GF Money Bewertungen 476

4,5

Jag var litet nyfiken på att testa ett nytt sätt att låna, när man behöver. Jag tycker att det var litet knepigt, men det var ju jag som inte förstod. Men nu (tror jag) att jag förstår. Dessutom hade... Mehr ansehen

Jaa efter 30 till 40 så fick jag ej låna av er För nu är det kris Har aldrig haft så dåligt ställt Köpte alldeles för mycket på Temu via Klarna Hoppas jag kommer på fötter igen får söka annat bank... Mehr ansehen

Jag tycker Gfmoney.se har ett bra sett till erat utbud. Mycket kundvänligt och kontakt med eran kundtjänst bra Mycket nöjd Allt är okej Hälsningar Bo Hejdelind

Jag ansökte om lån på 10000:-. Min kreditupplysning visar en viss inkomst. Jag driver också företag som ger bra inkomst som jag kvittar mot gamla förluster. Vi hade en bra kommunikation om detta och j... Mehr ansehen

1. Kreditvermittlung

Hos GF Money är vi stolta över att erbjuda en av marknadens mest flexibla kontokrediter, anpassad för att möta våra kunders unika finansiella behov. Vår tjänst tillåter dig att låna upp till 30 000 kr, med en unik fördel att du endast betalar för det belopp du faktiskt använder. Vi förstår vikten av enkelhet och transparens i finansiella tjänster, och därför är vår prisstruktur tydlig utan dolda avgifter eller komplexa villkor. Vi är dedikerade till att erbjuda en ansvarsfull kreditgivning. Vår process är fri från UC-användning, vilket innebär en större tillgänglighet för våra kunder utan att påverka deras kreditvärdighet. Med olika betalningsalternativ, inklusive direkt banköverföring, ger vi dig friheten att välja det som passar dig bäst. Vårt fokus ligger på kundens kontroll och flexibilitet när det gäller återbetalningar, vilket gör det möjligt för våra kunder att hantera sina finanser på ett sätt som passar deras livsstil. I en värld där ekonomiska behov ständigt förändras, strävar vi efter att vara en tillförlitlig partner. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda tjänster som inte bara uppfyller deras nuvarande behov, utan även stödjer dem genom alla livets skeden. Vårt mål är att dina erfarenheter med oss ska vara så positiva att du känner dig trygg i att välja GF Money som din finansiella partner.

GF Money när du behöver flexibilitet

Vi tror på att en kredit ska vara enkel att använda och söka
Hos GF Money är vi övertygade om att en kredit ska vara enkel och smidig, både att använda och ansöka om. Vi erbjuder flexibla krediter för att passa dina unika behov och situationer. Dessutom, vårt engagerade team är alltid redo att ge dig förstklassig support. Vänd dig till GF Money när du behöver en flexibel finansiell lösning med pålitlig kundservice.

4,5

Hervorragend

Lurar folk på pengar

Lurar folk på pengar, skickar ut falsk fakturor även finns ingen lån eller nåt hos dem.

25. Februar 2026
GF Money-Logo

Antwort von GF Money

Hej Annika

Dessa fakturor kommer inte ifrån oss. Det är ett företag som har valt att döpa sig väldigt likt vårt eget varumärke.

På vår hemsida gör vi klart och tydligt att vi inte har något att göra med detta företag.

Vi rekommenderar att du tar kontakt med dem och vi ber dig att ta bort detta felaktiga omdöme.