NBG Hypotheken Bewertungen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Hypothekengeber

Vom Unternehmen geschrieben

"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."

Hervorragend

Alle Bewertungen

153 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een uitstekende ervaring gehad met NBG…

Een uitstekende ervaring gehad met NBG Hypotheken en in het bijzonder met Ralph Gelens als adviseur. Ralph communiceerde snel, hield ons continu op de hoogte van de status van de aanvraag en was altijd goed bereikbaar voor vragen.

Als er aanvullende stukken nodig waren, werd er direct geschakeld. Hierdoor wisten wij precies wat er van ons verwacht werd en konden we snel handelen. Dat heeft ervoor gezorgd dat het hele traject verrassend soepel en snel verliep.

De persoonlijke begeleiding, heldere communicatie en betrokkenheid van Ralph hebben wij als zeer prettig ervaren. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig hypotheekadvies en een zorgeloos traject.

28. April 2026

TOP dienstverlening!

Goede en duidelijke communicatie en ondersteuning daar waar nodig. Zo'n 10 jaar geleden ook al eens samengewerkt en de dienstverlening is nog steeds TOP!

14. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin er niet aan!

Het gaat alleen goed als je het financiele product ook afneemt. Wanneer je annuleert, of dit nu binnen of buiten de wettelijke grens ligt, wordt je gesommeerd om 3500,- te betalen en gaat de conversatie ineens heel stroef. Weken wachten op een antwoord. Ronald Zoetemulder en Lieke Mom spannen de kroon (samen)
Je wordt meteen naar je rechtsbijstand verzekering verwezen. Men overlegd niet meer en zet je onder druk met aanmaningen.

1. Juli 2026

Beste Ron,

Vervelend om te lezen dat u dit traject zo heeft ervaren namens de betrokkene. Wij herkennen ons echter niet in het beeld dat in deze review wordt geschetst.

Voorafgaand aan het aanvragen van het rentevoorstel zijn via het klantportaal de uitgangspunten van de geldverstrekker gedeeld, inclusief:
de rentevoorwaarden;
de hoogte van de hypotheek;
en de advies- en bemiddelingskosten.

Daarnaast is de opdracht tot dienstverlening op 24-03-2026 digitaal ondertekend. Uit onze auditlog blijkt dat deze ondertekening heeft plaatsgevonden vanaf hetzelfde IP-adres waarvanuit ook documenten zijn geüpload en het voorstel is gedownload. Ook is hiervan destijds een bevestigingsmail verzonden.

Het uiteindelijke rentevoorstel kwam volledig overeen met de vooraf gedeelde uitgangspunten. Dat uiteindelijk is besloten het traject niet voort te zetten betreuren wij, maar dit neemt niet weg dat er reeds werkzaamheden zijn verricht en conform de overeengekomen voorwaarden annuleringskosten van toepassing zijn.

Fantastisch geholpen

Via een vriendin met NBG in contact gekomen. Bij Ronald was er snel plek voor een eerste persoonlijke kennismaking. Vond het erg prettig om kennis te maken, aangezien er veel gevraagd word. Dossier werd opgestart. Communicatie met Ronald ging via online portal en ook persoonlijk. Het contact heb ik als prettig ervaren. Kreeg snel antwoord bij vragen. En geen vraag was te veel.
Ook werd er meegedacht en adequaat door gepakt door Ronald bij het bindend advies.
Al met al fantastisch geholpen en meer dan 100% inzet.

31. August 2026

Beste Denise,

Fijn om te horen dat Ronald (en het team) je zo goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je review.

Duidelijke goede hulp van Jurrien

Duidelijke goede hulp van Jurrien, hij heeft kennis van zaken en is denkt in oplossingen en niet in problemen. Betreft contact is hij makkelijk te bereiken en reageert hij snel. Ik heb nu meerdere keren gebruik gemaakt van NBG en kan dit aanraden

1. August 2026

Persoonlijk en integer

De adviseur verplaatst zich op een integere manier in de persoonlijke levenssfeer van de cliënt, luistert goed naar de wensen, om zo een juist en goed advies te kunnen geven. Hij anticipeert snel op een onverwachte situatie als zaken opeens anders lopen dan gedacht. Daarnaast denkt hij mee in toekomstplannen en schroomt niet om aan te geven als in zijn ogen iets beter anders kan.

20. Mai 2026

Best Theo,

Bedankt voor je terugkoppeling over het hypotheektraject. Goed om te horen dat dit naar wens is verlopen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies en bemiddeling voor ZZPers

Als zzp’er is het krijgen van een hypotheek vaak nét wat ingewikkelder dan wanneer je in loondienst bent. Gelukkig heeft Marco Bakkum mij hier uitstekend bij geholpen.

Ondanks de soms lastige en kritische vragen vanuit de bank, bleef Marco vasthoudend, dacht hij steeds in oplossingen en wist hij uiteindelijk de maximaal haalbare hypotheek voor mij te realiseren.

De communicatie was prettig en duidelijk en ik werd gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden. Vooral zijn kennis en ervaring met hypotheken voor ondernemers hebben voor mij echt het verschil gemaakt.

Marco, bedankt voor je inzet en het geweldige resultaat! Absoluut een aanrader voor andere zzp’ers.

25. August 2026

Antwort von NBG Hypotheken

Wat fijn dat je de tijd neemt om dit te delen. Mooi dat Marco met zijn ervaring en betrokkenheid zoveel voor je heeft kunnen betekenen. Dank voor je vertrouwen en veel plezier met deze mooie stap.

Goede samenwerking

Goede samenwerking met de bij NBG aangesloten financieel adviseur. Snelle beantwoording van vragen.

13. August 2026

Beste Bob,

Fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Mooi dat het contact met de adviseur prettig verliep en je tevreden terugkijkt. Dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer als we iets voor je kunnen betekenen.

Professionele hypotheek adviseur

Professionele hypotheek adviseur, goede adviezen, geen druk uitoefenen op klant. Zeer goede communicatie en bereikbaarheid

10. August 2026

Beste Petra,

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn dat je je goed begeleid voelde en dat het contact prettig verliep.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen met de overwaarde van ons…

Goed geholpen met de overwaarde van ons huis. Bank deed wat moeilijk maar de adviseur gaf niet op, vooral om dat de investering per maand meer oplevert dan dat de maandelijkse kosten van de extra hypotheek zijn. Heel blij mee, aanrader.

10. August 2026

Beste Marcel,

Mooi dat je jouw ervaring met ons deelt. Fijn dat de adviseur bleef zoeken naar een passende oplossing toen het traject wat lastiger werd. Dank voor je vertrouwen en geniet van het resultaat.

Jorg

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en met de klant…

Snelle service en met de klant meedenken (heel anders dan bv de Hypotheker)

5. August 2026

Beste Paul,

Leuk dat je even laat weten hoe je het contact met ons hebt ervaren. Fijn dat je merkte dat er snel werd geschakeld en echt met je werd meegedacht. Bedankt voor je vertrouwen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Werknemers NBG fijn in de omgang

Werknemers NBG fijn in de omgang, we zijn goed geholpen.

5. August 2026

Antwort von NBG Hypotheken

Bedankt dat je dit met ons deelt. Fijn om te lezen dat het contact met onze collega’s prettig was en dat je goed bent geholpen. Dank voor je vertrouwen.

Vriendelijk

Vriendelijk, adequaat, efficiënt, luisterend, volledig.

31. Juli 2026

Beste Hans,

Fijn dat je jouw ervaring met ons deelt. Goed om te weten dat je de begeleiding als prettig en zorgvuldig hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen dat je met een goed gevoel op het traject terugkijkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer betrokken en kundige adviseur

De adviseur heeft ons uitgebreid geïnformeerd en goed geadviseerd. Wij hebben een nogal ingewikkelde constructie nodig gehad en hij heeft veel werk gestoken in het contact met de geldverstrekker om zaken toe te lichten.
Wat ik vooral heel prettig vond is dat deze adviseur tijdens ons eerste gesprek veel berekeningen op papier heeft voorgerekend (berekeningen die in de aanvraag ook grotendeels bleken te kloppen) en daarmee heeft hij zijn gedegen inhoudelijke kennis voor ons bevestigd.

29. Juli 2026

Beste Jaco,

Dank dat je zo uitgebreid terugkijkt op je ervaring. Mooi om te lezen dat de inhoudelijke begeleiding je vertrouwen gaf en dat er zorgvuldig is meegedacht. Bedankt voor de mooie woorden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over de begeleiding en het…

Erg tevreden over de begeleiding en het advies. Alles is duidelijk uitgelegd en het gehele hypotheektraject is prettig en soepel verlopen. Zeker een aanrader!

29. Juli 2026

Antwort von NBG Hypotheken

Dank voor deze review. Goed om te horen dat je het een prettig en soepel traject vond! Groet, Mandy

Prima

Prima! no-nonsens en adequaat handelen

27. Juli 2026

Bedankt voor deze review! Groet, Mandy

Top service

Ik ben uitstekend geholpen en begeleid, super tevreden!

23. Juli 2026

Antwort von NBG Hypotheken

Fijn dat je zo goed bent begeleid, daar doen we het voor! Groet, Mandy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige hulp door een prettig persoon

Ik ben geweldig geholpen door NBG/Patrick gedurende het gehele proces van opnemen van de overwaarde in mijn hypotheek.
Patrick nam mij veel werk uit handen wat ik als zeer prettig heb ervaren.
Ik ben hem veel dank verschuldigd

21. Juli 2026

Beste Jos,

Wat fijn om te horen dat het proces zo soepel verliep en dat Patrick je goed heeft geholpen. Bedankt voor de mooie review!

Groet, Mandy

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wij hebben weken gewacht op het…

Wij hebben weken gewacht op het goedkeurings rapport van de expert, welke zelf een week niet te bereiken was omdat zijn telefoon kwijt was. Nu is het rapport 2 weken geleden opgestuurd naar NBG maar we hebben nog niks vernomen. De verzekering is niet rechtstreeks bereikbaar, de communicatie loopt via een tussenpersoon welke goed bereikbaar en vriendelijk is, maar geen inzagen heeft in het dossier en derhalve niks kan zeggen over de status. Wij hebben het gevoel dat we aan het lijntje worden gehouden en ze express de betaling zo lang mogelijk proberen uit te stellen.

8. Juli 2026

Beste Harry,

Vervelend dat je al zo lang op duidelijkheid wacht. Op basis van deze review kunnen we niet achterhalen om welk dossier het gaat. Stuur daarom je gegevens en een korte toelichting naar klachten@nbg.nl, zodat we gericht kunnen meekijken.

Groet, Jorg

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr