Parknet F.M.B.A. Bewertungen 636

TrustScore 4 von 5

4,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Internetanbieter

Über Parknet F.M.B.A.

Vom Unternehmen geschrieben

Internet, TV og fastnettelefoni. Høj kvalitet til lave priser.

Parknet F.M.B.A. er en medlemsforening. Den blev etableret i 2003 som udløber af et borgerinitiativ på Nørrebro i København, der havde til formål at levere hurtigt internet til en fornuftig pris til områdets boligforeninger. Den første fiber blev gravet ned langs Nørrebroparken, og deraf opstod navnet ”Parknet”.

I dag har knap 500 boligforeninger, virksomheder og antenneforeninger m.fl. i Hovedstadsområdet meldt sig ind i Parknet. Vores fibernet er i takt hermed udvidet til cirka 40.000 tilslutninger.

Medlemskulturen er dog lige så intakt som den oprindelige vision. Alle medlemmer har ret til at deltage på den årlige generalforsamling med én stemme per abonnement, og kan derigennem påvirke Parknets udvikling. Dermed sikrer Parknets medlemmer ikke bare, at Parknet som organisation er præget af åbenhed og transparens. De er også en garanti mod pludselige prisstigninger og andre forringelser af vores tjenester.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

636 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været super glad for mit…

Jeg har været super glad for mit abonnement hos Parknet og ville ønske at jeg kunne have taget mit abonnement med videre til min nye adresse.

4. März 2024

Hej KAT.

Tak for din positive anmeldelse, det sætter vi pris på!
Vi håber at kunne byde dig velkommen som bruger igen hos Parknet en dag i fremtiden. :)

Alt har været perfekt

Alt har været perfekt

27. Februar 2024

Hej Per.

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Noget som bare skal virke og kører !!

Noget som bare skal virke og kører - gør det ikke i 2024.

Alt for ofte udfald, så når man lytter til musik kommer der stop, udfald på TV'et. Det har jeg ikke oplevet de seneste 20 år med andre leverandører.

Parknet er billige men det kan også blive for billigt.

17. Februar 2024

Kære Tejs

Tak for din anmeldelse. Vi har forgæves forsøgt at kontakte dig for at hjælpe med din internetforbindelse. Det ser ud til, at vi ikke har modtaget nogen henvendelse fra dig omkring de oplevede problemer, og vi vil derfor meget gerne opfordre dig til at kontakte os, så vi får mulighed for at hjælpe.

Vores monitorering viser, at forbindelsen mellem din egen router og vores netværk ikke er stabil. Dette kan indikere et lokalt problem, som ofte kan skyldes en ustabil trådløs router, defekt kabling eller datastik i din bolig. Sådanne defekter kan resultere i de udfald og afbrydelser, du oplever, især ved streaming af musik eller TV (vi antager, at du streamer dit TV-indhold, da du ikke har et TV-abonnement hos os).

For at vi sammen kan fejlsøge og identificere den præcise årsag til problemerne, beder vi dig venligst ringe til os på 3690 6000. Vi er her for at hjælpe dig, og finde en løsning sammen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig dygtig personale der var rigtig…

Utrolig dygtig personale der var rigtig hjælpsomme, tålmodige og fik mig aldrig til at føle mig dum! Jeg havde nogle problemer med min router, hvor de hjalp mig rigtig godt igennem. Kan klart anbefale deres service. Derudover er deres åbningstider fantastiske.

5. Februar 2024

Hej Annika.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
God service hjælper ikke, hvis man ikke kan få fat i den.
Vi er stolte af rådgivning og vejledning i øjenhøjde hvor alle kan være med, så jeg er enormt glad for at læse om din oplevelse :-)

Nat type

Parknet fortæller ikke at ders internet er begrænset til nattype 3,
Så hvis man skal ned på nattype 2.
Så skal man bruge 100 kr på det,
Så man kan få en fast ip adresse.

Hold jer langet væk fra det firma

26. Januar 2024

Hej Henning.

Parknet benytter Carrier-grade NAT på grund af den globale mangel på IPv4-internetadresser. Med NAT deles en offentlig internetadresse mellem flere enheder, hvilket er en nødvendighed, da antallet af enheder, der er forbundet til internettet, overstiger antallet af tilgængelige IPv4-adresser.

For de fleste af vores brugere er denne opsætning tilstrækkelig og medfører endda en sikkerhedsfordel i form af en grundlæggende firewall-beskyttelse.
For de relativ få brugere, som måtte have brug for en mere direkte internetforbindelse – for eksempel nogle brugere med spillekonsoller – tilbyder vi muligheden for at anvende en fast IP-adresse mod et engangsgebyr på 100 kr.
På grund af vores generelt lave priser er vi overbeviste om, at vores tilbud, selv med tilføjelsen af en fast IP-adresse, fortsat vil blive opfattet som meget konkurrencedygtige af de fleste.

At Parknet anvender NAT, er angivet i vores betingelser, hvoraf det bl.a. fremgår, at "Den leverede internetforbindelse er en NAT-forbindelse, som giver basal firewall-beskyttelse af brugerens netværk samt basal anonymitet, idet den offentlige IP ikke kan forbindes direkte til brugeren".

Skulle du have yderligere spørgsmål om NAT eller andre forespørgsler, opfordrer vi dig til at kontakte vores Brugerservice. Vi er her for at assistere og ser frem til at adressere eventuelle bekymringer, du måtte have.

Hurtig og venlig betjening

Jeg havde brug for hjælp til at ændre abonnement og blev omgående kontaktet af Parknet Brugerservice.

1. Februar 2024

Hej Svend-Erik.

Tak for den flotte anmeldelse.
Jeg er glad for at høre du høre om din oplevelse med vores Brugerservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det har ikke fungeret på noget…

Det har ikke fungeret på noget tidspunkt. Og hver gang jeg har henvendt mig, har jeg fået en sludder for en sladder og blev bedt om at købe endnu en box. Nu har jeg fået You See og DET fungere HVER gang.

9. Januar 2024

Hej Bettina

Vi er kede af, at du har oplevet udfordringer med at få jeres internetforbindelse til at fungere.

Vi har undersøgt din henvendelse, og det ser ud til, at der var problemer med jeres trådløse router. En router er afgørende for hvordan jeres internetforbindelse fungerer.

Jeres router var ustabil og forældet både teknologisk og sikkerhedsmæssigt.
Vores supportteam har derfor anbefalet at anskaffe en ny trådløs router, enten efter eget valg eller én vi anbefaler og som mange af vores brugere er glade for.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Brugerservice igen.

Med venlig hilsen
Parknet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Jeg skriver fra Hornemann vænge…

Hej Jeg skriver fra Hornemann vænge valby, det er fantastisk, internettet er meget hurtigt, jeg arbejdede med mange virksomheder, men det var ikke så hurtigt som Parknet, det har stor internethastighed.

1. Dezember 2023

Hej Huso.

Hurtig lavprisinternet leveret så stabilt som muligt er på alle måder målet, så jeg er mere end glad for at høre om din oplevelse!

Vi takker mange gange for den pæne anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fået super hjælp til installering af…

Fået super hjælp til installering af router, fejlfinding og løsning, køb af ny router, hjælp til installation til alt virkede og så en sen fredag aften, tak for det :-)

5. Januar 2024

Hej Michael.

Vi bestræber os på at god support og vejledning ikke kun findes på bestemte tider af døgnet
Vi takker mange gange for den pæne anmeldelse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super selskab især Jeannie i regnskabs…

Super selskab især Jeannie i regnskabs afd.

5. Januar 2024

Hej HA.

Jeg giver skulderklappet videre og siger tusind tak for den flotte anmeldelse.

Topservice - Mange tak

Mange tak for supergod, kompetent og hurtig service.
Kan ikke forestille mig, at det kan gøres bedre.

Flemming

29. Dezember 2023

Hej Flemming.

Tak for snakken og tak for den pæne anmeldelse. Det tog ikke mange minutter at få dig online og i mål med abonnement 👍
Godt nytår når du når dertil!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God billig internet til god rimlig…

God billig internet til god rimlig pris!. Ret stabilt til Streaming generelt om det er af Film Serier eller Spil via skyen Cloud. Så virker det som det skal!.

3. November 2023

Hej Asad

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Det er godt at høre, at forbindelsen og streamingen bare spiller.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast speed and great service

Fast speed and great service. They reply quite fast within one day with your request. Most of all, the price is fairly cheap.

4. Dezember 2023

Hi 臧杰

Thank you so much for the great review. We are proud of our customerservice so your experience lands well with us. Thank you once again.

Jeg har i 8 år haft Parknet

Jeg har i 8 år haft Parknet. Jeg har været utrolig glad for det. Og de har en super kundeservice

3. Dezember 2023

Hej Vivi.

Tak for 8 gode år. Vi er stolte af vores kundeservice, så tak for den fine anmeldelse.

5 stjerner for godt produkt

5 stjerner for godt produkt, hurtig hastighed, der altid fungerer. Har aldrig haft nedbrud på forbindelsen.
Altid god service og hurtig respons fra kundeservice.
Kan dsv, ikke tage produktet med til min nye bolig....ærgerligt.
L.H.

1. Dezember 2023

Hej L.H.

Tusind tak for de 5 stjerner.
Det er altid dejligt at høre om positive oplevelser med vores forbindelse. Det er os der takker for din tid som bruger hos os, og vi håber meget at kunne byde dig velkommen tilbage på vores voksende netværk, igen en dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Parknet is fast and reliable

Parknet is fast, reliable, and unbelievable value.

27. November 2023

Hi Keith.

Thank you kindly for the review. We truly appreciate the your satisfaction with our connection.
Cheap reliable fast internet is the main goal, so reading your review makes us happy.
We hope to welcome you back on our network some day.

Best
Johan, Parknet

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr