I min nærmeste familie har fire medlemmer fået mails eller sms´er om at købe et af de få tilbageværerende eksemplarer af slægtsbogen. Priserne har varieret mellem ca 400,- og 6.000,- for samme prod... Mehr ansehen
HOLD jer LANGT væk fra dette svindelforetagende. De bombarderer dig med henvendelser på SMS, opringninger og mail, selv du masser af gange prøver at slippe for dem både ved hjælp af mundtlig og skrift... Mehr ansehen
Der ligger et kæmpe detektiv arbejde bag min families slægtsbog. Jeg er dybt benovet over hvor omfattende resultatet er. I dag kan bogen om Hans Nielsen Smed fås for under 2000 kr. Det er ufattelig li... Mehr ansehen
Har bestilt en slægtsbog i december, og betalt i december. Har flere gange rykket for bogen, men intet er kommet andet end latterlige undskyldninger om bogen ikke levede op til deres forventninger.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Nordisk Slægtsforskning blev etableret i 1967 og står i dag som Danmarks største og ældste institut på området. For nylig er stafetten blevet givet videre til tredje generation, som nu skal værne om de næsten 600 slægter, som Nordisk Slægtsforskning gennem tiden har forsket i. Som slægtsmedlem i en af slægterne hører man blandt nogle af de få i Danmark, som har fået dokumenteret sin slægt, og det kan man godt være lidt stolt af.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Uprofessionel og respektløs markedsføring
I dag sendte Nordisk Slægtsforskning en SMS til min mor med tilbud om at købe en bog, hvori hendes slægt er nævnt.
Min mor døde for 12 år siden.
Sms’en blev sendt til min fars telefonnummer, som han i øvrigt først har fået efter at min mor døde. De blev skilt i 1983 og havde intet samliv derefter.
Slægtsforskning? Der er i hvert fald ikke forsket grundigt nok, når man kontakter en død person i salgsøjemed og desuden sender beskeden til en person, der ikke er en del af den nævnte side af slægten.
Ved opkald til firmaet var der ingen beklagelse eller indrømmelse af fejl, kun bortforklaringer.

Køb ikke nogle bog
Kunne jeg gav jeg 0
I december blev jeg ringet op og ville vildt gerne købe en bog, jeg hoppede lige i fælden og sagde ja. I januar betalte jeg og nu slut april har jeg stadig ikke modtaget nogle bog.
Har skrevet flere gange, de har svaret en gang for flere uger siden at bogen ville blive sendt i den uge, men den kom ikke og nu svare de mig ikke mere.
Troede ikke på nogle måde at man ville blive snydt her, og derfor læste jeg ikke trustpilot inden, men jeg er blevet klogere.
Hold jer langt væk......

Ulovlig markedsføring
De forstår ikke et nej, bliver ved at sende en det ene og det andet.
De forstår åbenbart ikke et nej, så nu indgås der en anmeldelse på dem.
I dag Langfredag blev jeg ringet op af…
I dag Langfredag blev jeg ringet op af Nodisk Slægtsforskning. Jeg påtalte, at det var uacceptabelt, at blive ringet op langfredag, så blev opkaldet afbrudt, ikke noget med, at det beklager vi.
Mangelfuld historik/ikke troværdig tilbagemeldinger
Tjah 2.gang jeg anmelder dem.
For ca 40år siden så jeg “bogen” hos mine bedsteforældre, den var virkelig spændende/sjov hvor man kunne se hvad folk havde efterladt sig ved deres død.
Nordisk slægtsforskning havde købt rettighederne til disse gamle arkiver,
Men intet af dette er i deres version.
Så når vi kommer til min siden… der mine søstrenes og mig vores navne og ikke andet, hvor alle andre var opdateret med uddannelser + andet.
Bogen jeg fik havde transport skade, vi snakker sep.2024… har stadig ikke modtaget en ny selvom da jeg rykkede ved Nordisk slægtsfors. d.22/12, svar d.30/12 at min bog ville blive sendt lige efter nytår, så har jeg stadig ikke modtaget noget.
Min råd til andre: Hør dem lige af hvad der står omkring jer i bogen, eller bare lige et lille udsnit af den del.
Mvh.
Morten Wagner Pedersen
Jeg har modtaget min slægtsbog som…
Jeg har modtaget min slægtsbog som aftalt. Der var ingen problemer, og jeg er meget glad for slægtsbogen.
Vi står på Robinson listen
Vi står på Robinson listen
Så respekter venligst dansk lovning.
I må ikke kontakte os med henblik på salg
Vi ønsker ikke købe jeres skod.
Flot bog og venlig betjening
Har lige modtaget en flot, flot bog, som jeg glæder mig til at komme i gang med. Der har været en misforståelse undervejs, hvorfor bogen var lidt lang tid om at nå frem. Men de mennesker jeg har talt med, har været meget venlige og imødekommende.
Var så dum og købe en bog
Var så dum og købe en bog, fik forkert. Sendte retur, og nu efter 8 gang jeg rykker for at få penge retur intet sket🤬
Kan kun fraråde dem.
Under al kritik.
De kontakter en gentagne gange, i strid med markedsføringsloven. Til trods for at jeg flere gange har meddelt dem, at jeg ikke er interesseret i deres fejlbehæftede produkt (til ekstrem overpris i øvrigt - Men selv hvis produktet var perfekt havde jeg ingen interesse i det.
Jeg har set bogen de har lavet med min familie/slægt... Næsten alle i vores nærmeste familie har fundet fejl... Hver gang folk bliver kontaktet af dem, med hensyn på at sælge flere bøger, forklarer vi dem at der er fejl i dem... Det tager de sig ikke af. Vi får faktisk kritik for at påpege, at deres produkt ikke er perfekt.... I mit tilfælde blev jeg og min nærmeste familie SVINET til af medarbejderen i røret... Vi vidste jo tydeligvis ikke en skid om hvad vi talte om... (Det var ellers simple ting som vores egne navne, adresser og andre ting, vi påpegede var forkerte)
Når man beder dem lade være med at kontakte en igen, pga. at de er så ubehagelige, kan de ikke finde ud af at svare tilbage, at de har forstået budskabet.
Hører jeg fra dem én gang til, ryger den direkte til forbrugerombudsmanden.
Sidst jeg havde en af dem i røret i 2024 fik jeg undskyldningen "ny ejer" - Jeg tvivler på det er sandheden. Så lad dig ikke spise af med den undskyldning, hvis du klager over dem.
Elendig service - lad være med at købe deres bøger
Jeg fik leveret en slægtsbog, som var så elendigt skåret og sjusket limet, at den er helt ubrugelig. Jeg klagede over det i juni 2024, hvor de lovede at sende en ny efter sommerferien, jeg rykkede i august og har stadig ikke fået den her i november 2024. Helt urimelig måde at drive virksomhed på.
Jeg har købt Bogen Nsf 426-Madsen
Jeg har købt Bogen Nsf 426-Madsen - Slægten fra Fyn.
Aftalt betal 1700 kr, med ret til returnering og penge retur. Bogen returneret 22-04-2024.
Har rykket for tilbagebetalingen mange gange, men ikke modtaget de 1700. kr.
Svindel eller tyveri ?
Oplevelse med genoptryk af slægtsbog
Jeg købte en slægtsbog efter, at være blevet kontaktet vedr. et genoptryk af den bog, der er lavet på min fars side. Kan huske jeg engang har set bogen i familien, men har siden ikke kunnet lokalisere den. Så sammen med min bror købte vi genoptrykket af bogen og er super glade for den. Levering og kvalitet som lovet.
En godt skrevet slægtsbog
En godt skrevet slægtsbog. Mange tak. Bestilling og leveringen med PostNord gik som aftalt
Jeg er evigt taknemmelig for den bog…
Jeg er evigt taknemmelig for den bog jeg har modtaget. Kundeservice var spot-on og al kommunikation mellem mig selv og nordisk slægtsforskning var på ingen måde til at beklage dig over.
Ingen bog & dårlig kommunikation
Ingen bog & dårlig kommunikation.
Jeg bestilte min bog midt i juni og fik besked om, at leveringstiden kunne være op til 4-5 uger. I starten af august skrev jeg til dem for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage bogen. De svarede, at de lige var kommet tilbage fra ferie og ville sende bogen den følgende uge.
To uger senere spurgte jeg igen, hvornår de ville sende bogen, og fik at vide, at den ville blive sendt i indeværende uge. Men jeg modtog ingen bog.
Jeg forsøgte at ringe flere gange i løbet af de næste 14 dage, men ingen tog telefonen.
Jeg sendte derefter en ny mail d. 28. august hvor jeg spurgte om leveringen og udtrykte bekymring over den manglende kommunikation. Jeg modtog ingen respons.
For to dage siden ringede jeg gentagne gange og kom endelig igennem. Jeg fik at vide, at de havde IT-problemer og derfor ikke kunne se, hvor min bog befandt sig, men at jeg ville blive ringet op med en statusopdatering. Jeg har dog stadig ikke hørt noget.
Hvis i dog bare svarede telefon og mails lige så hurtigt som i svare på Trustpilot.

Genial gnidningsfri oplevelse!
Jeg havde en god oplevelse med Nordisk Slægtsforskning. Kundeservicen var spot on, og hele processen var flydene.
Jeg er virkelig glad for den bog jeg har købt, og kan kun anbefale det til folk 👍
Sender ordrebekræftelse uden samtykke til køb af slægtsbog
Jeg er idag blevet kontaktet af Peter fra Nordisk slægtsforskning, som ville sælge mig en slægtsbog. Jeg sagde udtrykkeligt at jeg selv ville vende tilbage, hvis jeg var interesseret, da jeg lige ville tale med min øvrige familie om bogen først. Peter ønskede at sende mig en mail og det sagde jeg ok til.
Nu har modtaget en ordrebekræftelse på både mail samt sms, hvor der står at jeg idag har bestilt en slægtsbog, at bestillingen er sendt til trykkeriet og jeg skal betale 1995,- indenfor 14 dage.
Jeg er fuldkommen rystet over den aggressive og ulovlige metode de tager I brug.
Modtager jeg en bog vil den øjeblikkeligt blive returneret og pengene betales under ingen omstændigheder. Næste skridt er forbrugerombudsmanden.
Uanstændig opførsel!

Antwort von Nordisk Slaegtsforskning
Spændende bøger til en rigtig fin pris
Spændende bøger til en rigtig fin pris, når man tænker på, at de er speciallavede.
Er meget glad for min nye slægtsbog fra…
Er meget glad for min nye slægtsbog fra Nordisk Slægtsforsking og kan kun anbefale andre at bestille bøger igennem dem, hvis man har interesse i detaljeret at læse om sin slægt og forstå hvor man kommer fra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.