liantis.be Bewertungen 25

TrustScore 2 von 5

1,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Il n'y a pas de traitement personnalisé de votre cas. Les collaborateurs au téléphone sont juste des robots juste bon à lire leurs écran pour vous remballer. Ne savent rien faire à part renvoyer des... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Afspraak gemaakt in puurs om info te krijgen als zelfstandige in bijberoep. Op 3 minuten terug buiten. Ik weet alleen wat ik moet betalen, verder totaal geen uitleg. Jammer, geen liantis voor mij.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Société à éviter absolument. Le suivi des dossiers est inexistant ou chaotique, donnant l’impression d’être baladé sans fin. On se sent complètement livré à soi-même, sans réelle prise en charge. S’a... Mehr ansehen

1,8

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

corruptie

Maffia systeem...
sturen factuur op van 0.16€eurocent en dan durven ze te zeggen dat je niet betaald!!

9. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aucun traitement personnalisé. Des opérateurs non aimable

Ne savent rien faire à part renvoyer des procédures toutes prévues, ce qui est très embêtant pour un indépendant qui voudrait un vrai conseil lorsqu'il est déjà en difficulté avec ses cotisations ! Franchement allez voir la concurrence, il vaut mieux pour vous...

5. März 2026

echt slecht bedrijf

echt slecht bedrijf , veel herhalende facturen - 2-3 eerder keren terug en altijd zelfde facturen en geen hulp geen niets , geen flow idee wat zijn werk precies is ,

12. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik probeer hen te bellen en de…

Ik probeer hen te bellen en de voicemail meld dat meld dat ze gesloten zijn ("open van tot 16u30 tijdens werkdagen.." meld de voicemail) Ik belde toen op een vrijdag en het was 16u11.

Nu doe ik poging 5 om via mail feedback te krijgen op mijn vraag

6. Februar 2026

1 Ster is nog te veel voor Liantis

1 Ster is nog te veel voor Liantis , ik heb 5 jaar slechte ervaring met dit bedrijf , nergens een fatsoenlijk antwoord ? of uit leg , ik snap niet dat zo iets nog mag blijven voort doen ? het is een maffiabende .

Te duur en zomaar dingen bij tellen wat niet wetelijk is ! En zo kan ik nog wel effe door gaan ? een Dikke 0.0 ja

2. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb in mei mijn zelfstandige…

Ik heb in mei mijn zelfstandige activiteit volledig stopgezet en alle documenten bij Liantis binnengebracht. Toch werd mijn stopzetting pas eind juli verwerkt. Door deze fout kreeg ik nog onterechte betalingen en brieven toegestuurd. Dit is voor mij een zeer slechte ervaring: als klant verwacht je dat dit correct en tijdig wordt afgehandeld. Het geeft veel stress en extra administratie die vermeden had kunnen worden. Ik vind het heel jammer dat Liantis zo met klanten omgaat en hoop dat ze dit in de toekomst beter aanpakken.

28. August 2025

ChatGPT als communicatie

Echt heel bedroevend qua communicatie en service. Elke vraag wordt beantwoord als een chatGPT antwoord, copy-paste van andere emails, altijd NAAST de kwestie. Kortom, je verwacht dat een sociaal verzekeringsfonds je werk uit handen neemt, niet bij Liantis, je moet alles zelf opzoeken, want veel hulp moet je niet verwachten van hen. Als je een vraag stelt en je als antwoord een PDF die je al 4x hebt gekregen ... tja, dan weet je het wel.

22. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Société à éviter absolument.

Société à éviter absolument.
Le suivi des dossiers est inexistant ou chaotique, donnant l’impression d’être baladé sans fin. On se sent complètement livré à soi-même, sans réelle prise en charge. S’affilier à cette société est, selon mon expérience, une erreur à ne pas commettre.

25. Juni 2025

Liantis malafide praktijken

Maffiapraktijken nog nooit meegemaakt. Zomaar allerhande kosten uitvinden die niet eens gerechtvaardigd zijn !!!! Goeie raad voor alle zelfstandigen of beginners , GEEN LIANTIS

23. Mai 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Betalen via smartphone onmogelijk in 2025

Vanaf 2025 geen papieren facturen meer en ik heb daar op zich geen probleem mee. MAAR: ik kan niet online betalen via mijn telefoon. Ik laat dit weten aan Liantis en ze zijn vriendelijk maar ze lossen het probleem niet op. Ik zou moeten een heleboel instellingen veranderen op mijn telefoon om hun website te bereiken en zo mijn factuur te betalen. Bij Andere firma’s (zoals bv elke firma waar ik facturen betaal) lukt dit wel. Komaan Liantis, los het op. Ik ben niet van plan uw werk te doen.

1. April 2025

Maffia

Volgen niks op en sturen dagelijks dreigbrieven, echt honderden in de loop der jaren, met uitgevonden kosten. Ik liet weten na een ongeval geen loonbrieven meer te willen ontvangen, toch blijven ze er maken met 0 euro loon op. Plots een factuur voor 10.000 euro sociale bijdrages met boetes erop terwijl ik een vrijstelling heb wegens medische redenen. Als je meespeelt en de aanvraag wilt vernieuwen trekken ze er een kruisje door alsof je een toets terug krijgt in het lager onderwijs met een fout antwoord. Degoutante, maffiose VZW. Een grote bende rotzakken op bureautjes en eigenlijk gewoonweg overbetaalde dieven. Oh ja, en het overbruggingskrediet voor 3 maanden coronagezeik eisen ze ook terug + kosten via een dagvaarding. Ik mag dus naar de rechtbank voor mijn oh zo fantastisch 'sociaal secretariaat'

16. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Naast dat het tijdens het kijken naar…

Naast dat het tijdens het kijken naar een kinder programma is vertoont… Zeer slechte reclame, of te wel afdeling marketing laat zeer te wensen over. Los even of jullie nu wel of niet jullie ding doen, maar JEZUS WAT SLECHT DIT👎🏻

9. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr