Advisory part of Newsec Bewertungen 54

TrustScore 1.5 von 5

1,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft mange spørgsmål i forbindelse med min flytning fra min tidligere bolig. De første 3 gange jeg henvendte mig, for at få svar på, hvor meget jeg skulle have tilbage af mit depositum, får... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et bund råddet firma. Efter vores ejerforening, er kommet under deres administration. Er vores vandforbrug ligepludselig steget, til en niveau som den blå planet.. Den jo en kæmpe joke. Massive... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De administrerer en ejendom hvor jeg ejer en lejlighed. Jeg fik desværre en alvorlig vandskade i min lejlighed. Her var der ingen hjælp at hente fra Newsec som sporadisk svarede på mine henvendelser... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindel svindel svindel. Jeg vil ikke længere bo under newsec. De overholder INDEN regler og man skal ofte have fat i LLO. Men alligevel tør jeg ikke fraflytte efter alle de folk der har fået kæmp... Mehr ansehen

1,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totalt ubrugelige og tager intet ansvar.

Jeg bor til leje i et boligkompleks som Newsec ifølge aftalen skulle stå som administrator for. Men det er nu så meget sagt, de sidder med R.... godt placeret på kontorstolen og lever på ingen måde op til de der er deres ansvar. Vi er flere som har kontaktet Newsec omkring generelle problemer i komplekset som vi ønsker de forholder sig til. Da det ikke er problemer vi som leger skal tage hånd om, vi skal være heldige hvis vi overhovedet får et svar. Når vi så endelig får et svar så er det et fuldstændigt torskedumt svar. Hvor man tænker gud er det børn der sidder i den anden ende. Men læser man mellem linjerne står der "skubber ansvaret væk" Dem der bruger Newsec kunne ligeså godt smide de penge de giver dem i toilettet. De får intet for de penge.

9. September 2021

Antwort von Advisory part of Newsec

Kære Nikolaj, du har skrevet til Newsec Advisory. Af din henvendelse kan jeg se, at denne vedrører vores søsterselskab "Newsec Property Asset Management | www.datea.dk". Jeg vil høre, om jeg kan få dig til at flytte din anmeldelse til dette selskab. Jeg vil samtidig indrapportere til TrustPilot, at dette er en fejl. Mange tak for din fleksibilitet i forbindelse hermed og jeg beklager ulejligheden.

Dårlig kundeservice..

Dårlig kundeservice..
Skrev en mail d. 1/6 fordi jeg havde spørgsmål til en lejlighed ang. husdyrskrav. Der gik et par dage og jeg fik ikke svar då jeg ringede ind. Hende som hvor ejendomsmægler for lejligheden var ikke tilstede men kollegaen sagde hun ville sørge for at sende min besked videre så jeg kunne få svar på min mail- hun sagde også at det kunne tage lidt tid da de havde mange henvendelser. Jeg har stadig ikke hørt fra hende indtil i går d. 31. August (3 måneder!!!) hvor jeg simpelthen bare selv ringede ind og endelig kunne få svar..

1. September 2021

Antwort von Advisory part of Newsec

Kære Louise, du har skrevet til Newsec Advisory. Af din henvendelse kan jeg se, at denne vedrører vores søsterselskab "Newsec Property Asset Management | www.datea.dk". Jeg vil høre, om jeg kan få dig til at flytte din anmeldelse til dette selskab. Jeg vil samtidig indrapportere til TrustPilot, at dette er en fejl. Mange tak for din fleksibilitet i forbindelse hermed og jeg beklager ulejligheden.

Dishonest

Dishonest. They cheat on the return of the deposit making you pay for repairs that are their responsibility to pay for.

8. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjener herfra! Forfærdelig service...

Hej

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevevelse med Newsexc og deres boligkonsulent fra Aarhus.

Min kæreste og jeg var ude og kigge på en lejlighed ved Aarhus Ø, og var meget intereseret i at blive en del af lodtrækningen til hvem der fik mulighed for at leje den.

Vi får at vide til Åbent Hus at vi skal melde tilbage senest mandag aften om vi er intereseret i lejemålet. Vi melder tilbage allerede om søndagen, efter vi har været ude og se den, og skriver ordret :"Vi er meget interreseret i den i nr. 32 som er udlejet, men vil også meget gerne hører mulighederne for at leje jeres udstillings lejlighed i 4’eren"

Dertil får jeg et svar tirsdag eftermiddag, at lejemålet er blevet reserveret, hvilket undre min kæreste og jeg meget, da vi ikke har fået noget at vide omkring lodtrækningen. Jeg spørger derfor indtil, hvordan lejemålet kunne blive reserveret, når der ville være tale om en lodtrækning og der får jeg følgende svar tilbage

"Der blev trukket lod tirsdag morgen og her var I ikke en del af lodtrækningen, da jeg ikke mener I har været klar I jeres udmelding. Du skriver, at lejligheden er udlejet, som den ikke var, men stadig vil være med i lodtrækningen. Samtidig spørger du meget ind til vores udstillingslejlighed og derved betragter jeg ikke din mail som en klar interesse for 32, 1. tv.
Beklager hvis dette er blevet misforstået, men jeg synes ikke der var noget at misforstå i den mail."

0 stjener herfra til Newsec og deres boligkonsulent for Århus Ø, men 5 stjerner til de 2 unge mennesker som viste os rundt i søndags.....

26. Mai 2021

Antwort von Advisory part of Newsec

Kære Victor, du har skrevet til Newsec Advisory. Af din henvendelse kan jeg se, at denne vedrører vores søsterselskab "Newsec Property Asset Management". Din anmeldelse er landet hos det forkerte selskab. Måske du har mulighed for at flytte din anmeldelse til det rigtige selskab.

Svindel svindel svindel

Svindel svindel svindel.
Jeg vil ikke længere bo under newsec. De overholder INDEN regler og man skal ofte have fat i LLO. Men alligevel tør jeg ikke fraflytte efter alle de folk der har fået kæmpe efterregninger der slet ikke hører nogen steder hjemme.
Så utrygt at bo et sted administreret af newsec. Burde det virkelig være nødvendig at skaffe advokater inden man fraflytter? Åbenbart.

7. April 2021

Antwort von Advisory part of Newsec

Kære Tanja, du har skrevet til Newsec Advisory. Af din henvendelse kan jeg se, at denne vedrører vores søsterselskab "Newsec Property Asset Management". Din anmeldelse er landet hos det forkerte selskab.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En skæv start, men nu en kanon oplevelse.

Det hele startede som en meget rodet affære, hvor en administrator ved Granholmen tydeligvis ikke kunne hendes arbejde. Dog blev denne person udskiftet ret hurtigt, og pludselig kom der styr på parkeringpladsen og de uberettigede bøder (som blev refunderet). Desuden er der udvist enorm høj service kompentence (stor tak til Casper Lynge Nielsen og det resterende team). Besvarelser på henvendelser sker lyn hurtigt, og ejendommen bliver vedligeholdt rigtig godt. Årsagen til 4 stjerner og ikke 5 er, at Newsec samarbejder med Danmarks dårligste parkeringservice, som på ingen måder udviser respekt til deres kundes (Newsec) kunder (os, beboerne). De er respektløse og ubehøvlede. Forstår ikke hvorfor Newsec har hyret dem til at servicere parkeringspladserne. Når det er sagt, kan jeg så anbefale Newsec? Indtil videre, 7 måneder efter vi er flyttet ind, så er svaret JA.

26. März 2021

Kære Vincent
Tak for den fine anmeldelse. Du har skrevet til Newsec Advisory. Af din henvendelse kan jeg se, at denne vedrører vores søsterselskab "Newsec Property Asset Management". Din anmeldelse er landet hos det forkerte selskab.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De skal nok finde en måde at æde dit depositum

Lejligheden var fin og administrationen generelt lydhør i løbet af lejeperioden.

Ved fraflytning fik vi dog påtvunget udgifter, som jeg ikke mener er retfærdige.

Mikroskopiske ridser i vindueskarmene, som ikke kunne ses med det blåtte øje blev løst ved fuld slibning + 3 gange maling.

Der samtidig åbenbart "skrivefejl" i faktura fra de udførende håndværkere. Håndværkerne var i følge Newsec's udsagn kommet til at skrive flere udførte opgaver, end hvad der reelt var blevet aftalt, men vi skulle fortsat betale det fulde beløb - Newsec tilbød at rette i faktura...

25. Januar 2021

Antwort von Advisory part of Newsec

Kære Nicolai, du har skrevet til Newsec Advisory. Af din henvendelse kan jeg se, at denne vedrører vores søsterselskab "Newsec Property Asset Management". Din anmeldelse er landet hos det forkerte selskab.

Boede i Erdahus

Boede i Erdahus, Aarhus, i knap 2 år.
God fremvisning og fleksibel indflytning.
Ingen problemer under lejemålet.
God udflytning og fik stor del af indskud tilbage trods der skulle males og slibes gulve. Umiddelbart fair priser på håndværk.

19. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great rental and kind customer service

We have had no issues with the company what so ever!
When we needed a new refrigerator, they came and tried to fix the old one, the day afterwards the error was there again. Then they just bought us a new one.

They do also have a fair rental price and deposit.

29. September 2020

ingen kontakt

De tager ikke telefonen når man ringer, og man kan risikere at stå i kø, bare for at ende hos telefonsvaren. Man får heller ikke svar når man skriver til dem

2. September 2020

Antwort von Advisory part of Newsec

Kære HL, mange tak for din henvendelse. Jeg beklager din oplevelse. Du er velkommen til at ringe til mig på 5168 7888, så skal jeg hjælpe dig med det samme. Bemærk gerne, at hvis din henvendelse vedrører Newsec Property Asset Management A/S, så er vi ikke rette modtager af din henvendelse. Jeg ser frem til høre fra dig. Med venlig hilsen Morten Jensen, adm. direktør Newsec Advisory A/S

Advarsel!

Advarsel!

Betaler ikke dit depositum tilbage efter fraflytning medmindre du selv gør opmærksom på det! Ellers "glemmer de det".

Min bror har forsøgt i flere uger nu bare at komme i kontakt med "den som står for fraflytning" uden held!

Der er nu sat advokat på.

De sender ingen fraflytningsopgørelse, selvom der er nye beboere i lejemålet, selvom det er et lovkrav!

4. Dezember 2019

Antwort von Advisory part of Newsec

Kære Niclas, du har skrevet til Newsec Advisory. Af din henvendelse kan jeg se, at denne vedrører vores søsterselskab "Newsec Property Asset Management | www.datea.dk". Jeg vil høre, om jeg kan få dig til at flytte din anmeldelse til dette selskab. Jeg vil samtidig indrapportere til TrustPilot, at dette er en fejl. Mange tak for din fleksibilitet i forbindelse hermed og jeg beklager ulejligheden. Mvh Morten Jensen, adm. direktør.

Afståelse af erhvervslejemål

I forbindelse med afståelse af vores tidligere erhvervslejemål har Newsec været en glimrende samarbejdspartner. Altid hurtig responds på vores henvendelser og professionelle medarbejdere med stor erfaring. Newsec har også hjulpet os med at finde frem til vores nye kontorer. Processen her har været struktureret, veltilrettelagt og meget professionel. Det har været en god og tryg oplevelse som kunde at arbejde sammen med Newsec.

22. Dezember 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr