Jeg har haft mange spørgsmål i forbindelse med min flytning fra min tidligere bolig. De første 3 gange jeg henvendte mig, for at få svar på, hvor meget jeg skulle have tilbage af mit depositum, får... Mehr ansehen
Et bund råddet firma. Efter vores ejerforening, er kommet under deres administration. Er vores vandforbrug ligepludselig steget, til en niveau som den blå planet.. Den jo en kæmpe joke. Massive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De administrerer en ejendom hvor jeg ejer en lejlighed. Jeg fik desværre en alvorlig vandskade i min lejlighed. Her var der ingen hjælp at hente fra Newsec som sporadisk svarede på mine henvendelser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Svindel svindel svindel. Jeg vil ikke længere bo under newsec. De overholder INDEN regler og man skal ofte have fat i LLO. Men alligevel tør jeg ikke fraflytte efter alle de folk der har fået kæmp... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
PAS PÅ MED AT GÅ I NEWSEC’ LEJEFÆLDE
Pas på med at leje, hvor Newsec administrer ejendommen. De kører helt deres egne regler og gamle lejere blive svinet. Når de så ikke kan leje deres ringe lejligheder ud - læs med billige køkkener og hvidevarer - så nedsættes huslejen. Men IKKE for gamle lejere - dog snart tidligere lejere.
De mener at det er mest retfærdigt for alle, at man betaler forskellig husleje for den samme størrelse bolig også selvom den har en ringere beliggenhed.
Bemærk også, at de IKKE TØR svare på anmeldelser på Trustpilot. Nok mest fordi de ikke har nogle gode argumenter.
Så har du dine penge kær, så lej din næste bolig ved en anden administrator.
På spørgsmål om nedsættelse på samme vilkår, som nye lejere, så er svaret:
Desværre er det blevet besluttet højere oppe, at vi ikke kan nedsætte jeres husleje, i og med at der er fri husleje i ejendommen.
Det er ikke i vores ejendom, at andre har fået reduceret huslejen grundet andre lejer sig ind lidt billigere nu end for nogle måneder siden. Det er også derfor jeres indstilling om huslejenedsættelse bliver afvist, for ikke at gøre forskel, så det er ens for alle, at man altså har den husleje man har lejet sig ind til, og den nedsætter vi ikke.
Udlejningsmægler
Commercial Management Services
OPDATERING d. 17/8-2023
Newsec svar fortælle tydeligt, at kun læser det de vil. Tror da gerne de overholder loven. Men det ændre da ikke på, at de lader gamle lejer stige og stige i husleje, samtidig med at de lejer tilsvarende eller større lejligheder ud, fordi IKKE kan leje det ud til den leje, som de tilbyder gamle lejer gennem mange år.
Så håbløs politik i det firma.
Så stadig - TÆNK JER OM FØR
I GÅR I FÆLDEN.

Antwort von Advisory part of Newsec
HOLD JER VÆK FRA DERES LEJEMÅL!
De holder på jeres penge!!
Jeg har nu haft boet til leje i et lejemål fra Newsec / Juli living.
Efter jeg fraflyttede lejemålet tilbage i April 2023 hvor de sagde der ville gå op til 8 uger før man fik sit depositum tilbage som var en klækkelig sum penge de fik overført. Som de oveni købet skulle have 2 månder før jeg flyttede ind i deres lejemål. Jeg betalte selvfølgelig som de bedte om 2 månder inden indflytnings datoen. Udover at jeg STADIG IKKE HAR FÅET MIT DEPOSITUM TILBAGE!!!
Så var der over 24 byggefejl da jeg flyttede ind i min eller sprit nye nybyggede lejlighed.
Fejlende blev selvfølgelig registreret så jeg ikke hæftede for dem ved fraflytning (gudskelov for det) efter jeg fraflyttede i april var der til fraflytningssyn ikke nogen anmærkninger overhovedet! Så fortæl mig lige hvorfor har jeg ikke fået mine mange tusinde kroner tilbage? Selv efter der er flyttet en ny lejer ind i den lejlighed jeg boede i som også har betalt et depositum?😡 Kan på ingen måde anbefale at flytte ind i en lejlighed der har noget med Newsec eller for den sags skyld juli living at gøre.
Newsec har lige akkurat denne uge ud til at betale mig det som de skylder. Ellers kan de se frem til en politi anmeldelse ang. Bedrageri. Fordi jeg ved jeg ikke er den eneste som har det her problem..

Løgnagtigt og usselt firma
Løgnagtigt og usselt firma, som burde lukkes med det samme! Elendig oplevelse.
Dårlig boligforening
Dårlig boligforening. Vil ikke anbefale at leje en bolig af newsec.
De har i vores boligafdeling været utroligt nærige og i 2+ år undgået, at købe de ting som ellers står i kontrakten skal være der.
Derudover tager de ved fraflytning en stor del af depositummet og holder det tilbage meget længere end nødvendigt.
Endvidere laver de ekstremt mange fejl i deres papirarbejde. Vi har flere gange fået breve med info, regninger eller andre indkrævninger, som viste sig at være “fejl” da vi ringede ind. Havde vi dog ikke været opmærksomme på det, så var pengene nok gået tabt. Det ok at lave fejl, men når det sker så ofte, så virker det næsten som om, at det er med vilje eller som noget der er ligegyldigt, fordi de kan tjene lidt ekstra på det.

tyve!!
tyve!!
det største fupfirma med den dårligste kundeservice jeg længe har set!!
Jeg er uddannet håndværker og afleveret en pæn og ordentlig bolig ved fraflytning.
jeg havde boet i boligen 4 måneder og malet den desværre kun en gang da jeg flyttet. Jeg kunne ikke nå at male anden gang- de stjal lige 6.500 fra mit depositum for 1' gang maling på en lille bolig...
Jeg skulle yderligere vente 3 måneder med at få resten af mit depositum udbetalt efter jeg gang på gang havde ringet til dem... de er så fatsvage inde i administrationen og skider på deres kunder. hvad de lover at gøre på dagen bliver først gjort når du gentagende gange har kimet dem ned fordi der ikke sker en skid...! grådige og fatsvage og mangel på empati...

Antwort von Advisory part of Newsec
Hvis man kunne give 0 stjerner havde…
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg givet det.
Det er nu 1 år siden jeg er flyttet fra lejligheden der administreres af dem. De hjemsøger mig stadig. Det er fint at der er efterfølgende nogle afregninger mm. Det som problemet har været, er at de sender en inkassovarsel med det samme!!! Selv når man har betalt, kommer der en inkassovarsel. Det we nu 3. gang!!!!!!!!! Fup virksomhed med et stort F!!!! Aldrig skal jeg i nærheden af Newsec og jeg vil opfordre alle til aldrig at bo i en lejlighed administreret af dem!!!! Jeg kommer til at politianmelde den ejendomsadminstrator som der fakturerer mig hver gang med en inkassovarsel og deres beskidte administrerende direktør kommer også til at blive stillet til ansvar for chikane!

Antwort von Advisory part of Newsec
Hvis der er problemer medHold jer langt væk fra af leje boliger, som er administreret af Newsec din lejlighed…
Hvis der er problemer med din lejlighed kan du lige så godt lade være med at bruge din tid på at kontakte newsec for der sker alligevel intet. Boede i en lejlighed i næsten 2 år med fejl på ventilation/udluftnings systemet som gav lugt gener både fra egen madlavning men også fra andre i bygningen, kontaktede dem gentagende gange uden nogen effekt og uden dispensation for en lejlighed med defekter.
Som lejer føler man sig ikke tryg ved at der er styr på tingende f.eks. fik vi fra newsec en melding om oprydning af cykler ved bygningen men denne dato passede ikke overens med datoen fra viceværten og så kom de endda en helt tredje dag og fjernede dem, hvis ikke jeg havde været hurtig havde de næsten stjålet min cykel og kørt den væk.
Aldrig skriv under på en indflytnings rapport hvor alt ikke er nyt, for selvom der dokumenters fejl ved indflytning så kommer man til at hæfte for det fulde beløb af dette ved fraflytningen. Flyttede selv ind i en lejlighed som havde slidt gulv ved indflytning som også blev dokumenteret i indflytnings rapporten men kom til at hæfte for det fulde beløb af reparation ved fraflytning.
Man skal ikke regne med at få sit depositum tilbage før man selv kontakter newsec og kræver dem udbetalt, dette tog i mit tilfælde næsten et halvt år. Når man så får fraflytnings opgørelsen så kræv ALTID en oversigt over bilag og regninger for denne fusker de gerne med og kan ikke argumenter hvad pengene er brugt på. De kan også komme til at "glemme" at udbetale den tilbage holdte acconto hvis du ikke er opmærksom.
Så et møde med newsec koster dig både mange penge, tid og frustrationer.

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerner
Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal skrive. Kender ikke denne virksomhed, men de har åbentbart overtaget Cobblestones ejendom i Sydhavn, hvor jeg lejede min sidste bolig. De har nu tilbageholdt betalingen af mit depositum og 3,5 måneder, og pålægger Cobblestone skylden. Jeg er udmærket klar over at ting kan tage længere tid, når virksomheder overdrages men dette er intet mindre end uacceptabelt. Har rettet henvendelse til dem i over 3 uger nu og får det samme at vide hver gang "jeg rykker dem - de mangler fakturaer" osv osv. Jeg tror næppe dette er sagen, da jeg ved med 100% at lejligheden allerede er udlejet og at nye lejere er flyttet ind.
Jeg håber virkelig at Juliliving/Newsec hvad end de hedder retter op på det her omgående. Derudover så skal jeg 100% have en konkret liste af fakturaer fra firmaerne, som har udført arbejde i lejligheden. Det er i hvert fald tydeligt ud fra anmeldelserne her at denne virksomhed prøver at snyde folk for mange mange penge.

dårlig ejendomsadministrator
Var lejer i en ejendom, som blev solgt og Newsec blev ny administrator. Upersonlig, snobbet og kolde svar fra administrationen. Tog beslutninger om udskiftning af dørlukker uden at spørge os og sendte så regningen efterfølgende. Lej aldrig med Newsec som administrator!
Virkelig rod i deres regnskaber
Virkelig rod i deres regnskaber. Er flyttet for 2 måneder siden. Vi har så modtaget et brev om at betale 25.000, og det skal overføres straks uden ordentlig begrundelse.
Det tyder på en samtale med LLO

Antwort von Advisory part of Newsec
5.125,- for et ejerlejlighedsskema..
5.125,- for et ejerlejlighedsskema... De er jo nærmest kriminelle.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Ved salg af lejlighed tager de
5000 kr. for et fraflytningsskema på 2 sider der maks har taget 5 min. at udfylde. Herefter går der 2 måneder før de stopper med at trække penge for fællesudgifter. De sender ovenikøbet en rykker på 300 kr. for penge jeg ikke skal betale. I telefonen begrunder de med manglende oplysninger om salg fra mægler trods dokumentation for at papirer er sendt. Afslutningsvis undskylder de med en medarbejder er på barsel. Det er helt gak. Gå langt uden om dem.

Antwort von Advisory part of Newsec
Useriøs håndtering og høje priser
Newsec administrerer en ejendom, som jeg er ved at sælge.
Ikke alene opkræver de 5125 kr. for at udfylde et skema på 2 sider, men de afleverer også et skema tilbage fyldt med fejl.
Når man ringer, får man sjældent fat i den rigtige medarbejder og de svarer med henslængte gæt.
Jeg står nu med en underskrevet købsaftale, der er betinget af korrekte oplysninger fra Newsec - og det er en svær opgave at få løst indenfor 6 dage hos Newsec (Den høje opkrævning til trods).
Samtidig har jeg en anden lejlighed i samme forening.
Newsec svarer, at de ikke umiddelbart kan skille regningerne ad for de to ejendomme....
- men hvad er alternativet?
På alle måder useriøst!

DONT DO IT!
Jeg og 2 andre, lejede en lejlighed på Skanderborgvej (Århus). Vi boede der dog kun 9 Ish måneder, da vi ønskede en større lejlighed. Da vi skulle flytte derfra vi fik at vide ved fraflytter syn at alt var i fin stand, og det blev også rapporteret. Dog hørte jeg ikke fra dem i 2 måneder, så valgte at kontakte dem gang det jeg skulle have tilbage i dep. Til trods for at have betalt et ret stort beløb i indskud, krævede de flere penge fra os! De havde valgt at sætte en fin lejlighed i stand for over 30.000! Jeg prøvede at få et svar fra dem, på hvad pengene var blevet brugt på i ET ÅR! efter et år indrømmede de at ikke kunne give mig en fraflytningsopgørelse, FORDI DE IKKE HAVDE EN!!!!!. selvom at det idag er over et år siden vi har boet der, kæmper vi stadig kampen med dem idag..... vi har dog valgt at sende sagen ind til LLO, som er på vores side i sagen. Alt dette skete til trods for at vi havde billeder, mails og fraflytterrabort. Hvis man idag er lejer ved dem, kan jeg kun anbefalde at man melder sig ind i LLO IDAG!!!!!!!

De er ej at stole på
De er ej at stole på. De render fra alle løfter. Hav alt sort på hvidt specielt såfremt du går i shopping”center” tanker. Har side op og ned som jeg måske lægger op her som dokumentation for mine erfaringer gennem RIGTIG mange år.

Antwort von Advisory part of Newsec
Bevidste lovbrud og rod i regnskaberne
Min andelsboligforening bruger Newsec som ejendomsadministrator, hvilket er under al kritik. Utallige gange er der rod i regnskaberne med glemte regninger og fejlberegninger. Ligeså begås der adskillige brud på regler og lovgivning, hvilket går ud over de mange beboere som ikke tør råbe op og føre sag mod Newsec. Det er dybt forkasteligt!

Antwort von Advisory part of Newsec
Jeg må desværre tilslutte mig de mange…
Jeg må desværre tilslutte mig de mange andre der ikke er tilfredse og ja ville ønske jeg havde læst her inde før jeg flyttede ind i en bolig de administrerer. Jeg har boet i en lejlighed i små 2 år hvor der er revner fra gulv til loft i alle rum, har meldt det ind da jeg flyttede ind og har rykket så mange gange for udbedring, men INTET sker der og nu skal jeg heldigvis flytte og så vil de kræve at jeg skal male selvom de fortsat ikke har udbedret skaderne. De svare ikke på ens henvendelser og er fuldstændig lige glade med deres lejere.

Antwort von Advisory part of Newsec
Kan desværre ikke give mindre end en…
Kan desværre ikke give mindre end en stjerne.
Har haft en helt forfærdelig flytning. Fra min andelsbolig. Total inkompetente.og uvenlige. Og tror simpelthen ikke på deres oplysninger om mit andelsbevis ikke kom med posten fra København s til Lyngby. Så måtte betale 1400 kr for et nyt..de har horrible priser..og er svært at få kontakt. Kan kun nikke genkendende til alle de andre anmeldelser her på Trustpilot.

Antwort von Advisory part of Newsec
Det største hustler firma i hele…
Det største hustler firma i hele verden, de snyder og bedrager.... LEJ ALDRIG NOGET SOM DE ADMINISTRERE, OG LAD DEM ALDRIG ADMINISTRERE NOGET FOR JER, det er ufatteligt at man med sådan nogle metoder kan have et firma i danmark, de snyder med priser og med folks indskud :-( Æv bøv, jeg overvejer at melde det skod firma til kontant og EB

Antwort von Advisory part of Newsec
Simply never deal with this company.
Simply never deal with this company.
I have visited an apartment and contacted them to proceed a rental, they ask me CPR number for a person which comes from another country and has no clue, they ask for 3 last months payslips from a dentist with private clinic, I have sent them my bank statements with saving report back to few days which shows almost equal to full-price of the apartment itself but has not approved again, and after 4 days communication and different excuses they rent the apartment to someone else.
What they knew about me is I am a foreigner.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.