De Hypotheker Bewertungen 74

TrustScore 2.5 von 5

2,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn voor omzetting hypotheek en financieel advies geweest bij de hypotheker in IJsselstein. Enorm goed en professioneel geholpen door Abraham. Hij neemt alle tijd en geeft duidelijke uitl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel beloven, niks doen. Amper tijd voor je willen maken. Mailcontact is super slecht. Op de 1 of andere manier komen de mailtjes nooit aan, waardoor ze zogenaamd nog niks hebben kunnen verwerken. A... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erg slechte ervaring met de Hypotheker in Nijverdal. Hij kijkt even op z’n schermpje en wuift met z’n hand weg en zegt ‘nee dit is niks’ De ervaring die wij hierbij ervaren is echt waardeloos m... Mehr ansehen

1. Hypothekengeber

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij De Hypotheker! Sinds 1985 hebben we ruim 1.5 miljoen mensen geholpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. De hypotheekadviseurs van De Hypotheker helpen je hier graag bij. Samen kijken we welke hypotheek het beste bij jouw persoonlijke situatie past. De Hypotheker vergelijkt meer dan 40 aanbieders op rente en voorwaarden. Ook jouw eigen bank. Zo weet je zeker dat jouw hypotheek volledig is afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Voor nu en in de toekomst. Wat kun je van ons verwachten? - Onafhankelijk, kwalitatief en hoogstaand hypotheekadvies - Ervaren en gecertificeerde hypotheekadviseurs - Begeleiding tijdens het gehele proces Wil je weten wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak! Je bent welkom op de vestiging, maar een online adviesgesprek behoort ook tot de mogelijkheden

2,7

1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De hypotheekadviseur in de vestiging…

De hypotheekadviseur in de vestiging Leiden heeft ons helemaal meegenomen in het proces naar de koop van ons eerste huis. Hij nam de tijd om ons uitgebreid te helpen en te informeren. De adviseur was daarnaast ook goed bereikbaar en hij reageerde snel op vragen die we nog via de mail hadden. Onze koop is geslaagd en we raden De Hypotheker aan iedereen aan!

17. Januar 2026

Antwort von De Hypotheker

Bedankt voor de warme aanbeveling Marjolein! Wij wensen jullie nog heel veel woonplezier!

Weggegooid geld

Uiteindelijk wel een hypotheek afgesloten maar de hypotheek adviseur was weggegooid geld. Ik werk deels zelfstandig en deels in vaste dienst. Mijn vriendin in vaste dienst. Daarnaast genoeg spaargeld. Het advies was om het zelfstandige deel niet mee te nemen, dat was toch niet nodig om de hypotheek rond te krijgen. Verder was het ook “slimmer” het spaargeld niet in het huis te steken ivm rentes op spaarrekeningen die interessanter zijn. Wij gaan er uiteraard vanuit dat de beste man wel weet wat er nodig is voor de hypotheek. Alle stukken aangeleverd op zijn advies. Nu moesten we tot 3x toe verlenging krijgen om de hypotheek rond te krijgen. Want hij kreeg de hypotheek niet rond, we moesten meer inkomen hebben en meer spaargeld. Daarnaast nog de notitie dat wij alle stukken al 2 maanden lang hadden aangeleverd, dus als hij zijn werk had gedaan had hij dit wel iets eerder kunnen zien dan een week na de verkoop datum.

Maar goed. Uiteraard krijgt hij het niet rond want hij had maar de helft van mijn inkomen meegenomen en niks uit ons spaargeld. Ontzettend dom dus, als we het zelf hadden geregeld, zonder adviseur, hadden we een hoop gedoe uitgespaard. Nu hebben we toevallig een hypotheek die “alleen via de Hypotheker” kan. Maar ik gok dat we bij een bank een zelfde hypotheek hadden kunnen afsluiten met een zelfde rente. Mijn advies ga nooit naar de Hypotheker, ik hoor van diverse mensen dezelfde slechte ervaring. Vriendelijke mensen maar incompetent.

1. April 2025

Beste Don,
Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Het is altijd ons doel om een advies te geven die echt aansluit op jouw persoonlijke situatie. Wij vinden het dus jammer om te horen dat je een andere beleving hebt. Graag zouden wij jouw ervaring verder willen bespreken. Hiervoor verzoeken wij je om contact op te nemen met onze vestiging.
De Hypotheker Gouda

Omzetting hypotheek

Enorm goed en professioneel geholpen door Abraham.
Hij neemt alle tijd en geeft duidelijke uitleg en advies.
Hij denkt met je mee en kijkt wat past in onze situatie.
Is eerlijk, oprecht en integer en geeft vertrouwen,
Bij vragen konden wij hem altijd bellen.
Mocht je advies nodig hebben dan raden wij zeer zeker Abraham van de Hypotheker IJsselstein aan,

10. März 2026

Antwort von De Hypotheker

Hartelijk dank voor de warme aanbeveling Sonja! Hier worden wij erg blij van.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hypotheker Den Haag Theresiastraat heel…

Hypotheker Den Haag Theresiastraat heel slecht. Geen uitleg, geen service. Geen advies. Wel ongeïnteresseerd op het scherm blijven kijken.

1. Oktober 2025

Beste Lies,

Wat vervelend om te horen dat dat je een slechte ervaring hebt gehad. Helaas kunnen we je niet terugvinden in ons klantbestand. Wij nemen je feedback serieus en zouden graag in contact met jou komen om jouw ervaring te bespreken. Je kunt hiervoor contact opnemen met denhaag1124@hypotheker.nl.

De Hypotheker Den Haag Theresiastraat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erg slechte ervaring met de Hypotheker…

De ervaring die wij hierbij ervaren is echt waardeloos met mensen omgaan.

Hoe kan iemand zonder contact te hebben met de klant zoiets uitspreken. Zonder communicatie of wat dan ook, maar je mag wel even op komen draven om je te laten kleineren? Nooit weer willen wij een gesprek of contact met de Hypotheker. Iedereen heeft recht op een
Gesprek met een hypotheekadviseur. En wel op een respectvolle manier.

30. Dezember 2025

Beste Geesje,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons om te lezen dat u het gesprek bij De Hypotheker Nijverdal als respectloos en teleurstellend heeft ervaren. Dit past niet bij de service en dienstverlening die wij willen bieden.

Wij nemen uw feedback serieus en komen graag met u in contact om uw ervaring beter te begrijpen. U kunt hiervoor contact opnemen via nijverdal1105@hypotheker.nl, zodat we kunnen kijken naar een passende opvolging.

De Hypotheker Nijverdal

Top Service!

Wij zijn ontzettend tevreden over Michal van Jazeker de Hypotheker in Zwijndrecht. Hij heeft ons geweldig geholpen: mega persoonlijk, altijd bereikbaar en alles werd duidelijk uitgelegd. Michal neemt écht de tijd voor je en kan alles perfect in Jip-en-Janneke-taal uitleggen. Daardoor ga je niet alleen met een geregelde hypotheek de deur uit, maar ook met het gevoel dat je precies begrijpt wat alles inhoudt en wat het voor je betekent.
Het hele proces ging enorm snel: binnen 3 weken was de hypotheek aangevraagd, goedgekeurd en helemaal rond. Het online portaal voor het uploaden van documenten werkte super prettig en daarnaast hadden we een WhatsApp-groep waarin we al onze vragen konden stellen. Kortom: topservice van begin tot eind. Wij raden Michal en Jazeker de Hypotheker dan ook van harte aan!

23. Dezember 2025

Beste Fleur,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het traject en over Michal. Dank jullie wel voor het vertrouwen en voor het delen van deze mooie woorden. We geven het compliment graag aan hem door en wensen jullie veel woonplezier!

Jazeker! De Hypotheker Zwijndrecht

Goed geholpen bij Hypotheker Zuidas

Wij zochten een hypotheekadviseur voor ons eerste huis, en Thomas van Splunteren heeft ons echt goed geholpen. Naast dat hij advies gaf over de hypotheek, dacht hij ook mee met huizen, goeie bied strategieën en hoe we door een gecombineerde hypotheek (deels 5 jaar en deels 10 jaar) het risico goed weten te beperken. Zelfs toen wij vragen hadden in zijn vakantie, wou hij ons te woord staan. Al met al echt een fijne adviseur en kennisbron om bij je te hebben als je zo'n eerste keer een huis koopt.

31. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al vanaf dat wij ooit een hypotheek bij…

Al vanaf dat wij ooit een hypotheek bij de hypotheker hebben afgesloten is/ gaat het mis. Als nieuwe klant wordt je in de watte gelegd maar als je eenmaal binnen bent is de sevice heel ver te zoeken.
Nu weer contact gelegd met de hypotheker ivm een aantal vragen ,maar ze schuiven je gewoon aan de kant en zeggen doodeenvoudig dat ze er misschien het eind van de week een keer op terug gaan komen te druk is dan het antwoord.
Wij zullen blij zijn als we er vanaf zijn en dan ook nooooooooit geen hypotheker meer.
Oplichters. Pas op een gewaarschuwd mens telt voor 2.

2. Dezember 2025

Horrible Experience

We reached out to them for Hypotheek advise and they assigned us to Sourush Amini. After the first meeting at their office in Berkel en Rodenrijs we agreed on the plan and decided to proceed with him as the Financial Advisor. We called the next day to proceed with the next steps, the assistant told us that she would let him know to call back but he didn't call back. The next day we called and the assistant said that she already told him and she would then tell him again to call back but again he didn't call back. We waited for a couple of days more but he never called back. Because of this unprofessionalism we lost valuable days to apply for the mortgage to our new house and had to seek to another firm for the financial advise. We barely made it within the deadline for the mortgage with the new firm. It's fine to be busy or not being able to take on the task but they should be professional enough to let us know and not waste people's time. Horrible experience.

2. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij zijn geholpen door adviseur Auke

Wij zijn geholpen door adviseur Auke, die normaal in Zeist werkt maar tijdelijk in Veenendaal aanwezig was. In het begin leek alles goed te verlopen, maar uiteindelijk kregen we een incasso van de bank terwijl was afgesproken dat alles via de bank gefinancierd zou worden en we geen dubbele maandlasten zouden hebben.

Helaas blijkt dat het advies niet goed is doorgevoerd, waardoor we nu wel dubbele lasten hebben. Toen we contact wilden opnemen met Auke, bleek hij weer in Zeist te werken en verwees hij ons door naar Veenendaal. De collega daar gaf aan niets te kunnen doen, behalve voorstellen dat we “de rente maandelijks terugvragen om de pijn te verzachten”.

Wij hebben €4735 betaald voor advies dat niet is nagekomen en voelen ons hierin totaal niet geholpen. Geen oplossing, geen tegemoetkoming — erg teleurstellend voor zo’n groot bedrag en een partij waar je juist vertrouwen in hoort te kunnen hebben.

25. April 2025

Vestiging Almere Stad:

Vestiging Almere Stad:

Deze 1 is ook echt alleen maar omdat het niet lager kan, -10 zou beter zijn. Het advies is: ga hier niet naar binnen als je geen stalen zenuwen hebt. Het team Yvonne en Herolina is compleet incompetent heeft geen enkel benul wat een klant ontzorgen inhoud. Bovendien compleet ongeïnteresseerd. Houden zich niet aan afspraken. Laten de klant achter alles aan rennen. Laten de klant zelf uitzoeken wat de financier nu eigenlijk vraagt. Als je dan tijdens het proces aangeeft dat zakentotaal niet gaan zoals je verwacht wordt dit toegeven, krijg je korting op de (veel te hoge) rekening en gaat men vervolgens vrolijk door met dezelfde werkwijze. Als je dan tenslotte de vestigingsmanager Mark aan de lijn hebt, blijkt dat die gewoon keihard staat te liegen ivm niet verstuurde factureren naar de notaris en je dus vlak voor de overdracht met meer kosten wordt geconfronteerd, waarvan men zegt de notaris heeft het niet goed gedaan. Bij navraag en inzicht bij de notaris blijken de facturen simpel weg niet meegestuurd. Citaat Herolina: "Ik had 1 factuur niet maar ik heb nu gevonden". Ze waren hem dus gewoon kwijt. om vervolgens op de laatste dag voor de overdracht een mail te sturen jullie hypotheek is weer aangepast uiteraard zonder enig overleg dan wel uitleg. Dat deze vestiging een 4.6 op Google krijgt moet bijna wel komen door een trollenleger aan reviewers in te zetten. Nogmaals: niet nar binnen gaan. Lekker doorlopen en een andere partij zoeken.

24. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erik Verbeek; Zeer aan te raden! (Nijmegen)

Erik Verbeek was onze adviseur, tijdens de aankoop van onze eerste woning. Heeft ons heel deskundig geadviseerd en begeleid in de aankoop van onze woning. Veel tijd en aandacht voor ons gehad. Had me geen betere adviseur kunnen wensen!

11. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Financiele advies en adviseur is goed, afhandeling is slecht

Financiele advies en adviseur is goed! Op het moment dat er echt wat geregeld moet worden gaat het traag waardoor er bijna deadlines worden gemist, met de ene na de andere fout, slecht en nonchalant reageren. Krijg niet het gevoel dat het ze iets interesseerd, omdat het geld en risico is van een ander. Let op bij het afsluiten van allerlei "aantrekkelijke" verzekeringen, want deze zijn duur en daar wordt flinke provisie op gepakt.

14. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je gegevens zijn niet veilig bij hen

Je moet je gegevens met de app Ockto aanleveren. Deze app is van Google commerce LTD. gevestigd buiten de EU. Om de gegevens te leveren moet je je DigiD gegevens aan Ockto geven. Deze app kan dus alles met je gegevens ook de Digid gegevens. Dat betekent dat google met je DigiD kan zonder dat je dat weet later ook overal aanloggen en doen wat ze willen.

26. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ze doen je doelbewust extra kosten geven!

Geen goed woord te zeggen over deze oplichters. 10 jaar geleden toen ik mijn eerste huis kocht was de service prima maar nu wilde ik een bouwdepot en de verkoopster bleef maar benadrukken dat ik ook kon verhuizen. Uiteindelijk was het haar wel duidelijk dat ik alleen wilde verbouwen en gaf ze me advies waar ik mee akkoord ging en dit was een optie waarbij ik geen notariskosten had. Uiteindelijk kreeg ik een telefoontje nadat ik al akkoord was dat ik toch naar de notaris moest gaan en dat zou 900 euro kosten. Na veel protest wilde ze uit coulance wel 50/50 doen maar hier ging ik niet mee akkoord. Toen ik 75/25 voorstelde werd ik al gek weggezet en dat was niet bespreekbaar. Toen ik zei dat ik al juridisch advies had ingewonnen en in mn gelijk stond en het wel wilde aanvechten werd het stil aan hun kant en ineens boden ze aan om de volledige notariskosten te betalen. De hyptoheker is zich er dus van bewust dat ze moedwillig mensen oplichten en extra kosten rekent als ze zelf fouten maken! Heb hier ook een klacht over ingediend maar de hyptoheker is van mening dat ze mijn juist advies hebben gegeven en doen niks met mijn klacht. Ik heb geen goed woord over voor deze oplichtingspraktijken en zal ook nooit iemand adviseren om naar de hyptoheker te gaan!

14. April 2025

Slechte service Theresiastraat

Slechte service heeft mij veel geld gekost.
En ik heb een onbeschofte reactie gekregen van het hoofdkantoor na mijn klacht.
16 jaar geleden klant geworden, 15 jaar lang geen probleem. Nu blij dat ik weg ben. Ga niet met ze in zee!

6. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet wat ik ervan had verwacht

Het is mij snel duidelijk geworden dat het concept van de Hypotheker niet klopt. De hypotheekadviseurs nemen veel te veel klanten aan en kunnen niet het persoonlijke advies bieden wat daarbij hoort, zeker niet als het wat moeilijker wordt (zoals in mijn geval). Na 6 weken had ik nog steeds geen offerte en ik heb zelf nog veel zaken moeten uitzoeken. Uiteindelijk is de dienstverlening kosteloos beëindigd (wel op hun verzoek), omdat de persoon in kwestie persoonlijk minder in zijn vel zat (respect daarvoor), maar er ook bij andere adviseurs geen ruimte was om nog op te pakken. Al met al een zeer matige ervaring.

10. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr