partena-professional.be Bewertungen 18

1,9

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Geen contact mogelijk

Reageren niet op mails en telefonisch contact opnemen is onmogelijk. Ik stuur al een maand mails ivm documenten die ik moet doorsturen en krijg geen antwoord hierop. Hierdoor zou ik meer moeten betalen en heb ik geen ziekteverzekering meer. Probeer ik te bellen, zijn ze zogezegd gesloten tijdens de openingsuren…

3. März 2026

arnaque

Après des mois à travailler avec eux et à leur fournir toutes les informations qu’ils demandaient, ils refusent de créer ma société sous prétexte que je n’ai pas de preuves d’investisseurs externes ou d’un prêt bancaire. J’ai pourtant 40 000 € qui viennent de ma poche. Depuis une semaine, plus aucune réponse. Impossible également d’obtenir le remboursement des 2 300 € dépensés pour rien.

23. Januar 2026

Partena Mutualité is extremely…

Partena Mutualité is extremely inefficient and unreliable when it comes to processing employers’ paperwork.

It is 19th of Jan 26, and I still have not got paid for December 25, all because partena "pro" are refusing to do their job on time.

Never work with these careless people.

19. Januar 2026

Renseignements

Très bien reçu.
Partena-professional
Ce monsieur a pris le temps de tout m'expliquer

14. Oktober 2025

Arnaqueur

Ca fait 2 semaines que j'ai fais lz demande et on me demabde un compte bancaire car selon eux c'est obligatoire. Alors que letait dit que c'est fzcultatif. Bref j'ai quand meme envoyé un compte bancaire mais ils m'ont pas donné suite. J'ai appelé plusieurs fois et ils ont dit que c'edt en cours et ils peuvent rien faire. J'ai meme envoyé des mails. Et apres ils viennent me dire sue j'ai pas donné suite a leur demande de compte et qu'ils vont arreter mon dossier. C'esg les pires eux

1. August 2025

Slechte opvolging

Het kan goed gaan maar deze wegen niet op ten opzichte van de fouten die er mis gaan. Ik heb de samenwerking stopgezet met mijn beide vennootschappen. Zeer slechte ervaring en blij dat dit eens gaat stoppen einde van dit jaar.

20. Mai 2025

Extremely slow and ineficient

Extremely slow and ineficient, make errors and try to blame you of them. The personnel point at you and treat you as stupid, saying things like "What you do not understand..." and manipulating facts, such as telling you that you asked for a change when you did not or saying that the TVA activities are not NACE activities. Their audacity and the time that you invest just to get things done is terrible. I unfortunately was registered with them by an accountant, maybe she had a commission. To avoid.

3. April 2025

Mafia praktijken... PARTENA

In 2014 had ik een onbetaalde rekening van € 1.000 bij hen staan. Juli 2024 sturen ze een deurwaarder op mij af, die inmiddels voor maar liefst € 9.000 aan loonbeslag heeft geincasseerd. Mafia praktijken dit! Ik ben benieuwd wat de rechter hievan gaat vinden. Ik wil mijn geld terug!

7. März 2025

Do not even try... The worst.

Completely agreeing with the other comment. The worst ever, they do not stop to send new invoices for services that you do not ask for, and make you pay any standard request a fortune... What a shame. So happy to have left....

30. Juli 2024

LET OP MINIMALE CONTRACTDUUR VAN 36…

LET OP: hun minimale contractduur is 36 maanden! Ze verwijzen met 1 zinnetje in hun contract naar hun algemeen reglement, neem dit zeker door want dan zal je meteen inzien dat je hier beter geen zaken mee doet. Belachelijk hoge kosten wanneer je hun diensten wil beëindigen! Ik zou niemand adviseren om hier ooit mee in zee te gaan!

22. Juni 2024

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen