Bedrijf na mijn hart, Heb meerdere malen dingen besteld, en zoals beweert wordt voor 23:00 besteld volgende dag geleverd, zo had ik ook een elektrische nagelfrees gekocht deze ging defect, contact... Mehr ansehen
Gellak van nagel fabriek zijn super fijn al is het aanbod in kleuren echt minimaal. Waar ik over struikel bij ze is dat ik al 2 keer een negatieve recensie onder de “vernieuwde” clear builder gel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijn bedrijf .. super snel geleverd .. duidelijke website .. ! Goede producten .. geven antwoord op je vragen.. Soms gaat er wel eens wat mis.. word gelijk opgelost! Ik bestel vanaf maart.. zelf... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede service, mooi assortiment
Mooie overzichtelijke webshop, snelle levering en vriendelijke service, na bestellen via de mail gevraagd om de kleur van een artikel te wijzigen, werd gelijk op gerepareerd en uitgevoerd. Ik zal zeker vaker iets bestellen!
Geweldige kwaliteit voor een zacht prijsje.
Ik wilde al een hele tijd gel nagellak proberen, maar overal waar ik zocht was ik gelijk een hele smak geld kwijt. Ik ben heel erg tevreden over mij aankoop, die overigens snel geleverd was en met zorg ingepakt. Nagelfabriek heeft een groot assortiment en ik heb genoeg dingen gezien die ik nog wil bestellen.
Nog nooit tegengevallen.....
Vandaag besteld morgen in huis, netjes ingepakt.
Heb zowel voor gel als acrylnagels mijn spulletjes bij de nagelfabriek gekocht. Bevalt me prima. Heb niks te klagen.
Goede en snelle levering.
Goede en snelle levering.
Ook was het goed verpakt en er staat duidelijk op de potjes om welke kleur het gaat.
Ik ga zeker vaker bestellen bij de nagelfabriek!
goede snelle en complete service!
Ik geef het cijfer 10. Ook als producten niet goed zijn goede service
Super service, snelle levering!
Vriendelijke klantenservice! Ik heb nadat de bestelling rond was nog even geinformeerd bij de klantenservice over de kleur. De kleur kon nog worden aangepast, helemaal blij!
ruime keuze, snel in huis
Ruime keus in kleurtjes, maar ik heb niet teveel besteld om even te kunnen proberen, had het de dag erna al in huis :D
ga de volgende keer zeker weer hier kijken!
Super snelle levering
Nagelfabriek is een van mij favoriete webwinkels op nagel gebied. Goede service, snelle levering en goede producten.
Klantvriendelijk, professioneel en betrouwbaar
Ik ben erg tevreden over de Nagelfabriek, zowel over de klantgerichtheid van de medewerkers als de producten zelf.
PERFECT!!!!!!
SNELLE PERFECTE SERVICE. ZEER GOEDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING.
DE VOLGENDE BESTELLING ZAL ZEKER SNEL VOLGEN. GA ZO DOOR!!!!
super service
Leuk bedrijf, met goede service. En altijd leuke nieuwe dingetjes.
super site
Leuke overzichtelijke site met veel goedkope maar zeer kwalitatieve producten. Een grote aanrader .
prima
Ik vind de prijs-kwaliteit prima.
Het enige wat ik erg jammer vind is dat de kleuren van de gellak die op de site staan niet goed te zien zijn. Laatst had ik gellak besteld waarvan ik dacht dat dat erg mooie kleuren waren maar ik vond ze heel erg tegen vallen toen ik ze op had gedaan!

Antwort von Nagelfabriek
In 1 woord "ge-wel-dig"
Ik had 3 neon acrylpotjes besteld en ze zijn perfect voor het design wat ik graag wilde maken kwamen de kleuren echt overeen.
hele fijne website met snelle service
Fijne website met goede spullen, niet te duur. De volgende keer bestel ik mijn spullen weer hier!!
dat was snel
Ik ben benieuwd hoe lang ik met de lampen gaat doen !!!!!,
Een supersnelle levering , en mijn ledlamp is net zoals op de afbeelding
Een heel snelle levering . Tevreden over het product .
Supersnelle service en erg goeie producten!
Ik bestel regelmatig bij de Nagelfabriek, omdat de prijs-kwaliteit verhouding erg goed is. Mooie kleuren voor een goede prijs en erg snelle levering.
Geweldige service
Zeer snelle levering top! En echt goede producten!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.