Havde bestilt en sofa fra Ikea som skulle leveres til kantstenen. Peter og hans makker (personalet fra fragtfirmaet) var så søde at køre den helt op til terassedøren, så jeg som gravid ikke skulle slæ... Mehr ansehen
Super levering af min sofa - den skulle bæres op på 1 sal og fragtmændene var omhyggelige og hurtige til at få min sofa leveret i et stykke på trods af snæver opgang! God kommunikation og de er meget... Mehr ansehen
Det søde flyttefirma 5 dejlige og friske gutter. Flytning fra viborg til haderslev de 3 sep.ankom til tiden og effektiv og meget hjælpsom.og god humor og Martin vil gerne have ekstra ros🤣tak for flyt... Mehr ansehen
De var umådelig søde og gavmilde, de stilede tingene rigtig flot op og var meget påpasselige med mine ting! Ville med sikkerhed give en varm varm anbefaling herfra!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Leveret til tiden og afleveret i…
Leveret til tiden og afleveret i garagen af PB og MS. Perfekt og super god service ;-)
Søde fragtmænd der netop har leveret en…
Søde fragtmænd der netop har leveret en ordre til os. Tak til Peter og hans makker MS 👍🏻
Meget venlige chauffører og god levering
Utrolig fin service
Utrolig fin service, super flink og hyggelig chauffør som vi fik en sludder med om vores hunde. Vi kan anbefale, vores varer kom frem uden skader og problemer. 5 stjerner herfra.
God og imødekommen dialog med PB og MS…
God og imødekommen dialog med PB og MS med status frem til levering. Estimat for leveringstidspunkt overholdt.
Nøyaktig og vennlig levering av PB og…
Nøyaktig og vennlig levering av PB og MS! God service at de bar varene helt frem til dør. Takk 😀
Alt var godt
De kom til tiden. De var gode til at kommunikere undervejs. De var super behagelige og hjælpsomme da de leverede varerne. Alt spillede som det skulle:-).
Super tilfreds med leveringen fra PB og…
Super tilfreds med leveringen fra PB og MS
Upåklagelig levering af varer, af PB og MS.
God og hurtig service.
God og hurtig service.
Rart at man er informeret om pakkens rejse fra start til slut.
Super service af PB og MS.
Super service af PB og MS.
Ringede 10 min før de kom.
Super levering af PB og MS
Super levering af PB og MS
Venlig og positiv
Ringer i forvejen, så man ved de er på vej.
Bærer ind til ønsket sted i boligen.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Jeg blevet ringede op og blev fortalt…
Jeg blevet ringede op og blev fortalt hvornår de vil være her. (Endda før tid) fantastisk. Da de så ankommer er både PB og MS imødekomme og giver den hidtil bedste service jeg nogensinden har modtaget når jeg har bestilt noget. Hvis jeg en dag skal have leveret noget og man kan ønske hvem som gør det vil jeg ønske dem. For hold da op. Og de passer meget på tingen og er opmærksom på alt.
Vil ønske man kunne give flere stjerne for det fortjente PB og MS.
Gode fragt mænd
Jeg fik modtaget varer fra ikea og det var to søde og venlige fragtmænd (PB og MS) der kom med det, jeg havde levering til kantsten og tingene blev sat så det var nemt at se om tingene var skadet (hvilket de ikke var) og det stod så det var nemt at løfte ind :)
Super god levering af PB og MS
Super god levering af PB og MS, dejligt humør og effiktive ☺️
Fin service fra Peter og hans makker
Peter og hans makker leverede mine varer til tiden. De var super imødekommende og ydede en fantastisk god service - tak - de får 5 stjerner herfra 😊👍
Kunne man give 6 havde jeg givet 6…
Kunne man give 6 havde jeg givet 6 stjerner 🤩
PB og MS skal have 5 stjerner herfra
PB og MS skal have 5 stjerner herfra. Virkelig profesionelle, og venlige.
De kom til tiden, og mine varer fra IKEA blev båret op til 1. Sal simpelthen så hurtigt
Kæmpe cado herfra 👏🏼
PB og MS var i dag og levere en seng…
PB og MS var i dag og levere en seng fra ikea. Ringede 30 min før de var her. Leveringen hed til kantsten. Men de 2 herre var så fantastisk flinke at leverer det til hovededøren 🤗 det er hvad jeg kalder for god service 😊
PB og MS var og levere min sofa i dag…
PB og MS var og levere min sofa i dag og afhente den gamle.
Super flinke og meget effektive, så er fuldt ud tilfreds med deres service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.