Onlinegadgetshop Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Iedere dag gigantische kortingen! Maak je leven makkelijker met onze gadgets. Ons grote assortiment heeft voor ieder wat wils.

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Op 19-09 iets besteld

Op 19-09 iets besteld. Op 13 november nog steeds niets binnen. Ze blijven maar zeggen dat het onderweg is. Geld terugstorten doen ze niet, dus pas op als je hier iets besteld. Of eigenlijk zou ik zeggen koop hier niets

13. November 2025

Oplichting

Oplichting.
Knuffel besteld die veel te laat aankwam. Uiteindelijk gekregen en bleek gewoon rommel. De functie (ademend en lichtgevend) werkte niet en zat foutief in elkaar. Het deksel van de batterijen ontbrak en de draden zaten los, waardoor dit een gevaar zou zijn voor elk kind. Terugsturen enkel op eigen kosten mogelijk, zonder garantie om geld terug te krijgen.
Uiteindelijk zelf alles uit elkaar gehaald en deftig gevuld met eigen wol + dichtgenaaid als gewone knuffel zonder de electronica.
Zeer teleurgesteld. Vreselijk om mensen zo af te zetten

17. Dezember 2024

Lampjes bestelt wel gekregen maar…is troep uit china

Lampjes bestelt wel gekregen maar kwam.in een zak van Ali express
Gewoon troep dus,niet bestellen hier zijn echte oplichters.Terug sturen wordt moeilijk over gedaan.
Gelukkig betaald via klarna die gaat dit nu oplossen. Mensen niets bestellen hier,is troep

19. August 2024

Zeer vreemde website: PAS OP!

te goedkoop qua prijzen, regels e.d. niet uitgelijnd,
en dit:
Sorry, het lijkt erop dat er geen beschikbare betaalmethoden zijn voor uw staat. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft of alternatieve regelingen wilt treffen.

Om het laatste ging ik reviews zoeken en kwam ik gelukkig tegen dat je met dit bedrijf geen zaken moet doen.

Ik vraag me af waarom de politie deze website niet uit de lucht haalt!

11. Mai 2022

DIEFSTAL SITE!!

Heb aangifte gedaan!!! Nep site!!! Bestellen en betalen is je geld weg. Goederen komen niet!! Zo te zien doet politie niets. Adres is leegstand land. Ben er geweest. Geen KVK nummer. MENSEN JULLIE ZIJN GEWAARSCHUWD! NIKS HIER BESTELLEN.

19. April 2021

OPLICHTING

Onlangs aangifte gedaan omdat ik tot heden geen bevestiging heb ontvangen van de aankoop en tot heden geen pakket geleverd heb gekregen. Via internet heb ik gelezen dat meer mensen hetzelfde hebben meegemaakt en door deze recensies kan ik concluderen dat deze site mensen oplicht. Hierbij: vertrouw deze site niet want het is echt zo! Je ontvangt ten eerste geen bevestiging van aankoop en vervolgens wordt er niet op de mails gereageerd als je die naar de webpagina stuurt. Het blijft stil, vermoedelijk bewust. Rekeningnummer en alles is beschikbaar en adres op de site ook. Iemand ervaring met deze site als in dat er aangifte is gedaan?

Groet Yasmine Memdouhi

31. Januar 2021

Oplichting

Geen reactie op mails, een ongeldig telefoonnummer op de website. Dit zijn oplichters, ik heb aangifte gedaan.

7. Dezember 2020

Wat een ontzettende slechte service!!

Wat een ontzettende slechte service!!! Een bril besteld en is niet binnengekomen , wel betaald natuurlijk. Al meerdere mails gedaan , een tikkieverzoek, alles om maar contact te krijgen, maar helaas....ze laten helemaal niks van zich horen. Dus en geen bril en bye bye geld. Voor een ieder die hier wilt bestellen...NIET DOEN!...Onbetrouwbaar!

24. April 2020

Bestel hier niets

Bestel hier niets. Wordt niet geleverd en er wordt niet gereageerd op mailtjes. Ook niet via het contactformulier op de site zelf.
Lekker verdienmodel voor de eigenaar. Aangegeven als oplichter.

17. Januar 2020

Fraude

Fraude!
Ik heb hier een bestelling geplaatst maar kreeg geen bevestiging of iets dergelijks. Artikelen nooit ontvangen maar geld is wel van mijn rekening afgeschreven.
Ik ga aangifte doen.

25. November 2019

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen