Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Esromgade 15, opg. 1., 5. sal, 2200, København N, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Har været glad for Parknet de sidste 2 år, men når man sætter et planlagt vedligehold til kl 22 en lørdag aften, kan man da godt blive lidt træt.
Tak for svaret det er selvfølgelig ikke jeres skyld så, håber i siger det videre så de en anden gang tænker over det :)

Hr haft Parknet i mange mange år godt tilfreds med Tv og Internet

Dårlig service
Ringer ind for min mor, da hendes internet er ustabilt. Bliver mødt af en medarbejder der udtaler “ja, jeg kan jo ikke se gennem telefonen”. Tekniker besøg bliver bestilt og i dag får han da lige lavet mersalg. Jeg får af vide at det er 250kr men han har da lige solgt en router til min mor til 600kr så 850kr! Gud hvor skulle i skamme jer! Jeres sælger og regnings service duer ikke men det er da lige meget pengene skal vi have på den ene eller anden måde.Sælge kan i, men service og teknikker besøg kan I dælme ikke!!! Lad være med at svare denne besked, for jeg gider ikke høre på undskyldninger ( Nå nej dem har I jo ikke)!

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Det er det bedste og billigste internet.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
God og billig internet forbindelse, stor tilfredshed herfra

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Jeg har været fuld tilfreds med Internet fra Parknet. Det er hurtigt, ligesom deres kundeservice.

Tilfreds Parknet bruger.
Har haft Parknet længe nu og det kører bare. Internet til super høj hastighed og en TV-pakke til en fornuftig pris. Parknet er foreningsejet og jagter ikke et stort overskud. Jeg er imponeret over internettets oppe tid, den er langt over 99%, næsten 100% og så der er fart på.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Jeg har været kunde i lidt over et år. Jeg har været meget begejstret for Parknets kundeservice, der er altid klar til at hjælpe, såfremt der skulle opstå et problem med nettet. Kæmpe anbefaling herfra, hvis man ønsker en internetudbyder, der møder en i øjenhøjde

Antwort von Parknet F.M.B.A.
God pris, godt internet. Har ikke noget at klage over.
Bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Jeg har været fast kunde hos ParkNet i de sidste 8 år og har været både glad og tilfreds med min internetforbindelse – og ikke mindst prisen. Men det, der virkelig skiller sig ud, er den fantastiske kundeservice. Hver gang jeg har haft spørgsmål eller har stået med en udfordring, har jeg mødt hjælpsomhed, tålmodighed og professionalisme. Her til aften – ét minut før lukketid – blev jeg endnu en gang mødt af en medarbejder, der tog sig tid til at hjælpe mig helt i mål. Den slags service gør en forskel. TAK!

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Dårlig service, ingen tilbagemelding på fejl, der fortsat ikke er rettet. Alligevel fremsendes regning for teknikerbesøg. Det bliver desværre et farvel for denne gang.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
God kundeservice med hurtig og informativ svar.
Skiftede til parknet, hvor de var hurtige til at hjælpe med opsætning og sågar fremflytning af startdato.
Imponerende!

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Det tager dem over 12 timer at fikse en “fiber overgravning” og jeg har mistet 12 timer som jeg skulle have brugt på mit arbejde. Simpelthen intet internet i 13 timer. Og deres kundeservice svare ikke. Ringe service og langsom reparation! 1 stjerne herfra

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Jeg kan anbefale Parknet. Jeg har fået leveret sikkert og billigt internet.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Hverdag ryger forbindelse det virkelig det værste internet jeg har haft, virkelig ringe

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Super billigt og godt internet, samt god service og transparens omkring betaling (inkl. opsigelsesperioden).

Antwort von Parknet F.M.B.A.
super god service fra jeres side

Antwort von Parknet F.M.B.A.
God, hurtig og høflig betjening.
Jeg har haft parknet i mange år, og har altid været fuldt ud tilfreds

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Good supplier of internet - and at a great price.
No "down" days the last year.

Antwort von Parknet F.M.B.A.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.