Naturkompaniet Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Min beställning kom bort så det tog väldigt lång tid att få den och sen fick jag fel vara men de kunde lösa det på plats i butik som tur var. Omständigt och tidskrävande, dock..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var i butiken på Odenplan i Stockholm och det känns verkligen som att Naturkompaniet bryr sig om att jag som kund ska hitta rätt produkt. Killen som hjälpte mig i butiken var jättekunnig och hjälpsam!... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunde inte byta ett par skor bara för att jag inte hade en kartong. Otrevlig och/eller omotiverad personal. Skrev direkt till VD:n och styrelsen, de är inte intresserade av nöjda kunder. Problemet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick idag efter veckors väntan och ingen uppdatering ett mail. Pga tekniska fel och systembyte har leveransavisering uteblivit och paketet gått i retur???? Inga varor alltså!! Och ny order kan... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Outdoor-Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gör vardagen till ett äventyr! Experter på allt från sovsäckar, tält till kläder och kängor. ✓Handla smidigt online eller i någon av våra 33 friluftsbutiker

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Otroligt bra service!

Otroligt bra service!
Lämnade in mina Hanwag Tatra kängor på lagning. De skulle fixa sulan då den släppt. När jag sen hämtar ut dem visar det sig att de inte bara bytt sula utan jag har även fått en ny innersula samt ett par extra skosnören på köpet! Det kallar jag merservice!

Kostar bara 999:- och du slipper "gå in" dina kängor igen eller köpa helt nya för ett betydligt högre pris.

8. Januar 2022

Omständig onlinebeställning

Har aldrig varit med om att det ska vara som omständigt att beställa något online. Det gick inte att aktivera mitt konto och jag kunde heller inte beställa som gäst, eftersom jag hade en registrerad epost. Onödigt omständigt och nu ger jag upp och beställer från någon annan webbutik, det visade sig dessutom bli billigare.

1. Januar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Besviken..

Besviken... Vid flera tillfällen har jag med glädje handlat från Naturkompaniet på Väla. Dessvärre vid min senaste besök blev jag otrevligt bemött av en tjej I butiken redan vid ingången. Följd av detta fick jag ingen assistans i butiken. Tack vare den glanslös kundservice har jag bestämt mig för att vidare göra mina inköp hos andra.

29. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mitt fel att handskarna inte är varma

Den 17/11 köpte jag ett par midweight softshell handskar för 448 kr. Enligt personalen var detta en bra handske.
Konstaterar ganska snabbt att de inte är varma för fingrarna. Temperaturen behöver inte vara låg, det räcker runt nollan för att fingrarna ska bli kalla!
Gick in i affären idag för att lämna tillbaka en undermålig produkt. Fick besked av personalen att återköp sysslar man inte med (fastän produkten inte håller måttet). Dessutom fick jag besked att det var mitt ansvar att köpa rätt produkt (dvs den hjälp jag fick av personalen vid köpet togs det inget ansvar för)!
Jag lämnade handskarna på disken och gick därifrån. Finns ingen anledning att behålla en produkt som inte håller måttet. Finns heller ingen anledning att någonsin sätta min fot i någon av Naturkompaniets butiker igen!

8. Dezember 2021

Hej Ulf,
Tack för ditt omdöme.
Beklagar att handsken inte levde upp till förväntat, vid ett eventuellt återköp krävs det att varan är oanvänd och i sitt originalskick, är det så att den använts har vi tyvärr inte möjlighet att ta den i retur.
Handskar upplevs olika för alla och det är svårt att sätta hur bra värme en handske kommer hålla då det beror på väldigt många faktorer, så att den enbart upplevs för kall kan vi inte heller ta den i retur för.
Beklagar verkligen det inträffade.
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på antingen info@naturkompaniet.se eller 08-20 03 42.

Grym service

Vill bara säga stort tack för fantastisk service! Så skönt med en riktig butik, personal som möter mig som kund och gör vad ni kan för att lösa problem. Köpte en Fjällrävenjacka som gick sönder. Inom några dagar efter att jag lämnat in jackan hade ni stämt av med Fjällräven, meddelat mig och ordnat med en utbytesjacka. Tack!

25. November 2021

Hej Magnus,
Tack för ditt omdöme.
Så skönt att höra att det löste sig så smidigt med ditt ärende och att du uppskattar våra butiker!
Jag hoppas jackan nu får hänga med en lång tid framöver, skulle du ha några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Naturkompaniet blir omkörda av…

Naturkompaniet blir omkörda av konkurenterna, sällan rabatter, högre priser och sega på att skicka ut varorna. Beställde tre ordrar från olika företag förra veckan. Allt ska finnas i lager, i fredags kom paketen från konkurrenterna. Snabbt och smidigt. Naturkompaniet har inte ens fått iväg paketet än.

27. September 2021

Hej Fredrik,
Tack för ditt omdöme och din feedback.
Vi jobbar inte med något centrallager utan har våra butiker som lager, detta medför att vi oftast kan skicka kortare sträckor men inte fullt lika snabbt som andra återförsäljare. Jag kan se att din order beräknas levereras till ombud idag och hoppas du blir nöjd med produkterna.
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst, antingen via telefon 08-200342 eller mejl info@naturkompaniet.se
Filip – Naturkompaniet kundservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid väldigt vänliga på Södra…

Alltid väldigt vänliga på Södra förstadsgatan i Malmö. Toppenservice, mycket kunniga. Hjälper lika bra oavsett om det är en billig spork eller ett storköp, mycket folk eller lite folk i butiken. Glad över att vara stamkund här.

4. Juli 2021

Hej Elsa,
Tack för ditt omdöme!
Kul att höra att du uppskattar vår butik på Södra förstadsgatan i Malmö, vi gläds över att ha dig som vår stamkund.
Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varorna utan problem med resten...

Beställde Hanwag Tatra kängor och de är bra så det är utan problem. Men att man skapar fraktseddel 12.05.2021 och låtsas man skickar då men skickar egentligen först 20.05.2021 men skickade/aktiverade redan 12.05.2021 fakturan som har förfallodatum 1 dag efter man fick varan, det känns lite så där. Idag ser kunden alla information när man verkligen skickat osv. här behöver ni ta i och förbättra.

26. Mai 2021

Hej Sven,
Tack för ditt omdöme, och beklagar att leveransen drog ut på tiden.
I dagsläget så fungerar vårt system så att när vi skannat en order som klar så printas fraktsedeln ut och PostNord blir meddelade om att försändelsen har skapats och vi inväntar upphämtning av PostNord.
Vi skickar dock merparten av våra orders från ett lager i Holland, när detta sker så får man samma notis om att det är på väg, men skanningen av paketet sker inte förrän det kommit till Sverige och PostNord gjort första scanningen på sin terminal. Detta kan då se ut som att en order inte blivit skickad efter att vi har packat den men att den då är i omlopp från Holland till Sverige.
Jag tackar för att du hörde av dig om detta och tar det vidare för att se om det är något som kan förtydligas så att man enklare kan följa sin leverans även om den skickas från vårt lager i Holland.
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig, antingen via telefon på – 08 20 03 42 eller e-post: info@naturkompaniet.se

Med vänlig hälsning

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anser att Naturkompaniet har fått…

Anser att Naturkompaniet har fått alldeles för mycket negativ kritik. Har endast haft positiva bemötanden och erfarenheter av att handla hos dem.

Beställde senast ett Leatherman Multiverktyg och fick aviseringar av att det hade skickats, sedan anlänt under samma dag. Jag fick en säker och kompakt paketering. hela upplevelsen var bara väldigt smidig, har inget att klaga på.

Kan starkt rekommendera Naturkompaniet

7. Mai 2021

Hej Leo,
Tack för ditt omdöme.
Det gläder oss att din order gick så smidigt och kom fram så fort, tack för att du tog dig tiden att skriva detta omdöme.
Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

/Filip - Naturkompaniet Kundservice

Rekommenderar inte denna butik

Den 13 Februari köpte jag en ny ryggsäck hos Naturkompaniet. Jag använde den för första gången den 14 april. Då upptäcker jag att den är trasig vid dragskon som stänger säcken. Då jag skulle resa iväg hade jag inte tid att reklamera den fören när jag kom tillbaks.
Jag visar den för expediten som säger att dom skickar tillbaks den till företaget för att se vad "dom" säger, om dom kommer laga den.
Jag säger att då varan är använd engång och jag upptäcker att den är trasig först när jag ska använda den, vill jag ha en likvärdig vara istället.
Men det går hon i kassan inte med på, trots att jag försöker förklara för henne att jag vill använda min ryggsäck redan om en vecka. Jag frågar om det fanns en låne ryggsäck under tiden jag väntar på svar från företaget, men det hade dom INTE, svara hon.

Det bästa för mig som konsument hade varit att erbjuda mig en likvärdig ryggsäck eller pengarna tillbaks så jag kunde snabbt hitta en ny ryggsäck.
Men ingen service känsla över huvud taget infanns sig. Kändes mer som en kamp att få service eller förståelse, för att jag som kund har lagt ut mina pengar för en vara jag som inte är hel, och för en vara jag inte kommer kunna använda inom oviss tid (då företaget ska titta på produkten), då jag inte vet hur lång tid detta kommer att ta!? Under tiden har jag betalt för en vara jag inte kan använda som jag vill.

Naturkompaniet har härmed förlorat en kund för alltid!!! Med bättre service och bemötande skulle det vara ok, även om deras priser är för höga!

Så NU väntar jag på att min ryggsäck ska lagas fast den var NY!!!!

2. Mai 2021

Hej.
Vi beklagar så mycket att du fick en tråkig upplevelse i samband med att du skulle reklamera din ryggsäck. Så skall det naturligtvis inte vara.
Vi vill gärna att du kontaktar vår kundservice på telefon 08-200342 alternativt e-post: info@naturkompaniet.se så hjälper vi dig vidare i ärendet.

Naturkompaniet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick hem ett par använda solglasögon

Fick hem ett par använda, smutsiga, repade solglasögon.

10. März 2021

Hej L.
Tack för ditt omdöme.
Beklagar det inträffade med din leverans och att produkten som skickades inte hade kvalitetskontrollerats innan vi skickade den.
Det har brustit i vår rutin och detta får vi undersöka internt för att reda ut vad som har felat.
Självklart är du välkommen att returnera produkten du fått hem mot full återbetalning.

Skulle du ha några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss antingen per telefon: 08-200342 eller e-post: info@naturkompaniet.se
Jag önskar dig en trevlig dag och en trevlig helg!

Virkelig elendig service

Virkelig elendig service! Hold jer langt væk fra denne butik. Købte en meget dyr jakke, hvor lynlåsen er gået i stykker. Efter mange e-mails frem og tilbage beder de mig sende jakken til dem til reparation. Efter 1,5 måned får jeg jakken tilbage med posten - beskidt og krøllet!! Og de vil åbenbart ikke reparere den, men har blot sendt mig en ny lynlås. Er så skuffet og vred - total spild af tid og lousy service. I kan lære meget af andre netbutikker. Men jeg handler i hvert fald aldrig hos jer igen!

27. Februar 2021

Hej Katrine,
Tack för din recension.
Beklagar att du känner dig missnöjd med reklamationshanteringen i ditt ärende.
Vi skickade din jacka till leverantören där den bedömts som en ej godkänd reklamation och de har i sin tur skickat dig en ny dragkedja för att själv kunna reparera den. Med anledning till rådande pandemi så har hanteringen av ärendet tagit något längre tid, beklagar detta.
Beklagar att vi inte kunna hjälpa dig vidare i detta ärende.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på antingen telefon: 08-200342 eller e-post: info@naturkompaniet.se

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sena leveranser och återkommande problem

Otroligt sena leveranser, beställde online i måndags, nu fredag och fortfarande inget paket. Avslag på del av beställningen p.g.a. slut på lagret. Visst problem uppstår, men inte återkommande. Har handlat online 5-6 ggr på Naturkompaniet de senaste senaste 4-5 åren, alltid senfärdiga och vid 2 tidigare tillfällen reklamationer på exklusiva produkter. Alltid vänligt bemötande vid problem men oacceptabelt långsam hantering. Jag tackar för mig som kund.

5. Februar 2021

Hej Urban,
Tack för ditt omdöme.
Beklagar så mycket att våra leveranser inte levt upp till förväntat och att det uppstått fördröjningar.
Detta är något vi jobbar med och hoppas självklart ska bli bättre i framtiden.
Det är tråkigt att du råkat ut för dessa problem återkommande och kan inte göra annat än att beklaga, är det så att några av de produkterna du upplevt problem med fortsatt har det så är du välkommen att kontakta vår kundservice för att upprätta en reklamation.
Jag hoppas du ger oss en ny chans i framtiden!
Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss antingen på telefon: 08-200342 eller e-post: info@naturkompaniet.se

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Inspirerande och bra butik

En av få e-handelssajter inom friluftsliv som har en tydlig och användarvänlig sajt. Innan pandemin gick jag ofta och inspirerande i deras butiker. Har beställt mycket online, och det enda som drar bort en stjärna i betyget, är att leveranserna har varit långsammare än konkurrenternas.

23. Januar 2021

Hej Tobias,
Tack för ditt omdöme!
Det glädjer oss att du uppskattar vår webbutik och att du kunnat besöka den istället för våra butiker under rådande pandemi, vi jobbar på att bättra våra leveranstider och hoppas på att i framtiden kunna vara ännu bättre på den fronten.
Jag önskar dig en trevlig dag, och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss antingen på telefon: 08-200342 eller e-post: info@naturkompaniet.se

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varor som står som att de ska finns i lager, finns ej

Jag köpte en pjäxa på deras sida som det stod fanns i lagret. De återkom sedan några dagar sedan och sa att det var fel i deras system, samt att varan inte fanns i lager och inte kunde levereras. Skapade väldigt mycket extra jobb för mig då jag skulle på skidresa

20. Januar 2021

Hej Petter,
Tack för ditt omdöme.
Beklagar verkligen det inträffade med din beställning att vi inte kunde leverera pjäxan.
I dagsläget så har vi ett lagersystem som bygger på att våra butiker är våra lager och vi har därför inte något centrallager vi skickar ut allt ifrån.
Detta medför att det ibland blir felaktiga lagersaldon dels från svinn, stöld och slutförsäljningar. Det är självklart olyckligt när detta händer och förstår frustrationen från din sida när den varan du beställt inte kunnat levereras.
Vi hoppas självklart att i framtiden kunna ha säkrare lagerindikationer så att det inte inträffar igen.
Återigen beklagar det inträffade.
Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa in till oss på 08-200342 eller e-post: info@naturkompaniet.se

Fruktansvär service

Jag har reklamerat på en nyköpt Fjällräven jacka (1 vecka gammal) med defekt blixtlås.

I ställe for å få ny insisterade dom på att laga den - har nu ventat i 3 veckor utan att höra nogot.

Har skickat mail utan att få svar. När jag fick tag på som på telefon i dag blev jag forklarad at det minimum tar 4 veckor.

Dette blir siste gangen jag ha handlar på Naturkompaniet.

25. November 2020

Hej Therese,
Tack för din recension.
Beklagar så mycket det inträffade och att du inte fick smidigare hjälp i samband med det defekta blixtlåset, självklart bör vi i detta fall ha bytt ut jackan åt dig. Har du ännu inte fått någon återkoppling vad gäller din reklamation så får du gärna mejla till oss på info@naturkompaniet.se med ditt ärendenummer så ska jag försöka skynda på ärendet bäst jag kan.
Återigen beklagar det inträffade så mycket.
/Filip – Naturkompaniet Kundtjäsnt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service, når de laver fejl.

Vi mand og jeg handler i Naturkompagniet, Södraforstadsgatan i Malmø et par gange om året. I september købte jeg blandt andet bukser til kr. 1799,00. Desværre blev prisen slået ind med kr. 1899,00. Jeg skrev til forretningen med dokumentation og banknr. og forretningen undskyldte og lovede at overføre svenske kr. 100 til mig. I fredags (4 uger senere) modtog jeg danske kr. 21, idet omkostningerne til overførsel pga af en fejl fra Naturkompagniet, åbenbart betales af kunden. Rigtig dårlig service 😡

19. Oktober 2020

Hej Lisbeth,
Tack för din feedback och din recension.
Det har uppenbarligen brustit i hanteringen vid detta ärendet då vi självklart ska stå för kostnaderna av överföringen vid återbetalning så att du blir återbetalad de 100:- du blivit lovad.
Du får gärna återkomma till oss på info@naturkompaniet.se så ska vi se till att hjälpa dig vidare i ärendet.
Jag önskar dig en trevlig dag och helg!

Med Vänlig Hälsning,
Filip - Naturkompaniet Kundservice

Thumb down !!!

Jeg har for 14 dage siden bestilt Fjällräven varer for 1000 kr...
Men har INTET hørt fra firmaet ikke en gang en ordrebekræftelse..
Har mailet til firmaet for at høre om hvornår mine varer kommer,men de har ikke gidet at svare på min mail..
Det eneste positive er at jeg kan se at pengene er ikke trukket fra min konto endnu...
Så herfra er det " thumb down" !!!

11. August 2020

Efter att jag kontaktat…

Efter att jag kontaktat konsumentupplysning och därefter meddelat Naturkompaniet att det är oskälig tid att vänta I månad, gav de mig en ny jacka. Trevligt bemötande från kvinnan som lämnade ut jackan.

6. August 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr