Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We hadden problemen met onze thuis batterij, die wilde niet wat wij wilde. Probleem opgelost door David de monteur, top kerel. Enige nadeel was dat het bedrijf alleen met de email bereikbaar was, w... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Installatie is, volgens mij, snel en (correct) geplaatst. Twee opmerkingen. 1) monteurs hadden na installatie enkele kapotte dakpannen mee terug kunnen nemen. 2} de is tiJdens montage kapot ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Team David heeft echt kei hard gewerkt om onze zonnepanelen te plaatsen. We hadden best wat wensen qua bekabeling en dergelijke en alhoewel het extra moeite kostte hebben ze dit heel netjes gedaan! O... Mehr ansehen

1. Solarenergieunternehmen
  2. Ladestation für Elektrofahrzeuge
  3. Solartechnikanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Prezon is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van duurzame energieoplossingen aan particulieren en bedrijven. Prezon biedt een breed scala aan zonnepanelen van hoge kwaliteit die klanten kunnen helpen om hun afhankelijkheid van traditionele energiebronnen te verminderen en hun woning te verduurzamen. Naast zonnepanelen biedt Prezon ook laadpalen en accu's voor thuisgebruik. Met deze aanvullende producten helpt Prezon klanten om hun energieverbruik te optimaliseren en het meeste uit hun zonnepanelen te halen. Prezon staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en deskundige advies. Het bedrijf werkt samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen die aansluiten bij hun individuele behoeften en budgetten.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

504 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We hadden problemen met onze thuis…

We hadden problemen met onze thuis batterij, die wilde niet wat wij wilde.
Probleem opgelost door David de monteur, top kerel.
Enige nadeel was dat het bedrijf alleen met de email bereikbaar was, waardoor er best veel tijd verloren gaat, minpuntje.
Persoonlijk contact is toch wel een pre.

26. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas geen fijne ervaring met Prezon

Helaas geen fijne ervaring met Prezon. Offerte gekregen waar overal op vermeld staat dat ze aangesloten zijn bij stichting Garantiefonds Energie (SGZE). Als je hier om vraagt betaal je ineens 250 euro extra voor het certificaat. Gecheckt met de stichting en dit mag gewoon niet. Helaas wordt er niet meer gereageerd op additionele vragen en wijk ik uit naar de concurrent.

11. Februar 2026

Bij pech

Het plaatsen ging goed , maar bij problemen komen ze hun wettelijke verplichting niet na.

5. Februar 2026

Professioneel team

Professioneel team.
Een duidelijke offerte en een gemotiveerd montageteam met een functionerend geheel aan het einde.
Aanbevolen!

14. Januar 2026

Uitstekende service en kwaliteit

Wij hebben gekozen voor Prezon vanwege hun focus op duurzaamheid en kwaliteit, en dat was een goede keuze. De zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en werken uitstekend. Ook de laadpaal voor onze elektrische auto werkt probleemloos. De communicatie was helder en de service vriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen.

1. Dezember 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Quality products, fast delivery and careful installation according to what I requested

After having contracted Prezon to install solar panels a few years ago, I contracted them again this year to install a home battery for me. I got offers from other companies too, which gave me lower prices but also for much lower quality products with significantly shorter warranty. Also they accepted to make me a custom setup that I could not get from the competitors.
The installation was done by team David, very friendly and knowledgeable. I got some.issuea with the software of the battery in the days after the installation and they spent hours with the support line from the battery supplier to solve it. To sum up: quality products, fast delivery and careful installation, after sales service very responsive too.

25. Juli 2025

Geen contact te krijgen

Geen contact te krijgen. Bij mij valt regelmatig het zwarte emphase kastje uit. Probeer nu al meerdere dagen telefonisch contact te krijgen met een Prezon medewerker maar niemand die de telefoon aanneemt. Zelfs als je de mogelijkheid kiest om facturatie vragen te stellen krijg je geen verbinding.
Eerder ook via de website deze vraag via de knop service gesteld maar geen reactie.
Kortom, ga naar een ander bedrijf want verkopen en plaatsen gaat misschien goed maar service achteraf is gewoon heel erg slecht.

21. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een drama is dit bedrijf

Wat een drama is dit bedrijf. Als ze echt service moet verlenen dan reageren ze niet meer of krijg je onbeleefd personeel aan de telefoon dit je amper willen helpen. De prijzen die ze rekenen zijn ook veel te hoog in vergelijking met de concurrentie!

30. August 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Dezelfde ervaring als de klachten hieronder. Ze pretenderen 12 jaar garantie maar als er een foutmelding is wordt er naar Enphase gewezen en andersom. Na maanden nu offerte binnen met voorrijd- en controle-kosten. Inderdaad telefonisch uren in de wacht, als je laat doorverbinden met een andere afdeling, dan service kom je er wel door.

20. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn klantcontact, scherpe prijs, goede installatie van een thuisbatterij

Na lang wikken en wegen, na veel vergelijk zijn wij met Prezon in zee gegaan voor een thuisbatterij. Met behulp van ChatGPT had ik wat vooronderzoek gedaan over de grootte/setup van de thuisbatterij, in het offertetraject kwamen ze met vergelijkbare adviezen. Van meet af aan was er een goed klantcontact en ze wisten een scherpe prijs neer te zetten. Met even een extra dank voor Saskia, voor het fijne contact!
Tevens hebben ze als extra service nog even meegekeken naar de instellingen van de laadpaal, omdat de load-balancing niet goed werkte. Dit hebben ze helaas niet terplekke kunnen verhelpen, maar het was wel fijn dat ze meedachten. Installatie verliep soepeltjes, nu ben ik zeer benieuwd of het systeem zich zal bewijzen.
Voor nu ben ik zeer content

8. Oktober 2025

Plaatsing Airco systeem

Na een positieve ervaring met de plaatsing van de zonnepanelen, nu een airco systeem via Prezon laten plaatsen. Opnieuw een positieve ervaring, monteurs hebben echt prima werk geleverd, en ook meegedacht met de plaatsing van de units. Zeer tevreden, snelle levering en fijne communicatie!

9. Oktober 2025

Waardeloos

Wachten nu al maanden op uitvoering van nog volgens afspraak uit te voeren herstelwerkzaamheden. Op mails wordt niet gereageerd, telefonisch niet bereikbaar. Verdeeld over drie telefoonpogingen ruim 2 uur als eerste in de wachtrij. Kortom; slechter dan dit, kan het niet worden.

2. Oktober 2025

Een dikke 10 voor het Prezon team

Vakkundig, servicegericht, vriendelijk team!
Onze installateur was failliet, zoals zoveel zonnepaneleninstallateurs. Het team van Ptezon heeft ons snel en vakkundig geholpen en was bovendien bereid om net dat stapje extra voor ons te doen, De communicatie was uitstekend. Een heel dikke 10 voor Prezon van ons.

30. September 2025

Prezon bedankt

2 Toppers die snel en vakkundig zeer net werk hebben geleverd.
Ook het telefonisch contact met de firma Prezon was zeer goed en op alle vragen werd vriendelijk en snel gereageerd.
Prezon bedankt.

22. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

15 km.... voorrijkosten € 260,00. Niet bereikbaar via telefoon.

Tijdens de installatie van ons zonnepanelen systeem drie jaar geleden was de service en bereikbaarheid erg goed.

Nuhebben wij een storing en heb ik contact opgenomen met Prezon, aangezien mijn installatie nog onder garantie valt.

Zowel mailen als bellen erg lastig. Pas bij een vierde keer lukt het om een bijlage met offerte te sturen, daar vragen over stellen telefonisch is onmogelijk. Sta vanaf begin als eerst wachtende in de rij en na 18 minuten maar opgehangen.

De offerte behelst alleen de voorrijkosten van € 260,00. Zitten op 15 km van ons huis.

Op het moment van aanschaffen kan alles maar service erna is 0,0. gelukkig zijn er andere installateurs.

11. August 2025

600 euro arbeidskosten voor het vervangen van de omvormer

Tijdens de installatie van ons zonnepanelen systeem vier jaar geleden heb ik nooit betere service ervaren dan die geleverd werd door Prezon. Nu, vier jaar later, kregen wij een storing en heb ik contact opgenomen met Prezon, aangezien mijn installatie nog onder garantie viel.

Ik kreeg te horen dat de hardware onder de garantie viel, maar dat ik moest betalen voor de arbeidskosten. Vervolgens kreeg ik een offerte van €560 voor het vervangen van een omvormer. Toen ik vroeg waarom de prijs zo hoog was, kreeg ik te horen dat dat gewoon de prijs is.

Ik heb daarna contact opgenomen met een andere installateur, die aangaf dat ze het voor €100 in orde konden maken. Ik gun elke onderneming winst, maar dit voelt bijna als oplichting — zes keer zo duur!

Bedankt, Prezon, voor jullie slechte communicatie en deze onaardige prijsstelling.

1. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr