pooltime har vi endast valt ut leverantörer som håller en hög kvalité och erbjuder bra support för att du som kund inte ska bli besviken av att produkten inte håller rätt kvalité. Våra leverantörer finns i Spanien, Tjeckien, Ungern, Tyskland, Belgien, det vill säga länder som har en längre poolsäsong än vad vi har i Sverige och därmed har bredare sortiment. Poolbranschen utvecklats mycket sedan 2007, från att endast ha installerat cirkulationspump och filter till att under 2020 kunna installera helautomatiserade system med klor, saltklorinator eller aktiv syre. Dessa system har funnits i våra grannländer i många år men det är först nu på senare tid som man även i Sverige har börjat efterfråga denna typ av moderna lösningar.
Hedmätaregatan 30, 21838, Bunkeflostrand , Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Snabbt och trevligt bemötande och hjälp med värmepump som ej är köpt här. Tack för hjälpen.
Leverans i tid och bästa supporten.
Tack Mark med alla frågor och WIFI-modulen jag fick. Snabbt och personlig kontakt. Inga väntetider och är jätteglad att vi har köpt vår värmepump från er.
Rekommenderar varm!
Hoppas att denna poolvärmare håller mer än
två år, den gamla köptes hösten 2017 och installerades 2018 fabrikat Luxlama Lx89Hp
Poolteam Fakt.nr. 28506
Värmeenheten exploderrade vid start 15 maj i år,blå plastenheten med titanslingorna stora sprickor. Pluggen tas ut efter säsongsstopp
så något vatten fanns inte kvar, vad kan detta bero på ?
Kan man byta den delen ?
Med vänlig hälsning, Gert Gezelius
Fint pooltak från Nivokit, var dock ingen manual med. Hade nog varit önskvärt med en bra film eller så det var lite svårt att sätta ihop det, det gick bättre efter första delen var gjord. Fin kvalite, rullar bra. Var lite längre leveranstid än förväntat men så har det varit med allt under pandemin. Bra kommunikation med säljaren också.
Mycket proffsigt, kunnigt och vänligt bemötande. Löste mina problem direkt genom att skicka hem rätt reservdel från lagret.
Hejsan
väldigt snabb och bra service.
mycket bra och lätt att beställa alla pooltillbehör.
ha en bra dag
Roger
Snabb leverans till ett bra pris!
Snabb på att svara på frågor och funderingar via mail av kunnig personal. Trevligt bemötande via telefon.
Mycket professionell service! När städroboten till poolen gick sönder.
Mycket nöjd.
Väldigt bra bemötande och kunnig personal som förklarade inför vårt köp.
Mycket snabb och bra service då jag beställde reservdelar till ett äldre pooltak!
Tycker de är smidigt beställa från er och de blir alltid bra pris efter nyåret. Får de hemkört är toppen. Tack.
Jag köpte nivokit 860B som har själv monterat. Tycker det gick bra. Vid visa funderingar som jag var inte säker, skrev jag på Mail och fick svar samma dag. Det var viktigt för mig, MYCKET BRA. Nu är det klart och det funkar som den ska, det rullar fint och mjuk, konstruktion känns stabilt.
MYCKET BRA 👍🏼
Vi beställde pooltaket 200703 och skulle få det 14/9. Vi fick vänta till november innan leveransen kom
Svårt att få kontakt med någon personal till att börja med. Det blev bättre till slut
Beställde poolrobot genom pooltime o allt funkade fantastiskt, produkten och leverans!
Leveranstiden stämde inte alls. När det var en vecka över leveranstid frågade jag vad som hänt. Fick nytt Leverans datum som var längre fram än om jag gick in på hemsidan och gjorde ny beställning. Då undrar man?
Produkten levde däremot upp till förväntningarna.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.