Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Esromgade 15, opg. 1., 5. sal, 2200, København N, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
I was really happy about services and good price for.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Parknet kunde i ca. 18 år. Super tilfreds med Parknets service og den hurtige og stabile internetforbindelse. Pga. flytning, må jeg desværre se mig om efter en ny udbyder. Tak til Parknet

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Endte med at betale for 3 måneder uden at internettet kom til at virke. Kan absolut ikke anbefales. Tak for absolut ingenting!
Så har jeg tilføjet flere oplysninger men jeg ønsker ikke at blive kontaktet!!!

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Parknet leverer det mest stabile Internet og nu igen en rigtig god service mht tilmelding/afmelding og endda på en søndag aften. Flot 🙌🏼

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Jeg har ikke haft internet i 2 døgn, efter de har været ude og opgradere internettet. Jeg har snakket med to medarbejder, så det bliver først dag 3 at de kommer ud og kigger på mit internet. Utrolig dårlig service. Virkelig ked af, at det er så skidt. Da de ellers plejer at være en god udbyder. Men hold nu op, hvor det det amatør agtig.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Har aldrig haft problemer, og det er utrolig billigt

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Super service og kraftig forbindelse til småpenge!

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Der har FÅ gange ( gennem de mange år jeg har haft Parknet som udbyder ) været opstået kortvarige afbrydelser. Og det har altid været muligt at få hjælp hvis der har været behov for dette…

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Super godt og hurtigt internet. Og Billigt.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Bedste kundeservice EVER!!! Jeg har lige talt med Johan fra Parknet. Han er tålmodig, forstående og super god til at forklare. Tusind tak for dig.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Super godt og billigt internet.
Vi har aldrig haft problemer med det.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Jeg er en super tilfreds kunde hos jer, aldrig problemer med internettet.
Jeg har netop fået hjælp ad 2 gange af jeres medarbejder Max. Jeg har haft et uløst problem med mine mail i månedsvis, de blev considered spam og derfor ikke kunne sendes.
Max løste problemet, det er længe siden, jeg har følt mig så godt behandlet. Han er virkelig flink, tålmodig, klar og hjælpsom. Tusind tak til ham og tillykke med ham som medarbejder!

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Årsagen til at jeg opsiger min TV-aftale med Parknet er ikke utilfredshed med Parknet, tværtimod.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
For mig har internetforbindelsen fungeret upåklageligt.
Men min fastnettelefoniforbindelse har været særdeles ustabil. Der er mange gange, hvor at jeg ikke har kunne ringe ud og folk har heller ikke kunne ringe til mig og er fået beskeden "Det kaldte nummer eksisterer ikke", når de har forsøgt at ringe til mig. Der er også været knas på forbindelsen og nogle gange, så ryger forbindelsen midt i en samtale.
Jeg har et utal af gange ringet til deres kundeservice for at bede dem om at få det til at fungere og er ofte blevet mødt med følgende sætning af forskellige medarbejdere: "Nu er der blevet lavet en ændring, så nu virker det", hvilket tydeligvis ikke var sandt.
Jeg har nævnt for dem, at jeg gerne vil have økonomisk kompensation, da jeg betaler for et produkt, som kun virker delvist, men har intet fået.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Kan kun anbefale parknet. Har haft dem i 5 år, har aldrig haft problemer. Nettet fungerer altid. Skriver man til dem svarer de hurtigt tilbage.
Har kun sagt mit internet op fordi jeg skal flytte.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Vi har haft parknet, som vores internetudbyder. Rigtig god netværk, hastighed til en meget billig pris!
Deres service har ligeledes været god i forbindelser med enkelte udfordringer der måtte have været, hvis der var nedbrud.
Vi bliver kun nød til at skifte udbyder, da de ikke tilbyder på vores midlertidige adresse i forbindelse med genhusning, desværre.
Alt i alt kan parknet anbefales!

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Jeg er nu glad for Parknet selvom internettet svinger en del i Download og upload. Oplever ikke rigtigt de store problemer med deres internet service ud over det. Er godt tilfreds.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Jeg tror de selv ved hvad problemet er ,den ene gang efter den anden er det udfald .jeg er selv elektronik mand og fatter simpelthen ikke det kan værre så vanskeligt at få noget til at køre konstant hilsen Torben

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.