Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde først kommet til at sætte forkert modtager adresse ind, og skrev til onlineparts og fik rettet fejlen med det samme. Der var efterfølgende nogle problemer der jeg modtog pakken, men... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hate feeling I’ve been scammed but a company based in Germany and delivering from Germany who use a .co.uk web address is definitely a dodgy start. Please don’t use this company they can’t deliver any... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan være svært at finde ud af hvad det passer på min gamle Honda. Jeg blev positivt overrasket over at kunne finde bremsedele og det var nemt at filtrere på min gamle model. En lille biting er,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Motorrad-Ersatzteilgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Onlineparts.dk - alt i originale dele

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

27 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

kundeservice i verdensklasse

jeg har aldrig fået sådan en god kundeservice, selv om jeg skrev en lørdag aften da der var noget jeg skulle bestille fik jeg svar faktisk med det samme, det er hvad jeg kalder mega god service. er blevet behandlet så godt tak for det. kunne jeg give jer 10 stjerner havde jeg gjordt det.

9. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er ingen service overhovedet har…

Der er ingen service overhovedet har købt varer ved dem som jeg ikke kan bruge de svarer ikke på mail og telefon nummer er der ikke noget af det virker useriøst, der er andre forhandlere der både har telefon nr og svarer på mail der vil jeg helt lægge mine penge ved dem.

16. Januar 2026

Kære kongen
Vi svarer på alle mails, men du har ret i at vi ikke når alle telefoner, da vi prioriterer at afsende produkter og besvare mails. Vi er og bliver et seriøst firma og vi sender tæske mange vejledninger og produkter afsted hver dag.
Du kan naturligvis returnere produkter som er i uåbnet emballage.
Du sender blot en mail til info@onlineparts.dk, så vejleder vi dig gerne angående hvordan du returnerer produktet.
Husk at skrive ordrenummer og navn.

Med venlig hilsen
OnlineParts

Genial kundeservice

Havde nogle problemer med GLS, der havde fået min pakke til at forsvinde. Skrev med Mikkel fra onlineparts, som svarede hurtigt og hjalp gennem det hele.
Kundeservice på højeste niveau. Kæmpe anbefaling herfra.

10. September 2025

Super god service!

Super god service. De finder altid en løsning på problemet. Hvis noget går galt, eller man har brug for hjælp.
Hurtige svar på mail, hurtig levering, vanvittig god service. 5/5! Kan kun anbefales. Bliver den første hjemmeside jeg tjekker igennem næste gang jeg skal bruge dele. Dem tager man ikke fejl af😊

7. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel hjælp og god kundeservice

Jeg har købt en CBR 1100 xx fra 1998. Den har jeg bruge for nogle dele til, og lige meget hvad jeg spørger om hos dem, så kan de hjælpe. Jeg vil varmt anbefale dem, god kundeservice og professionel hjælp. De ting du bestiller, kommer inden for den lovet tid

8. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmaet er nogle fjolser.

Firmaet er nogle fjolser.
Har kanseleret min order, længe inden den er blevet sendt, 4 stks e-mail, og alligevel sender de den slettede order.
Jeg skriver videre om hvordan disse fjolser reagere
Syrlig hilsner

4. Juli 2025

Hej Kent

Vi havde rygende travlt i fredags og dit og mange mange andres produkter blev plukket, pakket og afsendt i fredags.
Vi er kede af at vi ikke nåede at besvare dine 4 emails inden pakken allerede var afsendt, men jeg kan berolige med at produktet kommer komplet, med klemmer, udluftningsslange og påfyldningskit. (disse info stod dog også på produkt info siden)
Jeg håber dette bliver til en god oplevelse når du modtager produktet allerede på mandag.
Hav en rigtig god weekend.

Med venlig hilsen
OnlineParts

God anbefaling

Rigtig god kundeservice, med hurtige og gode svar over mail. Bestilte et droslekit, som kom indenfor 3 dage og passer perfekt, så vil klart anbefale.

24. Mai 2025

Nemt og hurtigt

Fik bremsedele leveret så jeg kunne komme i gang med renovering af bremser på min Honda CBR.
Fik hjælp på mail, da der var forskellige typer at vælge imellem.

16. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu ventet i snart 2 uger på et…

Jeg har nu ventet i snart 2 uger på et produkt, som jeg er blevet lovet 6-8 dages leveringstid på.

Ikke nok med den lange leveringstid, har jeg ikke fået nogle opdateringer overhovedet, hvorefter jeg blev lidt nervøs og selv tog kontakt. Kun for at få et svar lignende "det kan vi ikke gøre noget ved"

(ps de tager heller ikke telefonen)

20. Mai 2025

Hej Noah Morgenstern

Som du ved er der her tale om en produktionsordre, som der også står på produktet. For at kunne producere godkendelses papirer osv, til netop den valgte motorcykel. Lige nu er der højsæson for at bestille præcis denne type drosselkits. Vores vejledende produktions periode har holdt hele vinteren, men vi må bare erkende at producenten ikke kan følge med pt.
Jeg beklager du har måtte vente lidt længere end vanligt.
Og du får naturligvis besked lige så snart vi har dit kit klar, så du kan planlægge tid i synshallen.
Tak for din feedback, jeg vil rette vores forventede leveringstid med det samme på produkterne.
Vi træffes bedst pr mail, hvor man naturligvis altid er velkommen til at skrive, hvis man har spørgsmål.

Bremser til gammel Honda

En lille biting er, at jeg blev glad da jeg modtog pakken og kunne se de bruger genbrugs emballage, et lille plus på kontoen til miljøet, selv om det nok bliver fratrukket når jeg skal ud og køre på den gamle kværn over sommeren...
Bremserne passede på, så jeg er glad og tilfreds og anbefaler gerne onlineparts.

21. Juni 2023

Very happy to shop here

I received the package with a torn corner and no goods inside. After contacting the seller, the problem was resolved instantly. They sent me a new item faster than a day. Very grateful for understanding and speed. 10/10

22. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre service kan man ikke få

Bedre service kan man ikke få.
Havde bestilt et batteri. Da jeg bestiller laver jeg to tastefejl. Jeg modtager ikke min vare og jeg skriver til dem.
Svar næste dag.
Vi sender batteriet igen.

Kan se du ikke har bestilt batterisyre, så vi sender en liter med som lidt ekstra service.
Det er sku da service💪🏍

17. Juni 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr